yumanji Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 10 zl za dobe plus karma.Nie mam w tej chwili miejsca w kojcu zabudowanym calkowicie do samej gory.Jest boks w budynku o sc ianach do wys 185 cm.Pytanie,czy potrafilby wyskoczyc. Quote
Pianka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Bela ja przecież nie pisałam, że Teri już jedzie do megii tylko, że pojedzie jak zwolni się miejsce;) [quote name='yumanji']10 zl za dobe plus karma.Nie mam w tej chwili miejsca w kojcu zabudowanym calkowicie do samej gory.Jest boks w budynku o sc ianach do wys 185 cm.Pytanie,czy potrafilby wyskoczyc.[/QUOTE] super, karma pojedzie nasza Teri nie ma zapędów do przeskakiwania ogrodzeń, wiec powinno być ok. [quote name='Ewa87'] Mam pytanko. Czy można już wpłacać pieniążki?[/QUOTE] Myśle, ze tak deklaracje liczymy od maja, wszystkie wpłaty z deklaracji które dostałam wczesniej (baszon i rodzice traktuje jak jednorazowe wpłaty w kwietniu) zaraz będe wysyłać wszystkim numer konta [quote name='K&M']Chciałabym jakoś pomóc, mogę zorganizować jakąś jednorazową pomoc finansową, a z deklaracją stałą to będziemy kombinować, bo mam już swoich podopiecznych. Jaka jest obecna sytuacja piesiulka?[/QUOTE] witaj, dziękujemy bardzo:multi: pomoc się przyda doszło do mnie 15 zł- rodzice Quote
maja602 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jeżeli mamy wpłacać zadeklarowane pieniążki to poproszę o nr konta na PW. Quote
K&M Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Oki, dostałam nr konta, ale nadal nie rozumiem, gdzie Teri będzie przebywać, w jakich warunkach i u kogo. Przed chwilą przeczytałam listę pseudo-hoteli,które powinno się omijać i nie chciałabym wyrządzić psiakowi wilczej przysługi.... Quote
Pianka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 jak wszystko dobrze pójdzie to będzie u yumanji http://www.dogomania.pl/threads/202854-Bezpieczne-miejsce-u-Yumanji-DT-pod-Waw%C4%85-W%C4%85tek-informacyjny. jesli nie wyjdzie, a u megii zwolni się miejsce to u niej http://www.dogomania.pl/threads/139888-Hotelik-dla-ma%C5%82ych-i-du%C5%BCych-psiak%C3%B3w-w-potrzebie-Serock-ko%C5%82o-Warszawy-%29 Quote
K&M Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Oki, pieniążki nieduże ale zawsze coś, miejmy nadzieję, że pomożemy koledze. :) Postaram się jeszcze coś skombinować od anonimowych darczyńców! :D Quote
Mani2000 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 cichoo i jestem:D po małej przerwie:) Teri ja ciebie też podnosze! Quote
Roland_De Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 20 PLN co miesiąc deklaruje, pierwszy przelew dzisiaj kolejne każego 1go miesiąca. Pls o numer konta Quote
magda222 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='K&M']Oki, dostałam nr konta, ale nadal nie rozumiem, gdzie Teri będzie przebywać, w jakich warunkach i u kogo. Przed chwilą przeczytałam listę pseudo-hoteli,które powinno się omijać i nie chciałabym wyrządzić psiakowi wilczej przysługi....[/QUOTE] Które hoteliki to pseudo? Nie pytam ze złośliwości. Dobrze takie rzeczy wiedzieć. Można uniknąć nieszczęścia. Jeśli psiak pojedzie do hoteliku o dobrej opinii wpłacę jednorazowo 50 zł. Quote
Pianka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Roland_De, magda222 pięknie dziękuje mamy też deklaracje 10 zł miesiecznie od K&M i 50 zł- znajomy K&M i schodzimy ponizej 100 zł z brakującymi deklaracjami DEKLARACJE STAŁE OD MAJA 15 zł- rodzice 0becnie wpłacone 15 zł 30 zł majka12741 5 zł- bela51 20 zl- aanka 20 zł- baszon 10 zł- kaskadaffik 15 zł- Ewa87 15 zł- chłopak Ewy87 20 zł - maja602 10 zł - olga7 5 zł- Bjuta 10 zł- wtatara 10 zł- Alter Ego 10 zl- Ewy K, z Bytomia 10 zł- gabek 20 zł- Roland_De 10 zł- K&M OD CZERWCA 50 zł- znajomy K&M razem 285 zł, brakuje 85 OKRESOWE 10 zł przez 3 miesiace- rita60 