cancer43 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Kiedy zobaczyłam na bazarku Agi zdjęcie Teriego,zamarłam z przerażenia - to mój tymczasowicz Maciek,który w nowym domu dostał imie Tero !!!!Pierwszy odruch - telefon do nowych (od niespełna roku)opiekunów.Okazało sie że Tero jest w domu i ma sie dobrze,a nawet bardzo dobrze. Dopiero wtedy ochłonęłam i przebrnęłam przez wątek Teriego,bedę tu często zaglądać A to zdjęcie Maćka vel Tero Ma dom najcudowniejszy i wymarzony dla każdego psiaka,aż mi wstyd że zwątpiłam. Taki sam dom czeka na Teriego,mówię wam to ja,stara czarownica :diabloti: Quote
Pianka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 aż taki podobny to on nie jest:eviltong: dzieki ze wpadłaś, może przyniesiesz szczęście nam;) Quote
agucha007 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 no na pierwszy rzut oka, faktycznie podobny :) ja lubię jak cancer43 odwiedza moje bazarki :) zawsze robi duże zakupy! :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Witaj cancer, byłoby miło gdybyś odczarowała Teriego, co by domek znalazł:cool3: Karma , która teraz Teri je jest super, czuje różnicę pod ręką już po tygodniu - na pewno nabrał ciałka Teri!!! Mój tata woła na niego Chuda:roll: - cóż, wybaczmy człowiekowi z 60-stką na karku:evil_lol:, Teri wtedy i tak cieszy się jak oparzony i leci na głaski do niego, wywala brzuchol;) Quote
agata51 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Witaj cancer, byłoby miło gdybyś odczarowała Teriego, co by domek znalazł:cool3: Karma , która teraz Teri je jest super, czuje różnicę pod ręką już po tygodniu - na pewno nabrał ciałka Teri!!! Mój tata woła na niego Chuda:roll: - cóż, wybaczmy człowiekowi z 60-stką na karku:evil_lol:, Teri wtedy i tak cieszy się jak oparzony i leci na głaski do niego, wywala brzuchol;) Uważaj, co mówisz :mad: 60-stka spadnie na twój kark szybciej niż myślisz :diabloti: Ukłony dla Taty. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 oj tam, oj tam;) Nie chciałam wczesniej pisać, aby nie zapeszać , ale Chuda;) od tygodnia jest bez żadnych zabezpieczeń kołnierzowych , itp i nic sobie nie robi:) Miałam jechać na kontrolę wagi, ale dopiero po weekendzie. Dam znać ile uzbierało się z mojego bazarku-wczoraj koniec. Quote
rita60 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 agata51 napisał(a):uważaj, co mówisz :mad: 60-stka spadnie na twój kark szybciej niż myślisz :diabloti: Ukłony dla taty. Dokładnie...:razz:co prawda jeszcze trochę brakuje,ale pewnie szybko zleci:evil_lol: Tak trzymaj Chuda:loveu: Quote
Pianka Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Ania+Milva i Ulver napisał(a):oj tam, oj tam;) Nie chciałam wczesniej pisać, aby nie zapeszać , ale Chuda;) od tygodnia jest bez żadnych zabezpieczeń kołnierzowych , itp i nic sobie nie robi:) Miałam jechać na kontrolę wagi, ale dopiero po weekendzie. Dam znać ile uzbierało się z mojego bazarku-wczoraj koniec. super :) Teri jesteś dzielny :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ;) Na nosie jeszcze wytarte od kagańca , a na szyi od tego materiałowego kołnierza. Ale zarośnie na wiosnę na pewno ładnie od nowa. Quote
magdyska25 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 może tutaj Teri znalazłby dom? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239335-dziecio-i-psio-lubny-sznaucerowaty-terrierowaty-do-20-kg-(max-6-lat)-poszukiwany! Quote
Pianka Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='magdyska25']może tutaj Teri znalazłby dom? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239335-dziecio-i-psio-lubny-sznaucerowaty-terrierowaty-do-20-kg-(max-6-lat)-poszukiwany! tam chcą psa, który akceptuje inne psy Quote
magdyska25 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 co do tego to nawet troszkę nie złagodniał?.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Teri niestety nie jest psem , który lubi towarzystwo innego czworonoga. Jest psem, który nie ustąpi jeżeli dojdzie do konfliktu. Jest też bardzo zaborczy przy jedzeniu. Z mojego bazaru uzbierało się 78zł. Odliczę od hotelu za luty. Quote
rita60 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-juj0RIyLb3A/URpwkNI682I/AAAAAAAAF2U/ID0ww_5lclc/s640/ff.JPG Wygląda na takiego dużego psiaka i te łapy,takie długie:razz: Quote
agucha007 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 jaka radocha, że wreszcie wolny od kagańca i kołnierza :) hihihi fajne zdjęcia :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Mam popsuty samochód, może w piątek uda mi się jakoś podjechać z Terim na ważenie...na razie jednak zasypało nas okropnie śniegiem na dodatek ehh Musze niestety zwrócić 40zł z bazarku- torebka się nie spodobała...Agucha -jakbyś robiła jeszcze jakiś bazar na Teriego, to możesz wykorzystać foty i ją wystawić też, a ja potem wyślę jeśli ktoś zalicytuje. Quote
agucha007 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Mam popsuty samochód, może w piątek uda mi się jakoś podjechać z Terim na ważenie...na razie jednak zasypało nas okropnie śniegiem na dodatek ehh Musze niestety zwrócić 40zł z bazarku- torebka się nie spodobała...Agucha -jakbyś robiła jeszcze jakiś bazar na Teriego, to możesz wykorzystać foty i ją wystawić też, a ja potem wyślę jeśli ktoś zalicytuje. teraz właście się rozlicza dla Terego ale następny też będzie dla niego :) zwrócić z bazarku? o matko! bez komentarza :roll: Quote
natie Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 agucha007 napisał(a):teraz właście się rozlicza dla Terego ale następny też będzie dla niego :) zwrócić z bazarku? o matko! bez komentarza :roll:eh, ludzie mają nasrane :/ szkoda tylko, że stracił Teri :/ Quote
rita60 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Zaglądam do Teriego,mam nadzieję,że waga ciut wzrosła. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ehh dziewczyny, dokładnie bez komentarza...mam wrażenie, że bazarki to w dużej mierze teraz okazja na tanie zakupy , a nie pomoc dla psów... Quote
Pianka Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Ania jesli torebka nie była inna niz w opisie, nie masz obowiązku zwracania pieniędzy. Ktos kupił i tyle, wiedział co kupuje, jak mu sie nie podoba to niech sam sprzeda. Ale zrobisz jak chcesz. Quote
agucha007 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jak ktoś chce kupić coś taniego to niech spada na allegro!!!! Bazarki to w głównej mierze pomoc dla psa! Co za ludzie! :madgo: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Laska wyszukała 100 problemów, kasę zwróciłam. Torebkę licytowało sporo osób, na pewno uda się jeszcze raz...ja na razie mam dość bazarów... Quote
Recommended Posts