Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oktawio....
A czy to może być pies "pełnowartościowy" , ale bardzo nieszczęsliwy i umierający z przerażenia?
U nas w Lublinie jest Misio ,któy po dwóch miesiacach spowrotem trafił do schroniska.....Wzięła go starsza pani , a teraz stwierdziła ,ze wyjeżdża do córki do W-wy na stałe i nie może go zabrać...Zapewniała ,ze piesek jest cudowny.....:angryy:
Misio nie odnajdzie się już w schronie - jest przerażony , boi sie wszystkiego, nie chce wychodzić z budy, inne psy wyczuwają jego bojaźń i jest już "workiem treningowym' w boksie. Koleżanka wczoraj była w schroniei mmówi ,ze on długo tego nie wytrzyma.
Misio jest malutki ,bardzo spokojny i grzeczny.....Tak naprawdę to on nadaje sie świetnie dla osoby starszej ze swoim temperamentem.....
Szukamy dla niego przynajmniej domku tymczasowego, żeby przeżył.....

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25354&page=14

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tiger napisał(a):
Oktawio....
A czy to może być pies "pełnowartościowy" , ale bardzo nieszczęsliwy i umierający z przerażenia?
U nas w Lublinie jest Misio ,któy po dwóch miesiacach spowrotem trafił do schroniska.....Wzięła go starsza pani , a teraz stwierdziła ,ze wyjeżdża do córki do W-wy na stałe i nie może go zabrać...Zapewniała ,ze piesek jest cudowny.....:angryy:
Misio nie odnajdzie się już w schronie - jest przerażony , boi sie wszystkiego, nie chce wychodzić z budy, inne psy wyczuwają jego bojaźń i jest już "workiem treningowym' w boksie. Koleżanka wczoraj była w schroniei mmówi ,ze on długo tego nie wytrzyma.
Misio jest malutki ,bardzo spokojny i grzeczny.....Tak naprawdę to on nadaje sie świetnie dla osoby starszej ze swoim temperamentem.....
Szukamy dla niego przynajmniej domku tymczasowego, żeby przeżył.....

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25354&page=14

--------------------------------------------------------------------
o rety Tiger:roll: -nie wiem co powiedzieć-zaproponowałam swoją skromną osobę dla Viktorii :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27539 - "nieludzko zaniedbana suka" w PWP-ona jest średnia większa od moich małych-ten tymczasik miałaby tylko czekam na odrobaczenie i zaszczepienie jej-przecież nikt o nią nigdy nie dbał-u siebie nie zrobię "kwarantanny" gdyż mam jeden pokój z kichnią:oops: więc nawet na tydzień nie mogę w osobnym pomieszczeniu ich porozdzielać jak to inni robią na początku-czekam aż ją zaszczepią i odrobaczą. Ten Miso cholercia:-( ja chyba słyszałam jego historię jak pani "starsza-miła" wzięła pieska i za kilka godzin go oddała do schroniska:mad: to chyba jest Misio? i mały do tego:loveu: -głupio mi bo czekam na Viktorię a tylko jeden na tymczasiku może być:oops: takie warunki:oops: a czy Miso ma swój wątek? trzeba coś zrobić-może ta koleżanka lub ktoś z Twoich znajomych? i wówczas by się domku szukało-o rety, czuję się jakbym go pozbawiła życia :wallbash: :wallbash: :cry: :cry: -nie wiem co powiedzieć...

Posted

Skoro sytuacja niepewna, to moze jeszcze raz spróbowac z ogłoszeniem w wyborczej?Ja rozpytuje wszędzie,ale niestety bez skutku:-(..Sierściucha tymczasem nazwaliśmy-Bilbo,taki z niego mały hobbit:loveu:

Posted

Oktawio , Misio już ma domek tymczasowy.....więc nie martw się ......
W sobote osobiście go zawiozę do Pomiechówka - do cudownego domku tymcz.,a już jutro (dzisiaj) zabieram go do siebie.....

Trzymam kciuki za Bilbo mocno !!! Ileż ten pies wycierpiał.....

Posted

Tiger napisał(a):
Oktawio , Misio już ma domek tymczasowy.....więc nie martw się ......
W sobote osobiście go zawiozę do Pomiechówka - do cudownego domku tymcz.,a już jutro (dzisiaj) zabieram go do siebie.....

Trzymam kciuki za Bilbo mocno !!! Ileż ten pies wycierpiał.....

Czy dobrze zrozumiałam:oops: -wiem, że bez oczka już ma tymczasik ale czy ten oddany przez staruszkę i terroryzowany jedzie do Ciebie? Czy może zmixowałam coś Bilbo, Misio, hobbit bez oczka to Bilbo...coś za dużo

Posted

oktawia6 napisał(a):
Czy dobrze zrozumiałam:oops: -wiem, że bez oczka już ma tymczasik ale czy ten oddany przez staruszkę i terroryzowany jedzie do Ciebie? Czy może zmixowałam coś Bilbo, Misio, hobbit bez oczka to Bilbo...coś za dużo

już mam-Misio to od tej staruchy-doczytałam na górze:oops: