majaga Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A jeszcze mu martwe kawały skóry odpadały,ropa się lała:placz:Naprawdę była masakra... Quote
ata Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 jutro z ranca wszystko przekaze, ciekawa jestem co powie ....... na tym zdjeciu widac, jak czul sie u was bezpiecznie:loveu: dobranoc:sleep2::rolleyes: Quote
ata Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 stan Bilba jest na tyle dobry, ze juz dzisiaj pojdzie do domku zastepczego bedzie dzielil pokoi razem z malym piesiem, ktorego ktos powiesil a w ostatniej chwili udalo sie go uratowac (taki maly starszy slepek) oraz z mala starsza sunia, ktora ok.4 lat siedziala w schronisku:angryy::loveu: a wiec bedzie mial konkurenta do starszej damy:evil_lol: lecz ma przewage bo widzi na 1 oczko a tamten jest zupelnie slepy (nie wiem juz, czy smiac sie, czy plakac:cool1:) CZEKAMY NA ZDJECIA:helo: Quote
rebellia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ataa napisał(a): wiec bedzie mial konkurenta do starszej damy:evil_lol: lecz ma przewage bo widzi na 1 oczko a tamten jest zupelnie slepy (nie wiem juz, czy smiac sie, czy plakac:cool1:) :ekmm: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
ulvhedinn Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 sunia widzi? to maja do spółki 4 oczka na 3 psy, nie jest tak źle!!! :cool3: Super, że Bilbon jest coraz zdrowszy:multi: należy mu sie nareszcie coś dobrego, bo do tej pory to nie miał za wiele szczęścia... Quote
rebellia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ciotka co Ty miałaś z matmy? :eviltong: :eviltong: :eviltong: suka ma 2 oczka + oczko Bilbo = 3... 3 na 3 psy :eviltong: :evil_lol: Chyba, że ta suka ma troje oczu, to przepraszam :oops: :razz: ;) :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='majaga']A jeszcze mu martwe kawały skóry odpadały,ropa się lała:placz:Naprawdę była masakra... ---------------------------------------------------------------------- :crazyeye: :crazyeye: :placz: :lmaa: :cry: :motz: Bilbuś-ciałam go na tymczas-teraz mam Viktorię na tymczasie-bo dla Bilbusia podróz za długa by była-tak -teraz widać jak na dłoni-transport chyba samolotem w jego stanie-potrzebuje całodziennej opieki-póki te rany porządnie się nie zagoją-majteczki-ew, klosz by nie rozgrzebywał-są takie opatrunki-nie wiem czy dla psa też mogą być-na żywą ranę-tak jak ona ma-nakleja się plaster-on się samoisteni wchłania-nie treba go zmieniać-tak jak dla osób z poparzeniami Quote
ulvhedinn Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 rebellia napisał(a):Ciotka co Ty miałaś z matmy? :eviltong: :eviltong: :eviltong: suka ma 2 oczka + oczko Bilbo = 3... 3 na 3 psy :eviltong: :evil_lol: Chyba, że ta suka ma troje oczu, to przepraszam :oops: :razz: ;) :evil_lol: Rany :oops: :oops: :oops: fakt, ale rano było niskie ciśnienie przed deszczem i byłam nieprzytomna, a w dodatku obolała (nawet mi się gadac nie chce...) z matmy róznie, od 2 do 6... Quote
ata Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 czyzby zdjecia wcielo:cool1: udalo mi sie uwiecznic kroliczka :p troszke niewyraznie:oops: Quote
majaga Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='ata']czyzby zdjecia wcielo:cool1:[quote] Dziś (dopiero.., naukowy zamęt to sprawił:oops:) przekazano aparacik cioteczce Ulv, która posiada magiczne kabelki kompa, dzięki czemu już w niedługim:mad: czasie powinniśmy zobaczyć podróż "za jeden uśmiech" B.Bilbo:loveu: Quote
ulvhedinn Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Nawklejałam się jak durna i mi zeżarło:angryy: :placz: Quote
ulvhedinn Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 I jeszcze: Więcej dokleję jutro dziś idę spaaać... Quote
