Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wpłaty
5 zł- Bjuta
50 zł- Alter ego
10 zł- Ewa K z Bytomia
260 zł- bazarek Pianki

śpie spokojnie o maj :D
zbieramy kase na czerwiec i szukamy domu

Posted

wszystko ok, bawi się, biega, apetyt mu dopisuje, jest grzeczny . jak poprawi się pogoda i będzie znowu słonecznie, to mu trochę fotek porobię.
jest z niego niezły skoczek, na jedzenie sie bardzo ekscytuje-ale dostaje dopiero jak zrobi siad i chwilę tak wytrzyma;) czasem skacze w kojcu wysoko, ale nie umie wyjść na szczęście;)

Posted

jak ktoś będzie pytał to napisze

[quote name='agata51']Od czerwca 20zł/mies. Poproszę o nr konta.[/QUOTE]
pieknie dziękuje :D

wpłaty
20 zł- maja602
20 zł- Roland_de
10 zł- mparsley
5 zł- muza_51
307 zł- agucha007 bazarek

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Co tutaj takk cichutko? Kto tak na prawdę zajmuje się promocją Teriego? Kto szuka mu domu? Czy nie stalo się tak, że ma się dobrze w hoteliku i wszyscy zapomnieli, ze to nie jest na stałe?

Posted

maja602 napisał(a):
Co tutaj takk cichutko? Kto tak na prawdę zajmuje się promocją Teriego? Kto szuka mu domu? Czy nie stalo się tak, że ma się dobrze w hoteliku i wszyscy zapomnieli, ze to nie jest na stałe?

Kilka razy zakupiłam dla Teriego pakiety po kilkadziesiąt ogłoszeń.
Niestety bez efektu.
Nie wiem czy ktoś jeszcze go ogłaszał.

Posted

magda222 napisał(a):
Kilka razy zakupiłam dla Teriego pakiety po kilkadziesiąt ogłoszeń.
Niestety bez efektu.
Nie wiem czy ktoś jeszcze go ogłaszał.

Ja go ogłaszam na stronach, gdzie mam konta. Niestety ale jest to tylko kilka stron.

Posted

Ja dziś przyszłam z prośbą... Kiedyś robiłam Teriemu zdjęcia - teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać. Potrzebuję sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... SĻojrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :)

Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677.

• 2 weeks later...