Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Swędzi go ,mniej , ale jednak chce tam lizać. Znowu założyłam kołnierz i jutro do weta, niestety jestem dziś bez auta .... martwi mnie to , skąd to swędzenie, ogólnie samopoczucie bez mian- wesoły, apetyt ma , żadnych biegunek , nie wiem ehh

Doszło 43zł od Pianki na weta- dziękuję

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Nie było żadnych zmian . Nie ma styczności z innymi psami jakiejś bezpośredniej, bo biega sam , zobaczę co jutro wetka powie.[/QUOTE]
Mam nadzieję,ze wszystko ok....czekamy.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Dziś na 16 jadę. Muszę wziąć nowy kołnierz dla niego, bo rozwalił. A nie mam już .[/QUOTE]
czekamy na wieści.. oby dobre!

Posted

Teri dostał dwa zastrzyki + antybiotyk na tydzień na tą ranę . Kupiłam alantan do smarowania , wet sugeruje uczulenie na karmę-sugerował kupić inną bądz gotować ryż + mieso i obserwować i dodawac po woli następne składniki...za tydzień kontrola. Teri na razie w kołnierzu.
Zapłaciłam dziś 70zł wet +6, 60 zł maść w aptece.

Posted

Byłam z Terim na kontroli, rana lepiej, ale daleko do wyleczenia jeszcze, no i Teri nadal chce się tam rozlizywać, nie wiem czy na razie , to nie bardziej natury psychicznej niż swędzenie. Dostał jeszcze na 3 dni antybiotyk , czyli razem 10 dni ciągłości i encorton na 7 dni . Więcej leków na razie nie dostanie, musimy poczekać czy się to wygoi i zarośnie i co dalej będzie Teri robił. Jest bardzo grzecznym pacjentem .

Koszty z dziś 42zł.

Posted

natie napisał(a):
Pianka nic nie pisze, to kobieta pewnie do niej nie dzwoniła :(

czyli nic nowego... takich zapytań to ja mam kilka razy w tygodniu, a żeby było śmieszniej jedna babka od marca wypytuje ciągle o jednego psa, grzecznie odpisuję jej za każdym razem to co wiem a na koniec sugeruję by zadzwoniła na podany nr tel... i nic, psiak dalej w schronie :(