50 zł przez 6 miesięcy-szufladowykram -0becnie wpłacone 100 zł 20 zł przez 6 miesięcy- Andrzej G. z FB JEDNORAZOWE 120 zł- Bjuta 30 zł- rodzice wpłacone 100 zł- azalia 50 zł- ewa gonzales 50 zł- wtatara wpłacone 70 zł- Andrzej G. z FB wpłacone 50 zł- magda222 INNE DEKLARACJE azalia- w miare możliwości wpłaty jednorazowe bela51- zajmie się bazarkami jeśli dostanie fanty aanka- wpłaty jednorazowe w miare możliwości zerduszko- zrobi ogłoszenia ********************************************** Teri jedzie do yumanji, kwestia dogadania transportu. Myśle o Figu, ona jeździ regularnie Ruda śląska-Warszawa. Tylko nie wiem czy będzie mogła zjechać z trasy, ale nawet jeśli nie to do wawy będzie darmowo. A potem moze pati-c? w każdym bądź razie tak wyjdzie taniej niż szukanie innego transportu od nas do yumanji Tylko jeszcze jedno sprawa, yumanji napisała mi, że bierze pieniądze z góry, bo nie moze wykładac na jedzenie, ale też napisała, ze się dogadamy. W sumie i tak na poczatku pojedzie nasza karma, a potem myśle, że jesli yumanji nie będzie miała jak wykładac to bedziemy z góry za karme płacic reszte z dołu. Potem będe do niej dzwonić to sie ugadamy jakoś. Quote
Pianka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Wstępnie transport zaplanowany jest na przyszły tydzień, prawdopodobnie weekend. Figu go weźmie i zawiezie do samej yumanji, tylko z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy musimy jej coś zapłacić za zjechanie z trasy. z yumanji się umówiłam tak jak pisałam, za karme płacimy osobno i z góry. reszta moze byc na koniec miesiaca. Karma z góry ze względu na to, że yumanji zamawia karme hurtem dla wszystkich psów i musi mieć kase na to, nie jest wstanie wykładać. Bardzo prosze was o mobilizacje i pomaganie mi w tym, żeby Teriemu nigdy nie zabrakło pieniędzy Quote
Alter Ego Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Strasznie sie ciesze :multi: ze wspolnymi silami udalo nam sie uratowac kolejne psie zycie. Rozumiem, ze w schronisku juz wiedza? Pianko, z tego co zrozumialam doba u Yumanji kosztuje 10 zl, wiec chyba brakuje juz tylko 15zl? Chyba ze cos pokrecilam... Quote
Pianka Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 tak 300 zł hotel miesięcznie + karma 80 zł Na tą karme tez musimy mieć deklaracje. Nasza starczy moze na 3 miesiace, a potem trzeba juz płacić. w schronisku wiedzą Quote
Alter Ego Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ach no tak, faktycznie. Ale jest juz blizej niz dalej:) Quote
megii1 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 To jak ja nie mogę pomóc inaczej, to chciałabym zadeklarować skromną stałą deklaracje w kwocie 10 zł - tylko proszę mi w razie konieczności przypominać:) Quote
azalia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Bardzo się cieszę,że Teri wyrwie się z tego znienawidzonego schronu,wierzę że pokaże nam się z nowej,lepszej strony. Quote
baszon Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja też bardzo się cieszę... trzeba wierzyć do końca. Teri, psiaku kochany, przytulam wirtualnie! Quote
Bjuta Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='megii1']To jak ja nie mogę pomóc inaczej, to chciałabym zadeklarować skromną stałą deklaracje w kwocie 10 zł - tylko proszę mi w razie konieczności przypominać:)[/QUOTE] Oj, to pięknie z Twojej strony! :loveu: Quote
kaskadaffik Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cieszę się, że się mały wyrwie :) i dobra wiadomość :) jeśli coś by nie wyszło, to Asia może na dzień dzisiejszy też brać chłopaka :) 300 zł + karma:) Brzyście koło Mielca i mam y doświadczenie z takimi gagatkami :) ale do yumani też super:) Quote
baszon Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Coś rusza do przodu z naszym "agresorkiem"...? Teri, łapa :) Quote
Recommended Posts