Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pianko! Ja pieniążki wpłacam pod imieniem i pierwszą litera nazwiska.Z deklaracji wywiązałam się.Zaglądam tu i śledzę los Teriego.Teraz rozumiem,dlaczego takim torem odbywało się wyciąganie psa z schroniska i bardzo cię rozumiem.Postaram się wspierać finansowo psionka.Nie deklaruję stałej kwoty,ale w zależności od możliwości możesz liczyć na moje wsparcie.Bardzo cię cenię za Twoje oddanie dla wszystkich piesków ze schroniska.A do wszystkich:nie obiecujcie nic,w czasie kiedy kierują człowiekiem emocje,sama nie raz palnełam coś za co jest mi wstyd.Nasze deklaracje to spokojny żywot dla zwierzęcia i trzymajmy się tych zobowiązań.Wszystkich pozdrawiam serdecznie.

Posted

Czy jest taka możliwość, żeby zrobić Terriemu nowe zdjęcia?
Przydałby się też jakiś chwytający za serce tekst. Ma ktoś zdolności do tego?
Chciałabym go znowu poogłaszać.

Posted

Zdjecia nowe sa,ale takie niezbyt do ogloszen.Postaram sie zorganizowac Mu sesje .Terri biega teraz po podworku z moimi sukami,ktore go ustawiaja,wiec mu troche mina zrzedla.Stwierdzilismy,ze na spacerach jest z Nim malo kontaktu,bo on tak uparcie prze do przodu,nie zwracajac kompletnie na nic uwagi..wiec teraz siedzimy z nim w ogrodzie i zachecamy do zabawy...

Posted

wpłaty
20 zł- Roland_de
20 zł- Alter Ego
60 zł- aanka
20 zł- Ewa K. Z Bytomia

kto to jest Katarzyna M. Inowrocław? wpisujcie nicki bo ja potem nie umiem dojsc do ładu z tym

dziękuje paru osobom za nadrobienie zaległości:multi:

Posted

Sa juz zdjecia Terriego ,sesja byla w sobote.Zrzuta po 10 zl za paliwo dla fotpgrafa.Przesle Piance na maila.mam nadzieje,ze czesc wrzucisz na dogo.Terri sie troche zmienil w stosunku do Nas.Jest radosny wrecz,zaczal sie domagac pieszczot,klei sie do mnie i wyraznie szuka bliskiego kontaktu.Biegalam z Nim wczoraj po lace,skakal i cieszyl sie jak szczeniak.

Posted

ja te 10 zł mam ci wysłać? to wyśle razem z opłata za sierpień, ale nastepnym razem prosze abyś jakikolwiek wydatek ustalała ze mna

zdjęć póki co nie dostałam na maila

Posted

Bonsai napisał(a):
Wysyła mi błąd jak wysyłam na maila, więc wrzucam tu trzy zdjęcia, Będą jeszcze trzy z ludźmi.

I gdzie te zdjęcia?

wysyłam do yumanji
310 zł hotel sierpień i 10 zł sesja zdjęciowa razem 320 zł

Posted

Zdjęcia będą, jestem chora i nie mam siły nad zaległościami siąść.

I, żeby było jasne, te "10 zł sesja zdjęciowa" to nie jakieś profity dla mnie, tylko zwrot części kosztów za paliwo ode mnie z W-wy do Garwolina i z powrotem (a w jedną stronę mam 80 km).