Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mariola Cz. to ja Maja602. Ta wpłata jest dla Teriego zgodnie z deklaracją za miesiac czerwiec. Na kwicie napisałam dla kogo i od kogo ale Panie na poczcie skracają wpisy. Będę musiała zwrócić im uwagę, że tytuł przelewu jest ważniejszy od imienia i nazwiska.

Posted

maja602 napisał(a):
Mariola Cz. to ja Maja602. Ta wpłata jest dla Teriego zgodnie z deklaracją za miesiac czerwiec. Na kwicie napisałam dla kogo i od kogo ale Panie na poczcie skracają wpisy. Będę musiała zwrócić im uwagę, że tytuł przelewu jest ważniejszy od imienia i nazwiska.

ok. dzięki

w tytule było napisane "Trening za maj i czerwiec" :D

Posted

Pianka napisał(a):
ok. dzięki

w tytule było napisane "Trening za maj i czerwiec" :D

Nie nie. Za maj wpłaciłam dużo wcześniej. Deklarowałam 20zł. i tak wpłacam i będę, dopóki nie znajdzie domu.

Posted

P

azalia napisał(a):
Jak się Teri zachowuje,czy on ma szansę na socjalizację,tam gdzie jest?To ważne,jesli ma mieć dom.
Pytam,ale Pianka nie odpowiada.

Posted

maja602 napisał(a):
Nie nie. Za maj wpłaciłam dużo wcześniej. Deklarowałam 20zł. i tak wpłacam i będę, dopóki nie znajdzie domu.

Znalazłam kwit.
Tytułem było dokładnie tak: " Dla Teriego-Maja602- czerwiec" a Pani na poczcie inteligentnie wpisała to co wpisała.

Posted

azalia napisał(a):
P
Pytam,ale Pianka nie odpowiada.

przeciez nie ja mam z nim kontakt tylko yumanji, a yumanji już pisała, że normalny pies, wiec nie widze powodu, zeby męczyć ja telefonami;)

a o ogłoszenia już jakiś czas temu prosiłam na watku, póki co nikt nie chce pomóc:roll:
allegro i cafeanimal ma cały czas

Posted

Ja pisałam, że pomogę w ogłaszaniu, tylko mnie trzeba trzepnąć na pw - bo mam zazwyczaj kolejeczkę i nie śledzę wszystkich wątków. Przyszły tydzień cały mam zajęty, może w piątek znajdę czas, ale proszę na maila tekst i 6 zdjęć: zerduszko@wp.pl

Posted

azalia napisał(a):
Jak się Teri zachowuje,czy on ma szansę na socjalizację,tam gdzie jest?To ważne,jesli ma mieć dom.

Jemu niczego nie potrzeba specjalnego...ma kontakt ze mna,z moimi dziecmi i z innymi psami.Jest spokojny,b spragniony czulosci,lubi pieszczoty,ladnie chodzi na smyczy,nie jest wycofany ani agresywny,ani tchorzliwy...tylko domu mu potrzeba.

Posted

wpłaty
10 zł- olga7
5 zł- bela51

[quote name='"zerduszko"']Ja pisałam, że pomogę w ogłaszaniu, tylko mnie trzeba trzepnąć na pw - bo mam zazwyczaj kolejeczkę i nie śledzę wszystkich wątków. Przyszły tydzień cały mam zajęty, może w piątek znajdę czas, ale proszę na maila tekst i 6 zdjęć: zerduszko@wp.pl
juz ci wysyłam, dziekuje

[quote name='"wtatara"']ja mam zapłacic za ile miesiecy?
masz wpłacone za maj, to teraz za czerwiec- 10 zł

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Jak tam psiaku, może yumanji napisze cos o Twoim charakterze i postępach ?

Charakter mu sie n ie zmienil jakos odkad pisalam ostatni raz:lol:a postepy...to dorosly pies i nie ma co wymyslac.Jedyne czego potrzebuje to dom.Nie uczymy doroslego psa nowych sztuczek,Wszedl w rytm naszego domu,jest zadowolony,pisalam,ze pozytywnie nastawiony do ludzi,duzych i malych.Toleruje,to dobre slowo,niektore psy,a z niektorymi nawet nie bede probowac go poznawac.Wg mnie to ma juz ustalony charakter i nic tu sie specjalnie w tym wzgledzie nie zmieni.Zdjecia beda,choc mam z tym problemy,bo on na spacerach koncentruje sie na upartm maszerowaniu naprzod i nawet na mnie nie spojrzy,