Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Laska wyszukała 100 problemów, kasę zwróciłam. Torebkę licytowało sporo osób, na pewno uda się jeszcze raz...ja na razie mam dość bazarów...

w takim razie jak będę robić bazarek to wystawię torebkę...
a mogłabyś mi napisać w pw kto to był, by w razie jej licytacji powiedzieć jej że u mnie zwroty nie przejdą :evil_lol:

Posted

Jest szansa :)

Ponoc rodzina od jednej osoby, która jest u nas w TOZie, potwierdze tylko sobie u niej opinie o tych ludziach. I bedziemy mogli szukać transportu :)

Posted

[quote name='Pianka']Jest szansa :)

Ponoc rodzina od jednej osoby, która jest u nas w TOZie, potwierdze tylko sobie u niej opinie o tych ludziach. I bedziemy mogli szukać transportu :)[/QUOTE]
ojeju... trzymam kciuki!

Posted

Wpłynęło +162zł na hotel luty Teriego - dziękuję.

Karmy wystarczy jeszcze na ok 10-12 dni, potem przechodzimy na normalne. Do weta we wtorek dopiero, jakoś nie mogę się zgrać czasowo ostatnio niestety. Teri czuje się ok, więc też nie mam co na gwałt lecieć...ale w końcu pojadę;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jutro wrzucę rozliczenie, dziś już padam na pysk...

Dopiero zauważyłam, że w ogóle nie napisałam, że Teri zaszczepiony na wściekliznę- 20zł i waga 17,20kg:) jest już na naszym jedzeniu i waga ładnie się trzyma, nie widzę, aby cokolwiek się działo. Sierść na szyi odrasta, na wiosnę Teri będzie jak nowy- jesli wiosna kiedyś będzie;) u nas sypie właśnie śnieg...

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Hotel marzec: - 246zł (karma do 16 marca)
- 20zł szczepienie
---------------------------------
- 266zł[/QUOTE]
Teri jeszcze na plusie wg 2.postu czy już na minusie?