blaira Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 staff-ka napisał(a):- tak dokładnie było ,ławka była oklejona i pies stał na wykładzinie ..stał stabilnie i nic sie mu nie rozjeżdżało... No to juz sie nie czepiam :cool3: bo o tym nikt tu nie wspomnial. Zwracam honor oddzialowi ;). Staff-ka dziekuje za info. Poza tym gratuluje ukonczenia Interchampiona Młodemu, bo moim zdaniem bardzo sobie na ten tytul zasluzyl, ba i nawet na wiecej zasluguje ;) Gratuluje rowniez za ukonczenie Ml.Ch Szado, no i Ch Buni (jezeli tak sie stalo, z tego co czytam tu to tak) :) Gratulacje tez dla reszty za upor na wystawie, ze to wy zwyciezyliscie a nie pogoda:multi: Quote
Diamant Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='staff-ka'] [SIZE=2]CHCIAŁAM JESZCZE SERDECZNIE PODZIEKOWAĆ AGNIESZCE (DIAMANT) ZA POMOC JAKA MI OFIAROWAŁA (na ringu obok ) .. AGA JESTES WIELKA !!!!!! a moje suczydło bardzo fajnie z Tobą "pracowało" ..świetnie ,juz wiem,ze mam godnego zastepce w takich okolicznosciach jakie wypadły w Sopocie.. :razz: ,no i dzieki za wór "pieronie jeden" :eviltong: i w ogóle za CAŁOKSZTAŁT :cool1: Staff-ka wiesz,że na mnie zawsze możesz liczyć :diabloti: jak jeszcze kiedyś będziesz potrzebowała pomocy to wal do mnie jak "w dym" na ile bede mogała - pomoge :cool3: Mam nadzieje,że "wór" obszamany przez sfore "małych diabełków" tylko nie zapomnij o Rakij - niech dziewczyna "pochrupie" troche zwycięzkiego "wora" :evil_lol: A ja Tobie dziękuje za suche ubranie - jakiego mi urzyczyłaś - chyba mnie ono uchroniło przed większym "choróbskiem" :cool1: Graty dla czarnych "diabłów" na BIS-ach pokazały się poprostu rewelacyjnie :multi: Pozdrawiam. PS.mam zdjęcia ale prześle na maila. Quote
staff-ka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Diamant']Staff-ka wiesz,że na mnie zawsze możesz liczyć :diabloti: jak jeszcze kiedyś będziesz potrzebowała pomocy to wal do mnie jak "w dym" na ile bede mogała - pomoge :cool3: Mam nadzieje,że "wór" obszamany przez sfore "małych diabełków" tylko nie zapomnij o Rakij - niech dziewczyna "pochrupie" troche zwycięzkiego "wora" :evil_lol: A ja Tobie dziękuje za suche ubranie - jakiego mi urzyczyłaś - chyba mnie ono uchroniło przed większym "choróbskiem" :cool1: Graty dla czarnych "diabłów" na BIS-ach pokazały się poprostu rewelacyjnie :multi: Pozdrawiam. PS.mam zdjęcia ale prześle na maila. - tak wiem ,juz teraz wiem na 200% Aguś ... Oczywiście nie omieszkam Rakji poczestowac ..a jak "zwycięski wór" to wór jak trza i trza go bodaj spróbować .. :razz: :razz: Tak "czarne diabły" zostały 3-krotnie na wybortach docenione przez róznych sedziów z róznych narodowosci i bardzo serdecznie dziekuje tym sedziom za uzananie :loveu: A tak oto prezentowała sie moja sukula pod kompetentnym okiem :-o :diabloti: :multi: :multi: Quote
staff-ka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No to troszke staffików : (na pewno nie sa wszytskie,ale były momenty,ze lało ciurkiem i nie było szans pstryknąć nawet :shake: ) PSY : Szczeniaczek - W.O Zw.Młodzieży - lokata II - lokata III bdb - CWC,Res.CACIB - brak otwartej .. (był jeden piesek - bdb) - CWC,CACIB,Zw.RASY,BOG II - lokata II - lokata III - championy razem SUKI : - W.O ,Naj.Szcz.BiS Puppy lokata II - druga suczka W.O - zupełny brak klasy młodzieży :placz: - CWC - lokata II - lokata III - klasy otwartej brak (była jedna suczka - dsk) - CWC,CACIB - lokata II , Res.CACIB - lokata III - CACIB,Res.CACIB c.d.n. Quote
porterin Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Uzupełniłam trochę wyniki na stronie 9, ale dalej nie wiem paru rzeczy lokata II i II w klasie pośredniej suk :shake: :shake: , bo pierwszą poznałam, po sposobie wystawiania ;) i w otwartej była jedna, czyli Abi? Nie wytrzymałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak zwykle :eviltong: - pierwszą w klasie championów też poznałam po sposobie wystawiania :diabloti: Quote
staff-ka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ale dalej nie wiem paru rzeczy lokata II i II w klasie pośredniej suk :shake: :shake: - nie rozumiem .. co mam wyjasnic.. :roll: .? Quote
staff-ka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A widzisz w czym BŁąD hihihi napisałaś II i II i dlatego myslałam,ze ja cus pomylałam.. :mad: - II ..Ara Scania - III ..Wejherstaff Tak w otwartej Abi..konkurentki nie dojechały .. Quote
porterin Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Dzięki :multi: Czyli można powiedzieć, że wyniki mamy pełne. Quote
staff-ka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Czyli można powiedzieć, że wyniki mamy pełne. - zgadza sie .. :cool3: Quote
tomo Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 GRATULUJĘ ZWYCIĘZCOM WYSTAWY !!! W SZCZEGÓLNOŚCI WIELKIE GRATULACJE DLA STAFFKARA , ZA UKOŃCZENIE INTERA !!!!!:happy1: :thumbs: :cool2: :klacz: :klacz: Quote
Recommended Posts