Tiger Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oktawio.... A czy to może być pies "pełnowartościowy" , ale bardzo nieszczęsliwy i umierający z przerażenia? U nas w Lublinie jest Misio ,któy po dwóch miesiacach spowrotem trafił do schroniska.....Wzięła go starsza pani , a teraz stwierdziła ,ze wyjeżdża do córki do W-wy na stałe i nie może go zabrać...Zapewniała ,ze piesek jest cudowny.....:angryy: Misio nie odnajdzie się już w schronie - jest przerażony , boi sie wszystkiego, nie chce wychodzić z budy, inne psy wyczuwają jego bojaźń i jest już "workiem treningowym' w boksie. Koleżanka wczoraj była w schroniei mmówi ,ze on długo tego nie wytrzyma. Misio jest malutki ,bardzo spokojny i grzeczny.....Tak naprawdę to on nadaje sie świetnie dla osoby starszej ze swoim temperamentem..... Szukamy dla niego przynajmniej domku tymczasowego, żeby przeżył..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25354&page=14 Quote
majaga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 fotek jeszcze nie ma...teraz jedziemy do weta,na opatrzenie pupy,póżniej coś wykombinuje.:seeyeah: Quote
oktawia6 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tiger napisał(a):Oktawio.... A czy to może być pies "pełnowartościowy" , ale bardzo nieszczęsliwy i umierający z przerażenia? U nas w Lublinie jest Misio ,któy po dwóch miesiacach spowrotem trafił do schroniska.....Wzięła go starsza pani , a teraz stwierdziła ,ze wyjeżdża do córki do W-wy na stałe i nie może go zabrać...Zapewniała ,ze piesek jest cudowny.....:angryy: Misio nie odnajdzie się już w schronie - jest przerażony , boi sie wszystkiego, nie chce wychodzić z budy, inne psy wyczuwają jego bojaźń i jest już "workiem treningowym' w boksie. Koleżanka wczoraj była w schroniei mmówi ,ze on długo tego nie wytrzyma. Misio jest malutki ,bardzo spokojny i grzeczny.....Tak naprawdę to on nadaje sie świetnie dla osoby starszej ze swoim temperamentem..... Szukamy dla niego przynajmniej domku tymczasowego, żeby przeżył..... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25354&page=14 -------------------------------------------------------------------- o rety Tiger:roll: -nie wiem co powiedzieć-zaproponowałam swoją skromną osobę dla Viktorii :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27539 - "nieludzko zaniedbana suka" w PWP-ona jest średnia większa od moich małych-ten tymczasik miałaby tylko czekam na odrobaczenie i zaszczepienie jej-przecież nikt o nią nigdy nie dbał-u siebie nie zrobię "kwarantanny" gdyż mam jeden pokój z kichnią:oops: więc nawet na tydzień nie mogę w osobnym pomieszczeniu ich porozdzielać jak to inni robią na początku-czekam aż ją zaszczepią i odrobaczą. Ten Miso cholercia:-( ja chyba słyszałam jego historię jak pani "starsza-miła" wzięła pieska i za kilka godzin go oddała do schroniska:mad: to chyba jest Misio? i mały do tego:loveu: -głupio mi bo czekam na Viktorię a tylko jeden na tymczasiku może być:oops: takie warunki:oops: a czy Miso ma swój wątek? trzeba coś zrobić-może ta koleżanka lub ktoś z Twoich znajomych? i wówczas by się domku szukało-o rety, czuję się jakbym go pozbawiła życia :wallbash: :wallbash: :cry: :cry: -nie wiem co powiedzieć... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Widze, ze bezoczek robi postepy.To wspaniale !! :multi: :multi: :multi: :multi: Mam nadzieje, ze znajdzie dobry domek i to jeszcze przed koncem sierpnia.. bo co bedzie, jesli wyjazd do Poznania jednak nie dojdzie do skutku ? PSINEK SZUKA DOMKU !! Quote
majaga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Skoro sytuacja niepewna, to moze jeszcze raz spróbowac z ogłoszeniem w wyborczej?Ja rozpytuje wszędzie,ale niestety bez skutku:-(..Sierściucha tymczasem nazwaliśmy-Bilbo,taki z niego mały hobbit:loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Psiak byl juz w Wyborczej- niestety, nie ma zainteresowania. Quote
oktawia6 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :placz: :placz: :placz: musi być ktoś kogo zauroczy:-( Quote
Tiger Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oktawio , Misio już ma domek tymczasowy.....więc nie martw się ...... W sobote osobiście go zawiozę do Pomiechówka - do cudownego domku tymcz.,a już jutro (dzisiaj) zabieram go do siebie..... Trzymam kciuki za Bilbo mocno !!! Ileż ten pies wycierpiał..... Quote
oktawia6 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tiger napisał(a):Oktawio , Misio już ma domek tymczasowy.....więc nie martw się ...... W sobote osobiście go zawiozę do Pomiechówka - do cudownego domku tymcz.,a już jutro (dzisiaj) zabieram go do siebie..... Trzymam kciuki za Bilbo mocno !!! Ileż ten pies wycierpiał..... Czy dobrze zrozumiałam:oops: -wiem, że bez oczka już ma tymczasik ale czy ten oddany przez staruszkę i terroryzowany jedzie do Ciebie? Czy może zmixowałam coś Bilbo, Misio, hobbit bez oczka to Bilbo...coś za dużo Quote
oktawia6 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 oktawia6 napisał(a):Czy dobrze zrozumiałam:oops: -wiem, że bez oczka już ma tymczasik ale czy ten oddany przez staruszkę i terroryzowany jedzie do Ciebie? Czy może zmixowałam coś Bilbo, Misio, hobbit bez oczka to Bilbo...coś za dużo już mam-Misio to od tej staruchy-doczytałam na górze:oops: Quote
Edi100 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Kochani czy mam zmienić tyt? Mały szuka teraz stałego domku, tak? Quote
majaga Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Wyjeżdżamy na łikend,zdjęcia będą jeszcze dziś,następne wkleimy po powrocie:Dog_run: Quote
lothia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 cholera mam coś z serwerem i nie mogę odebrać fotek, mam nadzieję że to minie i od razu je wstawiam Quote
Edi100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Zmien.Bedziemy wdzieczni. Na jaki? Napisz proszę:) Quote
jnk Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 lothia napisał(a): Ło matko! Ale cudowny portrecik! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts