Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

K&M napisał(a):
Nic nie poradzę, że Pan zrezygnował z wpłat, ale z tego co widzę Terri otrzymał od niego pokaźną sumkę więc nie będę oceniać tego człowieka. Myślę, że z pieniążkami, które Ci wysłałam i tak jesteśmy kwita. Przykro mi, ale nie jestem milionerką i nie jestem w stanie pomóc więcej, gdyby to tylko zależało od mojego "widzi misię" zapewne byłabyś sympatyczniejsza. Niemniej życzę Terriemu szczęścia- 3maj się psiaczku!

Nie bylaby sympatyczniejsza,bo nie umie.Calusy dla Terriego w nos!

Posted

póki co jestem przed wypłatą, po 2 weselach i nie bardzo mogę pomóc w inny sposób.. dlatego próbuję wymyślić coś innego.. może ktoś się skusi..

Posted

natie napisał(a):
póki co jestem przed wypłatą, po 2 weselach i nie bardzo mogę pomóc w inny sposób.. dlatego próbuję wymyślić coś innego.. może ktoś się skusi..

Super pomysł :) Widziałam, że dziewczyny robiły tak wcześniej i zawsze udało się trochę kasy zebrać :)

Posted

magda222 napisał(a):
Super pomysł :) Widziałam, że dziewczyny robiły tak wcześniej i zawsze udało się trochę kasy zebrać :)

serdecznie zapraszam, tym bardziej, że przekażę CAŁY swój ewentualny zysk..

Posted (edited)

i z ogłoszeń cisza? :( zmojego bazarku oriflame wpadnie tylko parę groszy.. rozliczę się w poniedziałek jak odbiore kosmetyki.. na Twoje konto Pianko przeslac pieniadze?

Edited by natie
Posted

Z Terim dziś do weta jade, wygryzł sobie sierść nad ogonem, swędzi go, nie mam pojęcia od czego,może coś go ugryzło, bo nie było żadnej zmiany w jedzeniu , posłanie prane cały czas w tym samym proszku, pcheł nie ma, a wygląda to jakby reakcja na coś. Od wczoraj sobie to wygryzł, ale byłam bez auta i nie miałąm jak podjechać . Dziś po 16 sprawdzę u wetki co to i dam wieczorem znać.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Z Terim dziś do weta jade, wygryzł sobie sierść nad ogonem, swędzi go, nie mam pojęcia od czego,może coś go ugryzło, bo nie było żadnej zmiany w jedzeniu , posłanie prane cały czas w tym samym proszku, pcheł nie ma, a wygląda to jakby reakcja na coś. Od wczoraj sobie to wygryzł, ale byłam bez auta i nie miałąm jak podjechać . Dziś po 16 sprawdzę u wetki co to i dam wieczorem znać.[/QUOTE]
oj oj... może gdzieś na mrowisku usiadł... daj znac potem co u chłopaka...

Posted

Byłam z Terim, wyczyszczone zostały mu gruczoły kołoodbytowe- były trochę zapchane, więc mam nadzieję, że to od tego ...a nie jakieś uczulenie pokarmowe np..., dostał dwa zastrzyki przeciwzapalny i na to aby się nie drapał, dostał też jakiś bolący zastrzyk odrobaczający biedulak.
Zapłaciłam 43zł.
Teri na razie siedzi w kołnierzu, aby się nie podgryzał. Był bardzo grzeczny.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Byłam z Terim, wyczyszczone zostały mu gruczoły kołoodbytowe- były trochę zapchane, więc mam nadzieję, że to od tego ...a nie jakieś uczulenie pokarmowe np..., dostał dwa zastrzyki przeciwzapalny i na to aby się nie drapał, dostał też jakiś bolący zastrzyk odrobaczający biedulak.
Zapłaciłam 43zł.
Teri na razie siedzi w kołnierzu, aby się nie podgryzał. Był bardzo grzeczny.[/QUOTE]
dzielny chłopak!