oktawia6 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 komentarz? brak mi słów:multi: :multi: po prostu i prośba o przeniesienie wątku na Już w nowym domu by nie podbijać na PWP-z ogromną radością codziennie będą Bilba "odwiedzać" na szczęśliwym wątku Quote
ata Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :evil_lol: krolik na dachu, dobrze ze przewoznicy:eviltong:z nim tak nie jechali:cool3: Bilbo ma smieszne nuszki:evil_lol:jak u sarenki:loveu: za to brzusio ma konkretne:evil_lol: To czarne psisko to moja swarzedzka Larunia:loveu: kochane psiaki schroniskowe:loveu: Grzecznie prosimy o przeniesienie Bilbusia:eviltong::loveu: Quote
ulvhedinn Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Bilbo Bagginsie, bądź grzeczny u nowych cioć!!! Quote
ata Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 tak tak jak mowi ciocia ulv, Bilbo badz grzeczny:mad: dowiedzialam sie, ze Bilbus zaczal pokazywac zabki:crazyeye::loveu: pani chciala mu wysmarowac kolo ******** i obciac tam troszke wloskow, o maly wlos i by ja chapsnal:cool1:to samo jak juz pobiegal po podworku i na koniec pani chciala zalozyc mu obrozke aby wprowadzic go do domu:cool1: Bilbek boi sie schodow:roll:albo nigdy po nich nie chodzil, albo ktos go z tych schodow:angryy: mysle, ze maly potrzebuje czasu, tak czy siak wlos mu z glowy nie spadnie:eviltong:(chyba, ze przy linieniu:evil_lol:) Quote
ulvhedinn Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ja bym stawiała na traumę w przypadku schodów- on się wyraźnie boi, a nie tylko jest niepewny... Mila nie umiała chodzić po schodach, ale nie wykazywała lęku, tylko niechęć, a Bilbo panikuje:shake: Kur..., kto go tak skrzywdził?! Quote
majaga Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Jak był u nas,na początku też się tak zachowywał. Bał się schodzić po schodach, a u wetki darł się i próbował chapnąć. On musi się oswoić z nowym miejscem i nową panią, zaufać, miec pewnośc,że nie ma złych zamiarów.U nas po paru dniach zachowywał się już inaczej i u wetki nie trzeba było mu zakładać kagańca, tylko przytrzymywać, mówić do niego i był spokojny. Zresztą pisałam już, że pani wet była pod wrażeniem, jak spokojnie znosi wszystkie zabiegi. Też, jak opatrywaliśmy go w domu, początki trudne,ale jak wyczaił, że mu nie robimy krzywdy, był spokojniejszy. Chłopak ma napewno niemiłe wspomnienia, myślę, że to kwestia czasu,musi się oswoić,tym bardziej,że jest małym panikarzem i często zmieniał domy. Quote
rebellia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Bilbuś bądź grzeczny , btw napisał ktoś priva do moda (jeśli chodzi o to przeniesienie)? Quote
ata Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 chyba nie :roll: ja w tej chwili nie mam czasu wiec moze ktos??:loveu: Quote
rebellia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 piszta ludziska, bo mi pw nie bardzo chodzą tutaj :( Quote
majaga Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ata napisał(a):tak tak jak mowi ciocia ulv, Bilbo badz grzeczny:mad: dowiedzialam sie, ze Bilbus zaczal pokazywac zabki:crazyeye::loveu: pani chciala mu wysmarowac kolo ******** i obciac tam troszke wloskow, o maly wlos i by ja chapsnal:cool1:to samo jak juz pobiegal po podworku i na koniec pani chciala zalozyc mu obrozke aby wprowadzic go do domu:cool1: Bilbek boi sie schodow:roll:albo nigdy po nich nie chodzil, albo ktos go z tych schodow:angryy: mysle, ze maly potrzebuje czasu, tak czy siak wlos mu z glowy nie spadnie:eviltong:(chyba, ze przy linieniu:evil_lol:) Kurcze, pewnie wszyscy teraz śledzą sprawę Ozzy'ego...., ale prosimy Ata o kilka słów na temat adaptacji B.B. i stosunkach z wesołym "pokaleczonym przez los" towarzystwem, myślimy o Nim często:loveu::roll: Pozdrawiam;) Quote
Recommended Posts