Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedy zobaczyłam na bazarku Agi zdjęcie Teriego,zamarłam z przerażenia - to mój tymczasowicz Maciek,który w nowym domu dostał imie Tero !!!!Pierwszy odruch - telefon do nowych (od niespełna roku)opiekunów.Okazało sie że Tero jest w domu i ma sie dobrze,a nawet bardzo dobrze.
Dopiero wtedy ochłonęłam i przebrnęłam przez wątek Teriego,bedę tu często zaglądać
A to zdjęcie Maćka vel Tero

Ma dom najcudowniejszy i wymarzony dla każdego psiaka,aż mi wstyd że zwątpiłam.
Taki sam dom czeka na Teriego,mówię wam to ja,stara czarownica :diabloti:

Posted

Witaj cancer, byłoby miło gdybyś odczarowała Teriego, co by domek znalazł:cool3:

Karma , która teraz Teri je jest super, czuje różnicę pod ręką już po tygodniu - na pewno nabrał ciałka Teri!!! Mój tata woła na niego Chuda:roll: - cóż, wybaczmy człowiekowi z 60-stką na karku:evil_lol:, Teri wtedy i tak cieszy się jak oparzony i leci na głaski do niego, wywala brzuchol;)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Witaj cancer, byłoby miło gdybyś odczarowała Teriego, co by domek znalazł:cool3:

Karma , która teraz Teri je jest super, czuje różnicę pod ręką już po tygodniu - na pewno nabrał ciałka Teri!!! Mój tata woła na niego Chuda:roll: - cóż, wybaczmy człowiekowi z 60-stką na karku:evil_lol:, Teri wtedy i tak cieszy się jak oparzony i leci na głaski do niego, wywala brzuchol;)

Uważaj, co mówisz :mad: 60-stka spadnie na twój kark szybciej niż myślisz :diabloti: Ukłony dla Taty.

Posted

oj tam, oj tam;)

Nie chciałam wczesniej pisać, aby nie zapeszać , ale Chuda;) od tygodnia jest bez żadnych zabezpieczeń kołnierzowych , itp i nic sobie nie robi:)
Miałam jechać na kontrolę wagi, ale dopiero po weekendzie.
Dam znać ile uzbierało się z mojego bazarku-wczoraj koniec.

Posted

agata51 napisał(a):
uważaj, co mówisz :mad: 60-stka spadnie na twój kark szybciej niż myślisz :diabloti: Ukłony dla taty.

Dokładnie...:razz:co prawda jeszcze trochę brakuje,ale pewnie szybko zleci:evil_lol:
Tak trzymaj Chuda:loveu:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
oj tam, oj tam;)

Nie chciałam wczesniej pisać, aby nie zapeszać , ale Chuda;) od tygodnia jest bez żadnych zabezpieczeń kołnierzowych , itp i nic sobie nie robi:)
Miałam jechać na kontrolę wagi, ale dopiero po weekendzie.
Dam znać ile uzbierało się z mojego bazarku-wczoraj koniec.

super :) Teri jesteś dzielny :D

Posted

Mam popsuty samochód, może w piątek uda mi się jakoś podjechać z Terim na ważenie...na razie jednak zasypało nas okropnie śniegiem na dodatek ehh

Musze niestety zwrócić 40zł z bazarku- torebka się nie spodobała...Agucha -jakbyś robiła jeszcze jakiś bazar na Teriego, to możesz wykorzystać foty i ją wystawić też, a ja potem wyślę jeśli ktoś zalicytuje.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Mam popsuty samochód, może w piątek uda mi się jakoś podjechać z Terim na ważenie...na razie jednak zasypało nas okropnie śniegiem na dodatek ehh

Musze niestety zwrócić 40zł z bazarku- torebka się nie spodobała...Agucha -jakbyś robiła jeszcze jakiś bazar na Teriego, to możesz wykorzystać foty i ją wystawić też, a ja potem wyślę jeśli ktoś zalicytuje.

teraz właście się rozlicza dla Terego ale następny też będzie dla niego :)
zwrócić z bazarku? o matko! bez komentarza :roll:

Posted

agucha007 napisał(a):
teraz właście się rozlicza dla Terego ale następny też będzie dla niego :)
zwrócić z bazarku? o matko! bez komentarza :roll:
eh, ludzie mają nasrane :/ szkoda tylko, że stracił Teri :/

Posted

Ania jesli torebka nie była inna niz w opisie, nie masz obowiązku zwracania pieniędzy. Ktos kupił i tyle, wiedział co kupuje, jak mu sie nie podoba to niech sam sprzeda. Ale zrobisz jak chcesz.