yumanji Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 K&M napisał(a):Nic nie poradzę, że Pan zrezygnował z wpłat, ale z tego co widzę Terri otrzymał od niego pokaźną sumkę więc nie będę oceniać tego człowieka. Myślę, że z pieniążkami, które Ci wysłałam i tak jesteśmy kwita. Przykro mi, ale nie jestem milionerką i nie jestem w stanie pomóc więcej, gdyby to tylko zależało od mojego "widzi misię" zapewne byłabyś sympatyczniejsza. Niemniej życzę Terriemu szczęścia- 3maj się psiaczku! Nie bylaby sympatyczniejsza,bo nie umie.Calusy dla Terriego w nos! Quote
natie Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 może ktoś się skusi - http://www.dogomania.pl/forum/threads/231293-Szybkie-oriflame-dla-Teriego-potrzebna-kasa-na-hotelik-do-30-08-19-00?p=19582866#post19582866 - ewentualny zysk ze sprzedaży będzie dla Teriego Quote
natie Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 póki co jestem przed wypłatą, po 2 weselach i nie bardzo mogę pomóc w inny sposób.. dlatego próbuję wymyślić coś innego.. może ktoś się skusi.. Quote
magda222 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 natie napisał(a):póki co jestem przed wypłatą, po 2 weselach i nie bardzo mogę pomóc w inny sposób.. dlatego próbuję wymyślić coś innego.. może ktoś się skusi.. Super pomysł :) Widziałam, że dziewczyny robiły tak wcześniej i zawsze udało się trochę kasy zebrać :) Quote
natie Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 magda222 napisał(a):Super pomysł :) Widziałam, że dziewczyny robiły tak wcześniej i zawsze udało się trochę kasy zebrać :) serdecznie zapraszam, tym bardziej, że przekażę CAŁY swój ewentualny zysk.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Teri ostatnio poluje na żaby, ma frajdę na całego. Na szczęście ich nie zjada, tylko za nimi skacze;) Quote
Pianka Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Jaka stójka :D jak prawdziwy myśliwy pies :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) Hotel sierpień - 300zł. Doszło;) Edited August 31, 2012 by Ania+Milva i Ulver Quote
natie Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) i z ogłoszeń cisza? :( zmojego bazarku oriflame wpadnie tylko parę groszy.. rozliczę się w poniedziałek jak odbiore kosmetyki.. na Twoje konto Pianko przeslac pieniadze? Edited August 31, 2012 by natie Quote
natie Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Pianko - poleciał przelew dla Teriego z bazarku Oriflame. malutko, ale zawsze coś! Daj znać w wątku bazarku, jak pieniążki dojdą:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/231293-Szybkie-oriflame-dla-Teriego-potrzebna-kasa-na-hotelik-do-30-08-19-00?p=19582866#post19582866 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Z Terim dziś do weta jade, wygryzł sobie sierść nad ogonem, swędzi go, nie mam pojęcia od czego,może coś go ugryzło, bo nie było żadnej zmiany w jedzeniu , posłanie prane cały czas w tym samym proszku, pcheł nie ma, a wygląda to jakby reakcja na coś. Od wczoraj sobie to wygryzł, ale byłam bez auta i nie miałąm jak podjechać . Dziś po 16 sprawdzę u wetki co to i dam wieczorem znać. Quote
agucha007 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Z Terim dziś do weta jade, wygryzł sobie sierść nad ogonem, swędzi go, nie mam pojęcia od czego,może coś go ugryzło, bo nie było żadnej zmiany w jedzeniu , posłanie prane cały czas w tym samym proszku, pcheł nie ma, a wygląda to jakby reakcja na coś. Od wczoraj sobie to wygryzł, ale byłam bez auta i nie miałąm jak podjechać . Dziś po 16 sprawdzę u wetki co to i dam wieczorem znać.[/QUOTE] oj oj... może gdzieś na mrowisku usiadł... daj znac potem co u chłopaka... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Byłam z Terim, wyczyszczone zostały mu gruczoły kołoodbytowe- były trochę zapchane, więc mam nadzieję, że to od tego ...a nie jakieś uczulenie pokarmowe np..., dostał dwa zastrzyki przeciwzapalny i na to aby się nie drapał, dostał też jakiś bolący zastrzyk odrobaczający biedulak. Zapłaciłam 43zł. Teri na razie siedzi w kołnierzu, aby się nie podgryzał. Był bardzo grzeczny. Quote
natie Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Byłam z Terim, wyczyszczone zostały mu gruczoły kołoodbytowe- były trochę zapchane, więc mam nadzieję, że to od tego ...a nie jakieś uczulenie pokarmowe np..., dostał dwa zastrzyki przeciwzapalny i na to aby się nie drapał, dostał też jakiś bolący zastrzyk odrobaczający biedulak. Zapłaciłam 43zł. Teri na razie siedzi w kołnierzu, aby się nie podgryzał. Był bardzo grzeczny.[/QUOTE] dzielny chłopak! Quote
agucha007 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 bidulek... trzymaj się chłopaczku! Quote
maja602 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Odwiedzam Teriego. Jak się piesek czuje? Quote
anka :) Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='maja602']Odwiedzam Teriego. Jak się piesek czuje?[/QUOTE] Biduś podpisuje się także pod tym pytaniem ? :placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Zdjęłam mu kołnierz dziś i zobaczymy. Dam znać jutro. Quote
Recommended Posts