Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hobbit szuka domu!!! Przylepa straszna, śpi mi teraz na nodze, mój Pao jest wkurzony:evil_lol: Na łopatce Bilbo ma krwiaka i dwie paskudne dziury- a z karku dzisiaj zlazły stare strupy... Jak się go dobrze pomaca, to cały jest w bliznach, szczególnie na szyi- on naprawdę przeżył cudem:shake:

Posted

pytam dlatego, poniewaz oferowałam pieskowi ewentualny transport i chciałam wiedzieć czy mam już coś mniej więcej mówić TZ, ale w takim razie rozumiem, że nie aktualne :( jakby jednak coś się zmieniło dajcie mi znać :)

Posted

Postaram sie w przeciagu 2-3 dni Rebellko dowiedziec, jak sprawa wyglada na 100%.Dziekuje za deklarowana pomoc, mam nadzieje, ze z niej skorzystamy :loveu: A czy oprocz Bilba, moglabys w razie czego przetransportowac rowniez pieska sredniej wielkosci ? /w typie PON-a.

Posted

Może być problem, bo jedziemy zawaleni bagażami na 2 tyg nad morze i jeszcze wieziemy paczki do rodziny, a mamy tylko seicento :( jednego małego pieska mogłabym trzymać na kolanach i dlatego pomyślałam o tym biedactwie.

Jak już wcześniej pisałam wyjazd byłyby tak na 50% około chyba 24.08 nic na 100% nie mogę obiecać, bo niestety jak TZ dostanie zlecenie to wyjazd znowu przekładamy na niewiadomo kiedy :( Na razie wstępnie ustaliliśmy, że jedziemy... ale to się zmienia jak w kalejdoskopie :(

Dlatego też nic nie piszę np. w wątku transportowym. Jak nie na priv to Ulv ma mój numeros komórkos i niech mi wyśle sms-a, ja też z czasem będę wiedziała czy i kiedy jade na 100%. Aha i w razie czego pieska musiałby ktoś odebrać z trasy w środku nocy, bo jeśli będziemy wyjeżdżać z Wrocławia to tak gdzieś koło 1-szej 2-giej...

Posted

Proszę na mnie nie krzyczeć... nawaliłam i nie zdążyłam z małym do weta:oops: :oops: :oops: Mila, bernisia mi się pochorowała, wymiotowała całe przedpołudnie i była strasznie słaba, nie chciała nawet iść na siku:-( a ona wiecie ma chłoniaka... Więc telefonowałam po wetach, prowadzący ją jest na urlopie, w końcu mi telefon zdech... no i nie zdążyłam! :placz:
Poszliśmy za to potem na długi spacer z Bilbem i Pao, chłopaki się zgadzają; jutro wrzucę fotki, jak ganiają zgodnie po trawce:lol: Bilbo zdał test samochodowy celująco, leży grzecznie z tyłu, nie piszczy, nie przełazi, żadnych "zwrotów". Zostawiony nie płacze, nie niszczy - po prostu zasypia na tylnej kanapie... cudo!!!

Posted

xxxx52 napisał(a):
la pegaza powedruje do i to jest pewne do wspanialej rodziny zastepczej.

Świetnie!!! Chociaż jeszcze lepiej jakby się szybciutko stały domek znalazł:evil_lol:

Bilbo wrócił właśnie od weta, rany goją się ładnie, ale ma lekkie odparzenie, więc do jutra chodzi "goły", a ja się wstydzę, bo ludzie się gapią, jakbym to ja go nadgryzła:diabloti: No fakt, nie wygląda za ładnie- wielkie krwawe dziury na tyłku i mniejsze na łopatce, brak oczka....:-(

Posted

nic sie nie martw, jak bedzie sie "wietrzylo", to sie szybciej zagoi.
bedzie dobrze.
znam ten wzrok ludzi - jak na poczatku chodzilam z helenka, to sie balam, ze ktos mnie obije za znecanie sie nad zwierzetami :)

Posted

Nooo... a te spojrzenia niezorientowanych sąsiadów (trudno wszystkim wyjaśniać) - "co ona z tymi psami robi, ciągle nowe i same jakieś takie... chore, stare, poranione..." - ciekawe kiedy ktoś mi podeśle TOZ albo straż:evil_lol: