azalia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Myślę olgo7,że próbować zawsze warto,z tym,że tutaj w grę wchodzi tylko osoba odpowiedzialna i gotowa pracować z Terim. Quote
Olga7 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 azalia napisał(a):Myślę olgo7,że próbować zawsze warto,z tym,że tutaj w grę wchodzi tylko osoba odpowiedzialna i gotowa pracować z Terim. W tym wlasnie problem.ale czasem może akurat taki ktos by się trafil.Różnie to bywa nieraz.Pomarzyć sobie możemy.. Quote
Pianka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 W sumie to teoretycznie w święta powinno się mieć czas, większość ludzi ma urlopy, w szkołach zajęć nie ma.... Ja zamierzam pobyć z Terim na żywo. Chciałam mu fotki zrobić, ale coś mi sie z aparatem stało:-( zmieniłam troche 1 post wpłaty 20 zł - baszon 70 zł- Andrzej G z FB 100 zł- Ketunia Przypominam jak wyglada lista deklaracji DEKLARACJE STAŁE 15 zł- rodzice 30 zł majka12741 5 zł- bela51 20 zl- aanka 20 zł- baszon obecnie wpłacone 20 zł 10 zł- kaskadaffik 15 zł- Ewa87 15 zł- chłopak Ewy87 20 zł - maja602 10 zł - olga7 5 zł- Bjuta 10 zł- wtatara 10 zł- Alter Ego 10 zl- Ewy K, z Bytomia razem 195 zł, brakuje 175 OKRESOWE 10 zł przez 3 miesiace- rita60 50 zł przez 6 miesięcy-szufladowykram -0becnie wpłacone 100 zł 20 zł przez 6 miesięcy- Andrzej G. z FB JEDNORAZOWE 120 zł- Bjuta 30 zł- rodzice wpłacone 100 zł- azalia 50 zł- ewa gonzales 50 zł- wtatara wpłacone 70 zł- Andrzej G. z FB wpłacone INNE DEKLARACJE azalia- w miare możliwości wpłaty jednorazowe bela51- zajmie się bazarkami jeśli dostanie fanty aanka- wpłaty jednorazowe w miare możliwości zerduszko- zrobi ogłoszenia Quote
azalia Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Bardzo dobry pomysł Pianko,spotkanie z Terim na żywo.No zobaczymy jak chłopak wypadnie. Quote
Pianka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Eh taka cisza:-( Teriś siedzi przy budzie na lince, ale nie może tam długo zostać. Byliśmy na spacerku, szły z nami 3 inne psy, w tym jeden zazdrośnik, Teri nie zwracał na nich uwagi, mijały się co chwile i nic. Spotkaliśmy też dziewczyny z psami i też nic. On jest normalny poza schroniskiem:niewiem: Jak siedziałam z nim przy budzie to się tulił do mnie. Elvis zazdrośnik zaczął szczekać po nim, to wtedy Teri sie odwinął. On jest głupi tylko w schronisku, broni swojej pozycji. Z kotami byłabym ostrożna, niby się nie rzucał, ale jak kot prychnął czy zaczął uciekać to powarkiwał Quote
azalia Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 To co napisałaś Pianko,tylko umocniło moje przekonanie,że to normalny pies,nie agresor,tylko schronisko budzi w nim te złe instynkty.Dlatego też jedyną szansą dla Teriego jest opuszczenie tego przybytku. Quote
baszon Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Jestem już i zaglądam...Teri, trzymaj się,piesku. Quote
Iljova Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Nie ma się co dziwić że tak zachowuje się w schronisku gdzie walczy o status i być może przetrwanie :-( dlatego kiedy jest poza nim nie ma zagrożenia inne psy nie przeszkadzają. Quote
Ewa87 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Czy w ogóle jest na oku hotelik? Trzeba go zabrać ze schroniska :( Quote
Olga7 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ewa87 napisał(a):Czy w ogóle jest na oku hotelik? Trzeba go zabrać ze schroniska :( O tym to my wiemy od dawna. Moze znasz kogos kto by tego Teriego wziąl do swego domu,najlepiej adoptowal albo choć na Bezpl.Dom Tymczas. lub DT za zwrot koszt ow karmy ?? Bo samymi radami nie uratujemy tego psa- trzeba albo Domu Stalego ,albo Bezpl.Dt albo też więcej deklaracji na platny DT ,bo nadal nam brakuje do oplaty. Quote
Mani2000 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 podniosę cie teri..... Wesołych świąt Terierku kochany.... Quote
Iljova Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Pomóż Teriemu kase uzbierać by mógł ze schroniska się zabierać. żeby mógł zacząć inne życie o którym napewno myśli skrycie żeby mógł iść do DT któregoś potrzebna jest pomoc człowieka jakiegoś Quote
Olga7 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [B napisał(a):Iljova;[/B]16762855]Pomóż Teriemu kase uzbierać by mógł ze schroniska się zabierać. żeby mógł zacząć inne życie o którym napewno myśli skrycie żeby mógł iść do DT któregoś potrzebna jest pomoc człowieka jakiegoś No i jeszcze dobrego czlowieka , ktory da mu dom staly -DS albo Bezplatny Dom Tymczas. -do czasu adopcji -albo litościwego,niedrogiego płatnego/niestety/ hoteliku ...... Inaczej Teriego czeka niedlugo uśpienie -Morbital.............:shake::shake::shake: Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Podczytuje watek Teriego i jestem bezradna, nie mam ani funduszy ani nikogo kto wziałby psiaka na BDT. Nie mam tez innego pomyslu, jak pomoc. Quote
Olga7 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Podczytuje watek Teriego i jestem bezradna, nie mam ani funduszy ani nikogo kto wziałby psiaka na BDT. Nie mam tez innego pomyslu, jak pomoc. Gdybysmy nie uzbierali na ten hotelik u LiluTosi albo już nie byloby miejsca tam, szukamy tańszego lub innego hoteliku albo Bezpl.DT ....Może wiesz cioteczko jakimś cudem o takim,to prosimy o inf. Quote
Recommended Posts