Pianka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 doszło do mnie 150 zł- p.b p.b napisała, ze jak zabraknie na kastracje to dośle. potrzebujemy jeszcze pieniędzy na benzyne. sonikowa, Bjuta deklarowaliście coś, potrzymujecie to? Quote
Iwanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 mojA wetka zgodziła sie dla mnie wykastrowac kilka psiakow za cene narkozy (wisi mi przysluge wielka dlatego) Quote
Bjuta Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Pianka napisał(a): potrzebujemy jeszcze pieniędzy na benzyne. sonikowa, Bjuta deklarowaliście coś, potrzymujecie to? Tak, tak - poszło 25 jednorazowo. Na to samo konto jak Bakuś. Quote
Pianka Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Niedobrze, Iwanki nie ma od dłuższego czasu na dogo, telefonów nie odbiera. Nie wiem czy coś sie stało czy co, ale chyba jednak bedzie trzeba zbierać deklaracje na hotel :( Quote
sonikowa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Pianka napisał(a): sonikowa, Bjuta deklarowaliście coś, potrzymujecie to? Na twoje konto, Pianko? Wplace pod koniec miesiaca jak tylko dostane pensje. Quote
Pianka Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Tak na moje, dziękuje potrzebujemy deklaracji, zeby Teri mógł opuścić schronisko. Pomóżcie Quote
Pianka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 mam deklaracje 30 zl od majka12741 brakuje 320 zl Quote
Lu_Gosiak Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pianka napisał(a):Niedobrze, Iwanki nie ma od dłuższego czasu na dogo, telefonów nie odbiera. Nie wiem czy coś sie stało czy co, ale chyba jednak bedzie trzeba zbierać deklaracje na hotel :( Iwanka prosila by przekazac, ze wszystko aktualne tylko po prostu nie ma dostepu do netu narazie Quote
Pianka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 o to super, moglabys mi podać numer telefonu do niej? chciałam z nia pogadać. jakbys sie udało to musze innego psa szybko wyciągac do hotelu, zeby mi moje miejsce hotelowe nie uciekło :) Quote
Javena Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nie bardzo rozumiem. Jesli brak internetu ,to mam telefon i dzwonię z informacją ,zeby sie nikt nie martwił.Tyle zamieszania. wszyscy czekają . Prosiłam nawet pewną ciocie ,zeby ją odwiedziła,bo byłam pewna,że coś jej sie przydarzyło. WSZYSCY WYDZWANIAJA ,A NIE MA KTO ODEBRAĆ. CAŁY CZAS POCZTA SIĘ ZGŁASZA.Czy to jest w porządku?. Quote
Pianka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Javena ja sie dodzwoniłam bez problemu. Lu_Gosiak dzieki za podanie telefonu. Nie pomyślałam wcześniej żeby sie z Iwanką wymienić numerami. Iwanka ma jeszcze do mnie zadzwonić i mi powiedzieć kiedy Teri może przyjeżdżać Quote
szufladowykram Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 deklaruję 50 zł dla Teriego,proszę o numer konta.Mój tel 506 385 012.Kocham Was za to co robicie. Quote
szufladowykram Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dziękuję Pianka.Oczywiście jest to deklaracja na pół roku. Quote
Pianka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Prosimy o wiecej deklaracji. Teri niedługo bedzie musiał wrócic na wybieg, gdzie zostal wczesniej pogryziony :( Quote
Stevie Rae Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Słuchajcie, jeżeli będzie potrzeba - teraz - bądź później porobienia teriemu ogłoszeń w celu znalezienia DS, to krzyczcie na PriVa :) Quote
Stevie Rae Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ma ogłoszenia w serwisach: www.morusek.pl www.doadopcji.pl www.psy.elk.pl www.adopcjapsa.pl www.psiamania.pl www.adopcje.org www.petworld.pl www.szerlok.pl www.pies.pl www.sprzedasz.pl www.hodowcy.com.pl www.owi.pl www.gumtree.pl Quote
Pianka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 dziękuje pieknie szufladowykram twoja wplata doszło :) Quote
szufladowykram Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Miałam podobnego pieska.Odszedł w maju.Przeżył z nami 18 lat.Przywieziony z lasu z grzybobrania.Swoje zycie wyczołgał sobie.Będzie w moim sercu na wieki. PozdrawiamCię Pianka i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Miłości i siły w działaniu kochana ci życzę. Quote
Pianka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Nowy rok chyba nie jest dobry dla Teriego, takie tu pustki. A Teri chce sie poczuć w koncu bezpieczny. Nie pojedzie do hotelu bez stałych deklaracji :( Quote
Pianka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 jusstyna85 napisał(a):DT wycofał sie? DT sobie zakpił z wszystkich rita60 napisał(a):Jestem...pianka czy on jest na FB i NK ? Na NK jest, ale od dosc dawna, jak był ogłaszany bez prośby o wyciągnięcie na hotel. NA FB nie ma, moge go wrzucić na profil schroniskowy, tyle, ze nie bardzo wiem jak sie to tam rozpowszechnia, zeby było zainteresowanie. FB to dla mnie jakaś czarna magia :D Quote
rita60 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 To ja go wrzuce na swoj profil na FB. Im wiecej tym lepiej.... Quote
Recommended Posts