Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

10 zl za dobe plus karma.Nie mam w tej chwili miejsca w kojcu zabudowanym calkowicie do samej gory.Jest boks w budynku o sc ianach do wys 185 cm.Pytanie,czy potrafilby wyskoczyc.

Posted

Bela ja przecież nie pisałam, że Teri już jedzie do megii tylko, że pojedzie jak zwolni się miejsce;)

[quote name='yumanji']10 zl za dobe plus karma.Nie mam w tej chwili miejsca w kojcu zabudowanym calkowicie do samej gory.Jest boks w budynku o sc ianach do wys 185 cm.Pytanie,czy potrafilby wyskoczyc.[/QUOTE]
super, karma pojedzie nasza
Teri nie ma zapędów do przeskakiwania ogrodzeń, wiec powinno być ok.

[quote name='Ewa87']
Mam pytanko. Czy można już wpłacać pieniążki?[/QUOTE]
Myśle, ze tak
deklaracje liczymy od maja, wszystkie wpłaty z deklaracji które dostałam wczesniej (baszon i rodzice traktuje jak jednorazowe wpłaty w kwietniu)
zaraz będe wysyłać wszystkim numer konta

[quote name='K&M']Chciałabym jakoś pomóc, mogę zorganizować jakąś jednorazową pomoc finansową, a z deklaracją stałą to będziemy kombinować, bo mam już swoich podopiecznych.
Jaka jest obecna sytuacja piesiulka?[/QUOTE]
witaj, dziękujemy bardzo:multi:
pomoc się przyda

doszło do mnie
15 zł- rodzice

Posted

Oki, dostałam nr konta, ale nadal nie rozumiem, gdzie Teri będzie przebywać, w jakich warunkach i u kogo. Przed chwilą przeczytałam listę pseudo-hoteli,które powinno się omijać i nie chciałabym wyrządzić psiakowi wilczej przysługi....

Posted

Oki, pieniążki nieduże ale zawsze coś, miejmy nadzieję, że pomożemy koledze. :) Postaram się jeszcze coś skombinować od anonimowych darczyńców! :D

Posted

[quote name='K&M']Oki, dostałam nr konta, ale nadal nie rozumiem, gdzie Teri będzie przebywać, w jakich warunkach i u kogo. Przed chwilą przeczytałam listę pseudo-hoteli,które powinno się omijać i nie chciałabym wyrządzić psiakowi wilczej przysługi....[/QUOTE]

Które hoteliki to pseudo? Nie pytam ze złośliwości. Dobrze takie rzeczy wiedzieć. Można uniknąć nieszczęścia.
Jeśli psiak pojedzie do hoteliku o dobrej opinii wpłacę jednorazowo 50 zł.

Posted

Roland_De, magda222 pięknie dziękuje

mamy też deklaracje 10 zł miesiecznie od K&M
i 50 zł- znajomy K&M

i schodzimy ponizej 100 zł z brakującymi deklaracjami

DEKLARACJE

STAŁE
OD MAJA
15 zł- rodzice 0becnie wpłacone 15 zł
30 zł majka12741
5 zł- bela51
20 zl- aanka
20 zł- baszon
10 zł- kaskadaffik
15 zł- Ewa87
15 zł- chłopak Ewy87
20 zł - maja602
10 zł - olga7
5 zł- Bjuta
10 zł- wtatara
10 zł- Alter Ego
10 zl- Ewy K, z Bytomia
10 zł- gabek
20 zł- Roland_De
10 zł- K&M

OD CZERWCA
50 zł- znajomy K&M

razem 285 zł, brakuje 85

OKRESOWE

10 zł przez 3 miesiace- rita60
50 zł przez 6 miesięcy-szufladowykram -0becnie wpłacone 100 zł
20 zł przez 6 miesięcy- Andrzej G. z FB

JEDNORAZOWE
120 zł- Bjuta
30 zł- rodzice wpłacone
100 zł- azalia
50 zł- ewa gonzales
50 zł- wtatara wpłacone
70 zł- Andrzej G. z FB wpłacone
50 zł- magda222

INNE DEKLARACJE

azalia- w miare możliwości wpłaty jednorazowe
bela51- zajmie się bazarkami jeśli dostanie fanty
aanka- wpłaty jednorazowe w miare możliwości
zerduszko- zrobi ogłoszenia

Teri jedzie do yumanji, kwestia dogadania transportu.
Myśle o Figu, ona jeździ regularnie Ruda śląska-Warszawa. Tylko nie wiem czy będzie mogła zjechać z trasy, ale nawet jeśli nie to do wawy będzie darmowo. A potem moze pati-c? w każdym bądź razie tak wyjdzie taniej niż szukanie innego transportu od nas do yumanji

Tylko jeszcze jedno sprawa, yumanji napisała mi, że bierze pieniądze z góry, bo nie moze wykładac na jedzenie, ale też napisała, ze się dogadamy.
W sumie i tak na poczatku pojedzie nasza karma, a potem myśle, że jesli yumanji nie będzie miała jak wykładac to bedziemy z góry za karme płacic reszte z dołu.
Potem będe do niej dzwonić to sie ugadamy jakoś.

Posted

Wstępnie transport zaplanowany jest na przyszły tydzień, prawdopodobnie weekend. Figu go weźmie i zawiezie do samej yumanji, tylko z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy musimy jej coś zapłacić za zjechanie z trasy.

z yumanji się umówiłam tak jak pisałam, za karme płacimy osobno i z góry. reszta moze byc na koniec miesiaca.
Karma z góry ze względu na to, że yumanji zamawia karme hurtem dla wszystkich psów i musi mieć kase na to, nie jest wstanie wykładać.

Bardzo prosze was o mobilizacje i pomaganie mi w tym, żeby Teriemu nigdy nie zabrakło pieniędzy

Posted

Strasznie sie ciesze :multi: ze wspolnymi silami udalo nam sie uratowac kolejne psie zycie. Rozumiem, ze w schronisku juz wiedza?
Pianko, z tego co zrozumialam doba u Yumanji kosztuje 10 zl, wiec chyba brakuje juz tylko 15zl? Chyba ze cos pokrecilam...

Posted

tak 300 zł hotel miesięcznie + karma 80 zł
Na tą karme tez musimy mieć deklaracje.
Nasza starczy moze na 3 miesiace, a potem trzeba juz płacić.

w schronisku wiedzą

Posted

To jak ja nie mogę pomóc inaczej, to chciałabym zadeklarować skromną stałą deklaracje w kwocie 10 zł - tylko proszę mi w razie konieczności przypominać:)

Posted

[quote name='megii1']To jak ja nie mogę pomóc inaczej, to chciałabym zadeklarować skromną stałą deklaracje w kwocie 10 zł - tylko proszę mi w razie konieczności przypominać:)[/QUOTE]

Oj, to pięknie z Twojej strony! :loveu:

Posted

Cieszę się, że się mały wyrwie :) i dobra wiadomość :) jeśli coś by nie wyszło, to Asia może na dzień dzisiejszy też brać chłopaka :) 300 zł + karma:) Brzyście koło Mielca i mam y doświadczenie z takimi gagatkami :)
ale do yumani też super:)