Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamiast hopać ,szukajcie cioteczki chetnych do przewozu psa razem z Terim ;
Moze jeszcze znajdzie sie ktoś chętny na przewóz swego psa razem ?? . /Najtaniej byloby PKP -ale też chętny potrzebny /.
Trzeba podnosic wątek Dody -w sprawie transportu Katowice -Radom !!!
http://www.dogomania.pl/threads/207894-19.05-JAD%C4%98-Katowice-Radom-i-powr%C3%B3t-!

Doda

Dzisiaj 13:14 #1

19.05 JADĘ Katowice - Radom i powrót !

Tak jak w tytule w ten najbliższy czwartek jadę do Radomia i wracam.
bede wiezc jednego pieska do Radomia, ze zwrotem kosztów paliwa.

jesli jeszcze jakiś zwierzak potrzebuje takowego transportu to prosze pisac, koszt wyszedl by mniej.

Posted

Prosimy wszystkich o rozglądanie się na wątkach ,czy ktos nie

potrzebuje na dniach przewozu zwierząt w kierunku Warszawy ze

Sląska ?? Trasa Katowice -Radom -Katowice ??
Najlepiej 19.05.br

Posted

No ładnie -zamiast szukać Teriemu kumpla do jazdy -nikt tu nie zagląda teraz i pewnie wszyscy uważają ,że sprawa transportu juz jest z glow;) ?? Przecież na tym łączonym przejedzie zaoszczędzić mogą inni ,jesli koszty rozlożą sie na 2 czy 3 psy -albo też koty :razz:
Szukajcie-zwracajcie uwagę - na wątkach - czy ktoś nie planuje przewozu i nie szuka transportu w tym tygodniu w kierunku Radomia -Warszawy ???

Posted

na fb jest profil Transport tu i tam, nie wiem czy znacie, pewnie tak,ale chcialam tylko przypomniec. bede tam szukac, moze cos sie trafi. juz w nd widzialam ktos jechal po drodze radomia..

Posted

Widzę ,że zainteresowanie Terim znacznie oslablo teraz -a pies jeszcze nie zabrany ze schronu .I nadal trzeba szukać innego zwierzaka do przewozu na tej trasie !! Jak tak dalej będzie,to Teri będzie jechal sam i kurs powrotny bedzie pusty-a szkoda ,bo inne zwierzak by mogl skorzystac z tej mozliwosci .
Bwlcia-zorientuj się na tym FB,co i jak .Może coś się przyda z inf.

Posted

530-478-470 to jest numer do dziewczyny - Basi, ktora w niedziele jedzie pociagiem z Krakowa przez Kielce-Radom-Piaseczno do Warszawy. jesli to pasuje to blagam niech ktos zadzwoni, ja jestem za daleko:/ a jesli nie to napiszcie dokladnie kiedy i jak jedzie pies, jakie ewentualne koszty to ja to wrzuce na fb. bo tam naprawde duzo ludzi jezdzi w ta i z powrotem, warto sprobowac.

Posted

Zaglądam i pamiętam.... Tylko tyle mogę... sprawuję 24-godzinną opiekę nad ciężko chorą najbliższą osobą i nie mam czasu szukać przewoźnika dla Teriego... Ale kibicuję całym sercem i drobną wpłatą...

Posted

Przepraszam ze tak rzadko zaglądam do komputera ale to wszystko z braku czasu . .
Napewno jutro jadę ale niestety nie wiem o której dokładnie.
Albo o 7 rano będę w schronie, albo o 17 wieczorem.
Do Yumanij mam kontakt. Będę do niej pisała co i jak.

Posted

Pianka pewnie cos napisze nam dzis .
Ciekawa jestem,czy w drodze powrotnej będzi jechal jakiś pies,bo byly przymiarki chyba ,o ile wiem z rozm.tel. w tej spr.