Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lapis napisał(a):
no zdecydowanie do zobaczenia :lol: dawno się nie widziałyśmy

oj tak, wyściskam Cie że zobaczysz..:crazyeye: i lapidło tysz :crazyeye:

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMFI napisał(a):
oj tak, wyściskam Cie że zobaczysz..:crazyeye: i lapidło tysz :crazyeye:

i wzajemnie...

byleś za mocno nie ściskała naszego małego szczęścia:loveu: :loveu: :loveu: ...

bo cholera nie dowiozę jej do Kołobrzegu

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Betko spokojnie, będe obok :evil_lol: obawiam sie, że będziesz miała spore problemy z wyrwaniem z moich rąk mahoniowej kluski, więc AMFI będzie cię moga ściskać do woli :evil_lol:

I Ty Brutusie przeciwko mnie?? :lol: :lol: :lol:

Zobaczysz zostawie Cie na pastwe losu w tym Sopocie :eviltong:

Posted

Wybacz, ale jak zobacze małego klusaka, odbierze mi resztki rozumu :evil_lol:

to muszę się zastanowić czy w ogóle zabierać Cię do Sopotu :eviltong:

Posted

Taaak? Taka jesteś?? Ja to sobie zapamiętam! To już koniec! Nie ma nas! Znajdź sobie inną Martę!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Boże dzięki:modla: , a myślałam, że nigdy się nie odczepi :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Czekaj ty, ja sucz zacieczkuje do soboty to faktycznie nie przyjadę i będziesz musiała ze łzami w oczach sama jechać do Sopotu :evil_lol: Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie to będzie bolesne dla ciebie :eviltong: Gadaj, gadaj a wygadasz :mad:;)

Posted

Czekaj ty, ja sucz zacieczkuje do soboty to faktycznie nie przyjadę i będziesz musiała ze łzami w oczach sama jechać do Sopotu :evil_lol: Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie to będzie bolesne dla ciebie :eviltong: Gadaj, gadaj a wygadasz :mad:;)

buhahahahaha - a co szkuje sie Peny cieczka? myślałam, ze we wrześniu :eviltong:

Posted

lapis napisał(a):
tak więc informuje, że Marty nie będzie i zbieram zapisy na kolejność miziania mojego maleństwa ;)

To ja się zapisuję !:lol:

Tylko nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, bo pogody Batka nie załatwiłaś i jak Huny nie przyjadą......:evil_lol: ........może nawet i mrożony dorsz nie pomoże ;) :eviltong:

Posted

Beatko to zabrzmiało jak mój nekrolog :placz::placz::placz::placz: kynologiczny. Szukam pocieszenia na seksji TTB, nazkarżę na was :eviltong:
Strasznie żałuję, że nam wyjazd nie wypalił. Przepadnie moja ulubiona wystawa :placz: Ale jak wrócisz to nie odpuszczę i przylecę na miotle pomiziać malutką. :loveu:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Beatko to zabrzmiało jak mój nekrolog :placz::placz::placz::placz: kynologiczny. Szukam pocieszenia na seksji TTB, nazkarżę na was :eviltong:
Strasznie żałuję, że nam wyjazd nie wypalił. Przepadnie moja ulubiona wystawa :placz: Ale jak wrócisz to nie odpuszczę i przylecę na miotle pomiziać malutką. :loveu:Marta to jedź bez Penuli ;)jako piastunka i fotoreporter:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Marta to jedź bez Penuli ;)jako piastunka i fotoreporter:p

Bez szans, za dużo pracy na weekend wzięłam. :roll: Będę zazdrościć cały weekend.:placz:Może... gdyby była paskudna pogoda, zimno, lało, tornado, tajfun, to by mi trochę z ciśnienia zeszło :diabloti:

