Pianka Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 No cóż zgodze się z Magdą, ja rozumiem, że 10 zł jest na dojazd, ale sama wcześniej yumanji pisałas o zrobieniu domowych zdjęć. Fakt, ze yumanji do mnie pisała smsa, ze nie wchodziła na dogo i pytała czy robić zdjęcia, odpisałam, ze robić, ale nie napisałam, że domowe, wydawało mi się to jasne. Wydaje mi się, że domowe zdjecia by mu bardziej pomogły. Trudno Propozycja Bonsai myśle, ze do uzgodnienia yumanji kiedy jeździsz do wawy? jeśli jest tak, że masz sprawy do pozałatwiana i nie masz czasu na zdjęcia, to ja przejme na te 1-2h (czy ile tam potrzeba) Teriego i zrobimy zdjęcia z Bonsai (oczywiście, jesli akurat nie będe miała zajęć) Quote
Bonsai Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Pianka napisał(a): yumanji kiedy jeździsz do wawy? jeśli jest tak, że masz sprawy do pozałatwiana i nie masz czasu na zdjęcia, to ja przejme na te 1-2h (czy ile tam potrzeba) Teriego i zrobimy zdjęcia z Bonsai (oczywiście, jesli akurat nie będe miała zajęć) yumanji nie ma teraz internetu, prawie jej nie ma na dogo, więc pewnie po prostu nie przeczytała na czas. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, coś się wymyśli. Pianka, gdzie w W-wie mieszkasz? Quote
Bonsai Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 To tak jak ja - Imielin. :) Więc fortunnie się składa. Quote
Pianka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Bonsai napisał(a):To tak jak ja - Imielin. :) Więc fortunnie się składa. Wiem:diabloti: gdzis mi juz przeleciało na forum gdzie mieszkasz:diabloti: Imielin mam pod nosem:eviltong: Quote
Pianka Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Bonsai wrzuc te zdjęcia co robiliście. Miałam telefon o Teriego. Pan póki co nie zdecydowany, jak sie zdecyduje to zadzwoni Quote
Bonsai Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jasne, zdjęcia wrzucę tak czy inaczej. Tylko dajcie mi chwilkę, by je wywołać. ;) P.S. Może szukasz pokoju do wynajęcia? :D Zwalnia mi się współlokatorka i szukam najlepiej psiarza. ;) Quote
magda222 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Bonsai napisał(a):Jasne, zdjęcia wrzucę tak czy inaczej. Tylko dajcie mi chwilkę, by je wywołać. ;) Czekamy grzecznie ;) Quote
Pianka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 wpłaty 30 zł- dite 30 zł- sonikowa 20 zł- Roland_de 20 zł- gabek wysyłam do yumanji opłate za grudzień- 350 zł Quote
magda222 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Zdrowych, spokojnych Świąt wszystkim :tree1: Quote
Pianka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 a moge krytykować?:diabloti: mało naturalne tło:diabloti: nawet bardzo:diabloti: sorki, za krytyke:oops: ale mi sie nie podoba:oops: te wcześniejsze twoje zdjecia bardziej mi sie podobały:eviltong: Bonsai umawiamy sie jakos po nowym roku :multi: i robimy normalne zdjecia domowe:multi:, bez zadnych wymyślanych teł, bo to ludzi raczej nie przyciągnie. Ludzie chcą widziec psa w normalnych sytuacjach, żeby było widac na zdjeciu jaki ma charakter :) Quote
Bonsai Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Wiem, mi też się nie za bardzo podobają - ale musiałam doczyścić tło w PS, bo nam się psy zesikały i posrały na to tło. :evil_lol: I potem to gówienko rozdeptały. :evil_lol: Więc naturalne tło byłoby zbyt naturalne. ;) W Nowym Roku zdjęcia jak najbardziej. :) Ale im bliżej 10-tego tym będę miała mniej czasu, bo będę miała egzamin. ;) Quote
magda222 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Bonsai nam chodzi o tło typu mieszkanie, kanapa itd... Nie fotograficzne profesjonalne płachty. A dałoby radę trochę więcej zdjęć zrobić? Quote
zerduszko Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Mi się te zdjęcia bardzo podobają, są inne niż wszystkie typu trawa i kanapa nakryta pstrokatym kocem czy meblościanka, które przyciąga uwagę bardziej niż pies ;) Ps. Sama zawsze robię foty na jak najbardziej jednolitym tle, żeby pies się rzucał w oczy, ew jakiś kolorowy akcent. Quote
Pianka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 ta jako dzieła sztuki to moze i sa fajne, ale ja nie chce zdjęć dzieł sztuki, chce zwykłe zdjecia. Jakbym szukała psa do adopcji to mnie by zdjecia dzieła sztuki nie przyciągły:razz: Magda zrobimy dużo zdjeć, ja dopiluje tego:diabloti: Quote
Bonsai Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Magda, jasne że zdjęcia w domu byłyby najlepsze, ale u yumanji nie ma na to warunków, by wyszły fajnie. Te na białym tle to było maximum, co można w tych warunkach zrobić, by wyglądało w miarę dobrze. Weź pod uwagę też, że nie fotografowaliśmy tylko Teriego, a jeszcze dziesięć innych psów. Co do ilości zdjęć, zawsze wybieram najlepsze z sesji - nie wrzucam wszystkich pstrykniętych fot. Tak zawsze robiłam i tak zawsze będę robić. :) Teri i tak dostał najwięcej zdjęć ze wszystkich garwolińskich psów. Quote
Pianka Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Bonsai możesz w weekend? yumanji może wtedy przywieźć Teriego Quote
Pianka Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 Cisza tu:roll: Niektórzy deklarujący na dobre zapomnieli o Terim:roll: Tu jest bazarek, wejdz chociaz i podnoście http://www.dogomania.pl/threads/220322-Bi%C5%BCuteria-du%C5%BCo-kolczyk%C3%B3w-bransoletki-do-16.01.2012 wpłaty 89 zł- Gu 24 zł- bazarek 5 zł- Bjuta 60 zł- majka 20 zł- maja602 10 zł- megii1 Quote
zerduszko Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja mu czasem odnawiam kilka ogłoszeń, jest jakiś nowy tekst? Quote
maja602 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Ja mu też zrobiłam kilka ogłoszeń i cały czas odnawiam. Quote
wtatara Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 wpłaciłam 30 zł- przepraszam za opóxnienia Quote
magda222 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Robiłam Terriemu wyróżnione allegro. Mogę odnowić, ale czy ktoś mógłby tym razem zasponsorować, bo mam trochę krucho z kasą :oops: Quote
Pianka Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 umówiłam sie z yumanji wstępnie na 25 stycznia żeby podrzuciła mi Teriego. Przy okazji zobaczymy jak zareaguje na kota, Co prawda sprawdzałam to w schronisku, ale to co innego wpłaty 30 zł- wtatara 20 zł- Rolad_de Quote
Recommended Posts