Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może zrobimy zrzutę na ogłoszenie do gazety?
Dostałam ofertę od "Dziennika Zachodniego" i łażę po "moich" wątkach i pytam.

Koszt ogłoszenia tzw. fotooferty (tekst + zdjęcie, cały zasięg śląski) wynosi:
32,60 brutto (wydanie codzienne do 2 linii)
105,78 brutto (wydanie piątkowe do 2 linii)

39,36 brutto (wyd. codz. do 4 linii)
127,31 brutto (wyd. piątkowe do 4 linii)

46,13 brutto (wyd. codz. do 6 linii)
147,60 brutto (wyd. piątkowe do 6 linii)

Ogłoszenia za dopłatą brutto 2.02 mogą się ukazywać dodatkowo w internecie przez 7 dni od 1-szej emisji w gazecie.

Od wyżej wymienionych cen możemy udzielić 50% rabatu w przypadku ogłoszeń zlecających przez fundację
lub 70% w przypadku osób prywatnych. Rabaty dotyczą tylko treści, które wyraźnie wskazują na adopcję lub przekazanie za darmo (nie dotyczą sprzedaży, hodowli itp.).

Posted

Terri chodzi ,a wlasciwie biega bez smyczy i b ladnie sie pilnuje.Zbieralismy w ndz sliwki w sadzie.a on polowal na myszy,zaby lub cos tam...sprawdzal co chwila ,czy jestesmy...

Posted

Pianka napisał(a):
dobrze zrozumiałam że mamy 70% znizki?
to mozna spróbować uzbierać kase

Tak, 70 %.
Ogłaszaliśmy psa ostatnio i ogłoszenie full wypas, czyli piątkowe do 6 linii wyszło niecałe 45 zł.

Posted

majka12741 napisał(a):
Ja mogę na ogłoszenie wpłacić dodatkowo 10zł, w zamian za to mam nadzieję że sie Teri nie pogniewa jak zaproszę jego ciocie na wątek mojego tymczasowicza Czarusia, który bardzo prosi o domek:
http://www.dogomania.pl/threads/214923-Sympatyczny-Czaruś-wyrzucony-na-ulicę-szuka-domku!!!?p=17664103

Bardzo dziękujemy :)
Potrzebujemy 44,28 zł, ja też dołożę dyszkę więc brakuje 24,28 zł.
Kto jeszcze może się dorzucić?
Baaardzo prosimy.

Posted

Ja dostałam zdjecie na telefon od yumanji, tylko nie umiem go tu wrzucic, kiedyś ściągałam mmsy ze strony orange, a teraz jak sie tam loguje to mi wyświetla puste foldery

doszło 15 zł- rodzice

Posted

To trzeba szybko mu dom znaleźć

Magda zajełabys sie tym ogłoszeniem w gazecie?

z bazarku dolarowego byłoby 20 zł+ 10 zł od majki + 5 zł od kaskadaffik + 10 zł od Magdy czyli mamy 45 zł.

magda wysłałabym ci te 35 zł, bo 10 zł dokładasz od siebie

Posted

doszło
10 zł- Ewa K. z Bytomia

ponieważ nasz karma schroniskowa sie skonczyła, to od września płacimy za karme (50 zł miesiecznie)

wysyłam do yumanji 350 zł hotel+karma

Posted

Ogłoszenie Teriego ukaże się w "DZ" w piątek 14.10. + na internetowej gratce (dopłata 2,02 zł, którą opłacę).
Koszt: 46,30 zł
Pianka już wysyłam Ci mailem dane do przelewu a w załączniku zamówione ogłoszenie do wglądu.

Posted

[quote name='Pianka']wysłałam ci 35 zł

oby cos to ogłoszenie dało
[/QUOTE]

Dzięki.
Ogłaszam psy w "DZ" od niedawna.
Jeden już grzeje dupkę we własnym domu a w piątek jest wizyta PA dla drugiego :)
Trzeba wierzyć :) Teri to fajny psiak :)

Posted

Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.

Potrzebuje kogoś do wizyty przedadopcyjnej- gmina Włodowice (miejscowości nie bardzo zrozumiałam, ale wiocha jakaś) koło Zawiercia. Znacie kogos?

Posted

[quote name='Pianka']Szukam, szukam i nie mogę znaleźć.

Potrzebuje kogoś do wizyty przedadopcyjnej- gmina Włodowice (miejscowości nie bardzo zrozumiałam, ale wiocha jakaś) koło Zawiercia. Znacie kogos?[/QUOTE]
Ulka12 jest z Myszkowa. To chyba blisko.