Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

staff-ka napisał(a):
- tak dokładnie było ,ławka była oklejona i pies stał na wykładzinie ..stał stabilnie i nic sie mu nie rozjeżdżało...

No to juz sie nie czepiam :cool3: bo o tym nikt tu nie wspomnial. Zwracam honor oddzialowi ;). Staff-ka dziekuje za info.
Poza tym gratuluje ukonczenia Interchampiona Młodemu, bo moim zdaniem bardzo sobie na ten tytul zasluzyl, ba i nawet na wiecej zasluguje ;)
Gratuluje rowniez za ukonczenie Ml.Ch Szado, no i Ch Buni (jezeli tak sie stalo, z tego co czytam tu to tak) :)
Gratulacje tez dla reszty za upor na wystawie, ze to wy zwyciezyliscie a nie pogoda:multi:

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='staff-ka']
[SIZE=2]CHCIAŁAM JESZCZE SERDECZNIE PODZIEKOWAĆ AGNIESZCE (DIAMANT) ZA POMOC JAKA MI OFIAROWAŁA (na ringu obok ) .. AGA JESTES WIELKA !!!!!! a moje suczydło bardzo fajnie z Tobą "pracowało" ..świetnie ,juz wiem,ze mam godnego zastepce w takich okolicznosciach jakie wypadły w Sopocie.. :razz: ,no i dzieki za wór "pieronie jeden" :eviltong: i w ogóle za CAŁOKSZTAŁT :cool1:

Staff-ka wiesz,że na mnie zawsze możesz liczyć :diabloti: jak jeszcze kiedyś będziesz potrzebowała pomocy to wal do mnie jak "w dym" na ile bede mogała - pomoge :cool3:

Mam nadzieje,że "wór" obszamany przez sfore "małych diabełków" tylko nie zapomnij o Rakij - niech dziewczyna "pochrupie" troche zwycięzkiego "wora" :evil_lol:

A ja Tobie dziękuje za suche ubranie - jakiego mi urzyczyłaś - chyba mnie ono uchroniło przed większym "choróbskiem" :cool1:

Graty dla czarnych "diabłów" na BIS-ach pokazały się poprostu rewelacyjnie :multi:

Pozdrawiam.

PS.mam zdjęcia ale prześle na maila.

Posted

[quote name='Diamant']Staff-ka wiesz,że na mnie zawsze możesz liczyć :diabloti: jak jeszcze kiedyś będziesz potrzebowała pomocy to wal do mnie jak "w dym" na ile bede mogała - pomoge :cool3:

Mam nadzieje,że "wór" obszamany przez sfore "małych diabełków" tylko nie zapomnij o Rakij - niech dziewczyna "pochrupie" troche zwycięzkiego "wora" :evil_lol:

A ja Tobie dziękuje za suche ubranie - jakiego mi urzyczyłaś - chyba mnie ono uchroniło przed większym "choróbskiem" :cool1:

Graty dla czarnych "diabłów" na BIS-ach pokazały się poprostu rewelacyjnie :multi:

Pozdrawiam.

PS.mam zdjęcia ale prześle na maila.

- tak wiem ,juz teraz wiem na 200% Aguś ...
Oczywiście nie omieszkam Rakji poczestowac ..a jak "zwycięski wór" to wór jak trza i trza go bodaj spróbować .. :razz: :razz:

Tak "czarne diabły" zostały 3-krotnie na wybortach docenione przez róznych sedziów z róznych narodowosci i bardzo serdecznie dziekuje tym sedziom za uzananie :loveu:

A tak oto prezentowała sie moja sukula pod kompetentnym okiem :-o :diabloti:

:multi: :multi:

Posted

No to troszke staffików :
(na pewno nie sa wszytskie,ale były momenty,ze lało ciurkiem i nie było szans pstryknąć nawet :shake: )

PSY :

Szczeniaczek - W.O

Zw.Młodzieży

- lokata II

- lokata III bdb

- CWC,Res.CACIB

- brak otwartej .. (był jeden piesek - bdb)

- CWC,CACIB,Zw.RASY,BOG II

- lokata II

- lokata III

- championy razem

SUKI :

- W.O ,Naj.Szcz.BiS Puppy lokata II
- druga suczka W.O

- zupełny brak klasy młodzieży :placz:

- CWC

- lokata II

- lokata III

- klasy otwartej brak (była jedna suczka - dsk)

- CWC,CACIB

- lokata II , Res.CACIB

- lokata III

- CACIB,Res.CACIB

c.d.n.

Posted

Uzupełniłam trochę wyniki na stronie 9, ale dalej nie wiem paru rzeczy

lokata II i II w klasie pośredniej suk :shake: :shake: , bo pierwszą poznałam, po sposobie wystawiania ;)
i w otwartej była jedna, czyli Abi?

Nie wytrzymałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak zwykle :eviltong: - pierwszą w klasie championów też poznałam po sposobie wystawiania :diabloti:

Posted

A widzisz w czym BŁąD hihihi napisałaś II i II i dlatego myslałam,ze ja cus pomylałam.. :mad:

- II ..Ara Scania
- III ..Wejherstaff

Tak w otwartej Abi..konkurentki nie dojechały ..

Posted

GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM WYSTAWY !!!

W SZCZEGÓLNOŚCI WIELKIE GRATULACJE DLA STAFFKARA , ZA UKOŃCZENIE INTERA !!!!!:happy1: :thumbs: :cool2: :klacz: :klacz: