natie Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 może kolejna edycja mojego bazarku ogłoszeniowego będzie na tego psiaka?? Quote
Pianka Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='natie']może kolejna edycja mojego bazarku ogłoszeniowego będzie na tego psiaka??[/QUOTE] byłoby super :) na chwile obecną na wrzesień nie ma kasy, ale moze cos z bazarków spłynie Quote
natie Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Pianka']byłoby super :) na chwile obecną na wrzesień nie ma kasy, ale moze cos z bazarków spłynie[/QUOTE]od aguchy z bazarku troszkę będzie.. jak sie uporam z moim zakonczonym bazarkiem to zrobie nowy na Teriego, niech ma:) Quote
maja602 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Sytuacja jasna. Osoby, które deklarowały wpłaty proszę o ich uregulowanie. Quote
Pianka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 agata juz uzupełniła braki, dzięki :) Jakaś pani pytała o Terisia, ale nic konkretnego, chyba troche jej za daleko było Quote
agucha007 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 zaglądne se... bazarek mi się skończył, ale czekam jeszcze na wpłaty więc niedługo Teri jakiegoś grosika tam dostanie :D Quote
K&M Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Zapoznałam się z ciężką sytuacją finansową Terriego- właśnie wsparłam psiaka wysyłając 100 zł na konto Pani Moniki M., na które od czasu do czasu wysyłam jednorazową pomoc- pozdrawiam i życzę powodzenia Terriemu!!!!! Quote
agucha007 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Pianka']agata juz uzupełniła braki, dzięki :) Jakaś pani pytała o Terisia, ale nic konkretnego, chyba troche jej za daleko było[/QUOTE] no ale to transport byśmy załatwili... Quote
Pianka Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='K&M']Zapoznałam się z ciężką sytuacją finansową Terriego- właśnie wsparłam psiaka wysyłając 100 zł na konto Pani Moniki M., na które od czasu do czasu wysyłam jednorazową pomoc- pozdrawiam i życzę powodzenia Terriemu!!!!![/QUOTE] K&M, dzięki za wpłate, przyda sie :), ale ty deklarowałaś pomoc stałą, mam rozumieć, ze rezygnujesz z deklaracji? I prosiłabym o jasną odpowiedź, musze wiedzieć na czym pies stoi. [quote name='agucha007']no ale to transport byśmy załatwili...[/QUOTE] ale ona chciała sie najpierw zapoznać z psem :) Quote
agucha007 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Pianka'] ale ona chciała sie najpierw zapoznać z psem :)[/QUOTE] aaaa chyba, że tak... Quote
K&M Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Pianko nigdy nie deklarowałam stałej bowiem miałam pełen pakiet podopiecznych, ale przypadek sprawił że znalazłam pewnego Pana, który nie należy do dogo lecz żal mu się zrobiło Terriego i zapowiedział, że będzie wpłacał na moje konto pewną sumę, którą ja za każdym razem posyłałam Tobie. Nie mam stałego z nim kontaktu i stąd też zaległości z wpłatami. Ale pieniążki nie były bezpośrednio ode mnie poza tymi kilkoma jednorazowymi. Dziś posłałam 100zł dla Terriego ponieważ dowiedziałam się o śmierci kolejnego z moich podopiecznych i te pieniążki są od K&M. Pozdrawiam! Quote
Pianka Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 No właśnie składałaś, mi na pw pisałaś, żebym sie nie martwiła, bo twój kolega jest pewny i na pewno będzie wysyłał co miesiąc 50 zł, a ty od siebie będziesz wysyłać 10 zł i przez pierwsze miesiące tak wysyłałaś. O twojej deklaracji napisałam tu na watku w poście 412 Pewnie i tak już nie znajdę twojego pw, nigdy już więcej nie wezmę pod uwagę deklaracji składanych na pw. Ok. usuwam twoja deklaracje z listy, twojego znajomego też usuwam. Przynajmniej wiemy że sytuacja Teriego jest w sumie jeszcze gorsza niż była. ale za jednorazowe wpłaty też będe wdzieczna Quote
maja602 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Pani chce poznać Terriego to jasne ale chyba domek ktoś sprawdzi? Quote
agucha007 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='maja602']Pani chce poznać Terriego to jasne ale chyba domek ktoś sprawdzi?[/QUOTE] Jak tylko dom się trafi to oczywiście, że sprawdzimy :D Quote