Posted

Fajnie, zmienili sędziego w Sopocie :evil_lol: :mad:Jest jakaś sprawiedliwość na świecie. :evil_lol: Sędziuje p. Kozłowska. Dodatkowo Hunom zepsuł sie samochód i nie dowieźli Gigi Beatce. I Beatka jedzie do Wrocka. Mnie nie ma... I żeby nie było, to nie ja wyczarowałam :evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Fajnie, zmienili sędziego w Sopocie :evil_lol: :mad:Jest jakaś sprawiedliwość na świecie. :evil_lol: Sędziuje p. Kozłowska. Dodatkowo Hunom zepsuł sie samochód i nie dowieźli Gigi Beatce. I Beatka jedzie do Wrocka. Mnie nie ma... I żeby nie było, to nie ja wyczarowałam :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:hmmmm p.Kozłowska :razz:/to ta co powiedziała ze Ozzy z uchami ma nieszlachetną głowę :evil_lol:[SIZE=2]/
Serio się auto zepsuło Hunom:crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake:oj Marta to mi się wierzyć nie chce ,że ty w tym miotły nie maczałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tragedia. Kto nie byl nie ma czego zalowac. Lalo praktycznie non stop. Na chwile na suki bulikow przestalo, po czym na stafiory zaczelo padac jeszcze gorzej niz wczesniej.
Nieczynny byl parking przy szkole, ktory do tej pory przez lata tam dzialal, wiec z parkowaniem wolna amerykanka - tzn byli jacys uprzywilejowani, ktorzy wjezdzali, ale na jakich zasadach to juz nie wiem. Ogolnie - radzcie sobie ludziska na uliczkach wsrod domkow jak chcecie.

Jakis gosc pod banerem o zakazie sprzedazy psow sprzedawal hasiory. A tuz obok weta, juz na terenie wystawy rozlozyla sie babka z ogarami polskimi. Chyba w ramach promocji ras polskich :roll:

Sedzina naprawde zostawia wiele do zyczenia. Do bulikow mogla sie schylac, ale juz na stafiory zazyczyla sobie stolik. Deszcz pada, mokro, a te lawke szkolna postawily :roll:
Samo sedziowanie ... Moj pies moze moknac, nie trzeba go odprawiac w 5 sekund, zeby sie do wystawy nie zrazil. Nawet nei zdazylam jej ustawic. Opis tez zenada, oczywisci WO, ale caly opis to wysilenie sie na 1 zdanie "zgrabna suczka o milym usposobieniu, swobodna w ruchu". Buahaha. Szczegolnie ten swobony ruch w tym deszczu :) To ma byc opis hodowcy stafiorow? Tyle to mi mowi kazdy mnie mijajacy na ulicy :) Wiecej konkretow uslyszalam od ludzi zainteresowanych staffikami, ktorzy podchodza do nas jako ogladajacy. W Gdyni rozmawialysmy z Kasia z Wjeherstafu i wiecej powiedziala mi o Lindzie i znajomym o ich psie co robic, na co zwrocic uwage itp, niz ta sedzina.

Procz deszczu spotkal nas jeszcze jeden zimny prysznic. Zawsze slyszalam o nieuczciwym podejsciu hodowcow i wystawcow, ale w zyciu nie myslalam, ze spotka mnie to juz teraz - w szczeniakach. Wiem, ze wygrana jest wazna, ale bez przesady. To podobno, tak mowia wszyscy, zabawa. Linda jest mloda, ma 6 m-cy i 3 tygodnie i nie liczylismy na wiele. Trenujemy w szczeniakach, nie liczymy na laury. Mamy psa, chcemy go pokazac, o to tez prosili hodowcy. Caly czas sie rozwija, jest chuda i rozprasza sie wsrod psow i ludzi. Trudno jednak konkurowac z psem, ktory za 3 dni skonczy 9 m-cy, a zostaje sedzinie przedstawiony (chyba przez hodowce) jako suka 7 miesieczna. Doslowne slowa wystawcy na pytanie sedziny w jakim jest wieku "nie wiem, na pewno skonczyla 7 miesiecy". Nie podajemy nazwisk i nazwy hodowli, ale po wynikach kazdy sie domysli.
Dla mnie osobiscie jest to bardzo przykre, bo atmosfera na forum jest naprawde fajna, liczylam na cos podobnego na wystawach, ale juz w tak nic nie znaczacej klasie jak szczeniaki zaczyna sie oszukiwac. Teraz juz wiem, ze plotki o lapowkach w wyzszych klasach nie sa bajkami. Co bedzie pozniej...
Nawet zdjec specjalnie nie mamy przez ten deszcz.
Wiem tylko tyle, bo sie po szczynkach zmylismy.
Szczynki psy: Dzez WO, w mlodziezy 1. Xantarrian, 2. Dominus TWM (swoja droga nie widzialam jeszcze tak zastraszonego stafiora - przykry widok jak pies idzie skulony lub siada ze strachu), 3. Lares z Hambalek Busin (wiem, ze bdb), w championach 1. Staffkar, 2. Gold Charger, 3. Lapis.
Psy: 1. Staffkar - cacib, 2. WWW Knighr Errant Port Erin - rescacib
Kazdy wystawiany szczynek dostal worek karmy Ariona :)