Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doszło do mnie
150 zł- p.b

p.b napisała, ze jak zabraknie na kastracje to dośle.

potrzebujemy jeszcze pieniędzy na benzyne. sonikowa, Bjuta deklarowaliście coś, potrzymujecie to?

Posted

Pianka napisał(a):

potrzebujemy jeszcze pieniędzy na benzyne. sonikowa, Bjuta deklarowaliście coś, potrzymujecie to?

Tak, tak - poszło 25 jednorazowo. Na to samo konto jak Bakuś.

• 2 weeks later...
Posted

Niedobrze, Iwanki nie ma od dłuższego czasu na dogo, telefonów nie odbiera. Nie wiem czy coś sie stało czy co, ale chyba jednak bedzie trzeba zbierać deklaracje na hotel :(

Posted

Pianka napisał(a):
Niedobrze, Iwanki nie ma od dłuższego czasu na dogo, telefonów nie odbiera. Nie wiem czy coś sie stało czy co, ale chyba jednak bedzie trzeba zbierać deklaracje na hotel :(

Iwanka prosila by przekazac, ze wszystko aktualne tylko po prostu nie ma dostepu do netu narazie

Posted

o to super, moglabys mi podać numer telefonu do niej?
chciałam z nia pogadać.

jakbys sie udało to musze innego psa szybko wyciągac do hotelu, zeby mi moje miejsce hotelowe nie uciekło :)

Posted

Nie bardzo rozumiem. Jesli brak internetu ,to mam telefon i dzwonię z informacją ,zeby sie nikt nie martwił.Tyle zamieszania. wszyscy czekają . Prosiłam nawet pewną ciocie ,zeby ją odwiedziła,bo byłam pewna,że coś jej sie przydarzyło. WSZYSCY WYDZWANIAJA ,A NIE MA KTO ODEBRAĆ. CAŁY CZAS POCZTA SIĘ ZGŁASZA.Czy to jest w porządku?.

Posted

Javena ja sie dodzwoniłam bez problemu. Lu_Gosiak dzieki za podanie telefonu.
Nie pomyślałam wcześniej żeby sie z Iwanką wymienić numerami.

Iwanka ma jeszcze do mnie zadzwonić i mi powiedzieć kiedy Teri może przyjeżdżać

Posted

Miałam podobnego pieska.Odszedł w maju.Przeżył z nami 18 lat.Przywieziony z lasu z grzybobrania.Swoje zycie wyczołgał sobie.Będzie w moim sercu na wieki.
PozdrawiamCię Pianka i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Miłości i siły w działaniu kochana ci życzę.

Posted

Nowy rok chyba nie jest dobry dla Teriego, takie tu pustki. A Teri chce sie poczuć w koncu bezpieczny. Nie pojedzie do hotelu bez stałych deklaracji :(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
DT wycofał sie?

DT sobie zakpił z wszystkich

rita60 napisał(a):
Jestem...pianka czy on jest na FB i NK ?

Na NK jest, ale od dosc dawna, jak był ogłaszany bez prośby o wyciągnięcie na hotel.
NA FB nie ma, moge go wrzucić na profil schroniskowy, tyle, ze nie bardzo wiem jak sie to tam rozpowszechnia, zeby było zainteresowanie. FB to dla mnie jakaś czarna magia :D