agata51 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='Pianka']agata juz uzupełniła braki, dzięki :) Jakaś pani pytała o Terisia, ale nic konkretnego, chyba troche jej za daleko było Pianka, to przemaluj mnie na zielono, co? Quote
Olga7 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 (edited) Owszem,najbardziej namawialam na ratowanie Teriego,sporo czasu na to poświęcilam. Co do wplat,to nieco już pisalam Piance na pw /wyjasnienia/-postaram się nadplacić w polowie września- tę kwotę brakującą po 20 zl/mc od wrzesnia -te zalegle kwoty no i bieżące 10 zl,czyli w sumie 30zl/mc. Mam nadzieję,że jeszcze w tym roku Teri w koncu jednak znajdzie ten swoj dom.Oby jak najprędzej !!!!!!!!!! Edited August 28, 2012 by Olga7 Quote
agucha007 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Pianko przelałam Ci kasiorę z bazarku, połowa jest dla Teriego - 132zł :) Quote
K&M Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Pianka napisał(a):No właśnie składałaś, mi na pw pisałaś, żebym sie nie martwiła, bo twój kolega jest pewny i na pewno będzie wysyłał co miesiąc 50 zł, a ty od siebie będziesz wysyłać 10 zł i przez pierwsze miesiące tak wysyłałaś. O twojej deklaracji napisałam tu na watku w poście 412 Pewnie i tak już nie znajdę twojego pw, nigdy już więcej nie wezmę pod uwagę deklaracji składanych na pw. Ok. usuwam twoja deklaracje z listy, twojego znajomego też usuwam. Przynajmniej wiemy że sytuacja Teriego jest w sumie jeszcze gorsza niż była. ale za jednorazowe wpłaty też będe wdzieczna Nic nie poradzę, że Pan zrezygnował z wpłat, ale z tego co widzę Terri otrzymał od niego pokaźną sumkę więc nie będę oceniać tego człowieka. Myślę, że z pieniążkami, które Ci wysłałam i tak jesteśmy kwita. Przykro mi, ale nie jestem milionerką i nie jestem w stanie pomóc więcej, gdyby to tylko zależało od mojego "widzi misię" zapewne byłabyś sympatyczniejsza. Niemniej życzę Terriemu szczęścia- 3maj się psiaczku! Quote
agucha007 Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 oj oj... to wkurzające że pieniądze mają taki wpływ na to co się dzieje na świecie :( Quote
Pianka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 K&M normalnie pisze, nie wiem co w tym niesympatycznego, a nie bede ukrywać, że denerwuje mnie jak ktoś składa deklaracje a potem nie dotrzymuje słowa, bo to nie w porządku. Deklaracje twoja juz wykreśliłam, wiec po sprawie. natie ma chyba dobra ręke do ogłoszeń, do tej pory za każdym razem jak ktoś robił ogłoszenia to nie było zainteresowania. A dziś kolejna osoba mnie pytała o Teriego. Jednak na nic bym nie liczyła, bo pani zależało na szybkiej adopcji, a tu zanim wizyta zanim transport. Ale ważne, że ktoś pyta. Quote
natie Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 ważne, że coś ruszyło! Ogłoszenia będą odświeżane, a gdyby zaszła konieczność to zrobię nowe, jak np. będą jakieś fajne nowe zdjęcia itp :) Quote
maja602 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ja też się cieszę, że wątek ożył i jest jakiś odzew na ogłoszenia. Ja Teriego cały czas ogłaszam ale jak do tej pory nikt poważny nie zadzwonił. Może teraz po wakacjach Teri znajdzie swojego człowieka. Quote
natie Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 hmm to ja może wyróżnię ogłoszenie na tablicy ..na tablicy ma wyróżnione do 3.09.. na morusku wyskakuje jakis blad.. wyslalam 2 smsy i ciagle przychodzi mi komunikat, ze wyslano na zly numer albo zla tresc.. sprobuje pozniej.. na lento wyroznienie lokalne przez 14 dni Quote
agucha007 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 natie napisał(a):hmm to ja może wyróżnię ogłoszenie na tablicy ..na tablicy ma wyróżnione do 3.09.. na morusku wyskakuje jakis blad.. wyslalam 2 smsy i ciagle przychodzi mi komunikat, ze wyslano na zly numer albo zla tresc.. sprobuje pozniej.. na lento wyroznienie lokalne przez 14 dni super :) dzięki natie :) Quote
Recommended Posts