maja602 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mariola Cz. to ja Maja602. Ta wpłata jest dla Teriego zgodnie z deklaracją za miesiac czerwiec. Na kwicie napisałam dla kogo i od kogo ale Panie na poczcie skracają wpisy. Będę musiała zwrócić im uwagę, że tytuł przelewu jest ważniejszy od imienia i nazwiska. Quote
Pianka Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 maja602 napisał(a):Mariola Cz. to ja Maja602. Ta wpłata jest dla Teriego zgodnie z deklaracją za miesiac czerwiec. Na kwicie napisałam dla kogo i od kogo ale Panie na poczcie skracają wpisy. Będę musiała zwrócić im uwagę, że tytuł przelewu jest ważniejszy od imienia i nazwiska. ok. dzięki w tytule było napisane "Trening za maj i czerwiec" :D Quote
azalia Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Jak się Teri zachowuje,czy on ma szansę na socjalizację,tam gdzie jest?To ważne,jesli ma mieć dom. Quote
maja602 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Pianka napisał(a):ok. dzięki w tytule było napisane "Trening za maj i czerwiec" :D Nie nie. Za maj wpłaciłam dużo wcześniej. Deklarowałam 20zł. i tak wpłacam i będę, dopóki nie znajdzie domu. Quote
Pianka Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 wiem, ze wpłacałas, dlatego po tytule wpłaty nie byłam wstanie skojarzyc od kogo ona jest :) Quote
bela51 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Taki ładny chłopak z Teriego. Oglaszacie go juz ? Quote
azalia Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 P azalia napisał(a):Jak się Teri zachowuje,czy on ma szansę na socjalizację,tam gdzie jest?To ważne,jesli ma mieć dom.Pytam,ale Pianka nie odpowiada. Quote
maja602 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 maja602 napisał(a):Nie nie. Za maj wpłaciłam dużo wcześniej. Deklarowałam 20zł. i tak wpłacam i będę, dopóki nie znajdzie domu. Znalazłam kwit. Tytułem było dokładnie tak: " Dla Teriego-Maja602- czerwiec" a Pani na poczcie inteligentnie wpisała to co wpisała. Quote
Pianka Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 azalia napisał(a):P Pytam,ale Pianka nie odpowiada. przeciez nie ja mam z nim kontakt tylko yumanji, a yumanji już pisała, że normalny pies, wiec nie widze powodu, zeby męczyć ja telefonami;) a o ogłoszenia już jakiś czas temu prosiłam na watku, póki co nikt nie chce pomóc:roll: allegro i cafeanimal ma cały czas Quote
zerduszko Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ja pisałam, że pomogę w ogłaszaniu, tylko mnie trzeba trzepnąć na pw - bo mam zazwyczaj kolejeczkę i nie śledzę wszystkich wątków. Przyszły tydzień cały mam zajęty, może w piątek znajdę czas, ale proszę na maila tekst i 6 zdjęć: zerduszko@wp.pl Quote
yumanji Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 azalia napisał(a):Jak się Teri zachowuje,czy on ma szansę na socjalizację,tam gdzie jest?To ważne,jesli ma mieć dom. Jemu niczego nie potrzeba specjalnego...ma kontakt ze mna,z moimi dziecmi i z innymi psami.Jest spokojny,b spragniony czulosci,lubi pieszczoty,ladnie chodzi na smyczy,nie jest wycofany ani agresywny,ani tchorzliwy...tylko domu mu potrzeba. Quote
kaskadaffik Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Co tam misiek, gorąco i się chowasz do cienia ? :) Quote
Pianka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 wpłaty 10 zł- olga7 5 zł- bela51 [quote name='"zerduszko"']Ja pisałam, że pomogę w ogłaszaniu, tylko mnie trzeba trzepnąć na pw - bo mam zazwyczaj kolejeczkę i nie śledzę wszystkich wątków. Przyszły tydzień cały mam zajęty, może w piątek znajdę czas, ale proszę na maila tekst i 6 zdjęć: zerduszko@wp.pl juz ci wysyłam, dziekuje [quote name='"wtatara"']ja mam zapłacic za ile miesiecy? masz wpłacone za maj, to teraz za czerwiec- 10 zł Quote
K&M Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 CIOTKI POTRZEBUJEMY POMOCY!!!! Nes jest super psiakiem i niewiele mu do szczęścia potrzeba- pojawiło się światełko w tunelu i już jest tak blisko żeby odmienić jego los, zajrzyjcie proszę i pomóżmy mu wspólnie tak jak to było z Terim!!!! http://www.dogomania.pl/threads/206372-Nes-w-schronie-w-Swarz%C4%99dzu-prosi-o-og%C5%82oszenia-i-dom!!/page3 Quote
zerduszko Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Cos mi net się wiesza, więc dziś tylko kilka ogłoszeń. W jakim mieście/województwie on przebywa? Quote
Pianka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 mazowieckie, możesz w sumie wpisywać Warszawę, to nie aż tak daleko, bo jak sie poda mniejsza mieścinę to nikt nie będzie wiedział gdzie Quote
kaskadaffik Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Jak tam psiaku, może yumanji napisze cos o Twoim charakterze i postępach ? Quote
K&M Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Niuniu Pańcia zagląda, dużo broisz diabełku mały??? :D Quote
yumanji Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kaskadaffik napisał(a):Jak tam psiaku, może yumanji napisze cos o Twoim charakterze i postępach ? Charakter mu sie n ie zmienil jakos odkad pisalam ostatni raz:lol:a postepy...to dorosly pies i nie ma co wymyslac.Jedyne czego potrzebuje to dom.Nie uczymy doroslego psa nowych sztuczek,Wszedl w rytm naszego domu,jest zadowolony,pisalam,ze pozytywnie nastawiony do ludzi,duzych i malych.Toleruje,to dobre slowo,niektore psy,a z niektorymi nawet nie bede probowac go poznawac.Wg mnie to ma juz ustalony charakter i nic tu sie specjalnie w tym wzgledzie nie zmieni.Zdjecia beda,choc mam z tym problemy,bo on na spacerach koncentruje sie na upartm maszerowaniu naprzod i nawet na mnie nie spojrzy, Quote
rita60 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No to najwazniejsze,ze nic złego sie nie dzieje. Tak trzymac piesku i badz grzeczny...... Quote
Recommended Posts