Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro z ranca wszystko przekaze, ciekawa jestem co powie .......
na tym zdjeciu widac, jak czul sie u was bezpiecznie:loveu:

dobranoc:sleep2::rolleyes:

Posted

stan Bilba jest na tyle dobry, ze juz dzisiaj pojdzie do domku zastepczego
bedzie dzielil pokoi razem z malym piesiem, ktorego ktos powiesil a w ostatniej chwili udalo sie go uratowac (taki maly starszy slepek) oraz z mala starsza sunia, ktora ok.4 lat siedziala w schronisku:angryy::loveu: a wiec bedzie mial konkurenta do starszej damy:evil_lol: lecz ma przewage bo widzi na 1 oczko a tamten jest zupelnie slepy (nie wiem juz, czy smiac sie, czy plakac:cool1:)

CZEKAMY NA ZDJECIA:helo:

Posted

ataa napisał(a):
wiec bedzie mial konkurenta do starszej damy:evil_lol: lecz ma przewage bo widzi na 1 oczko a tamten jest zupelnie slepy (nie wiem juz, czy smiac sie, czy plakac:cool1:)

:ekmm: :shiny: :shiny: :shiny:

Posted

sunia widzi? to maja do spółki 4 oczka na 3 psy, nie jest tak źle!!! :cool3:
Super, że Bilbon jest coraz zdrowszy:multi: należy mu sie nareszcie coś dobrego, bo do tej pory to nie miał za wiele szczęścia...

Posted

Ciotka co Ty miałaś z matmy? :eviltong: :eviltong: :eviltong:
suka ma 2 oczka + oczko Bilbo = 3... 3 na 3 psy :eviltong: :evil_lol:

Chyba, że ta suka ma troje oczu, to przepraszam :oops: :razz: ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='majaga']A jeszcze mu martwe kawały skóry odpadały,ropa się lała:placz:Naprawdę była masakra...
----------------------------------------------------------------------

:crazyeye: :crazyeye: :placz: :lmaa: :cry: :motz: Bilbuś-ciałam go na tymczas-teraz mam Viktorię na tymczasie-bo dla Bilbusia podróz za długa by była-tak -teraz widać jak na dłoni-transport chyba samolotem w jego stanie-potrzebuje całodziennej opieki-póki te rany porządnie się nie zagoją-majteczki-ew, klosz by nie rozgrzebywał-są takie opatrunki-nie wiem czy dla psa też mogą być-na żywą ranę-tak jak ona ma-nakleja się plaster-on się samoisteni wchłania-nie treba go zmieniać-tak jak dla osób z poparzeniami

Posted

rebellia napisał(a):
Ciotka co Ty miałaś z matmy? :eviltong: :eviltong: :eviltong:
suka ma 2 oczka + oczko Bilbo = 3... 3 na 3 psy :eviltong: :evil_lol:

Chyba, że ta suka ma troje oczu, to przepraszam :oops: :razz: ;) :evil_lol:

Rany :oops: :oops: :oops: fakt, ale rano było niskie ciśnienie przed deszczem i byłam nieprzytomna, a w dodatku obolała (nawet mi się gadac nie chce...) z matmy róznie, od 2 do 6...

Posted

[quote name='ata']czyzby zdjecia wcielo:cool1:[quote]

Dziś (dopiero.., naukowy zamęt to sprawił:oops:) przekazano aparacik cioteczce Ulv, która posiada magiczne kabelki kompa, dzięki czemu już w niedługim:mad: czasie powinniśmy zobaczyć podróż "za jeden uśmiech" B.Bilbo:loveu:

Posted

komentarz? brak mi słów:multi: :multi: po prostu

i prośba o przeniesienie wątku na Już w nowym domu by nie podbijać na PWP-z ogromną radością codziennie będą Bilba "odwiedzać" na szczęśliwym wątku

Posted

:evil_lol: krolik na dachu, dobrze ze przewoznicy:eviltong:z nim tak nie jechali:cool3:
Bilbo ma smieszne nuszki:evil_lol:jak u sarenki:loveu: za to brzusio ma konkretne:evil_lol:
To czarne psisko to moja swarzedzka Larunia:loveu:

kochane psiaki schroniskowe:loveu:

Grzecznie prosimy o przeniesienie Bilbusia:eviltong::loveu:

Posted

tak tak jak mowi ciocia ulv, Bilbo badz grzeczny:mad:
dowiedzialam sie, ze Bilbus zaczal pokazywac zabki:crazyeye::loveu:
pani chciala mu wysmarowac kolo ******** i obciac tam troszke wloskow, o maly wlos i by ja chapsnal:cool1:to samo jak juz pobiegal po podworku i na koniec pani chciala zalozyc mu obrozke aby wprowadzic go do domu:cool1:
Bilbek boi sie schodow:roll:albo nigdy po nich nie chodzil, albo ktos go z tych schodow:angryy:

mysle, ze maly potrzebuje czasu, tak czy siak wlos mu z glowy nie spadnie:eviltong:(chyba, ze przy linieniu:evil_lol:)

Posted

Ja bym stawiała na traumę w przypadku schodów- on się wyraźnie boi, a nie tylko jest niepewny... Mila nie umiała chodzić po schodach, ale nie wykazywała lęku, tylko niechęć, a Bilbo panikuje:shake: Kur..., kto go tak skrzywdził?!

Posted

Jak był u nas,na początku też się tak zachowywał. Bał się schodzić po schodach, a u wetki darł się i próbował chapnąć. On musi się oswoić z nowym miejscem i nową panią, zaufać, miec pewnośc,że nie ma złych zamiarów.U nas po paru dniach zachowywał się już inaczej i u wetki nie trzeba było mu zakładać kagańca, tylko przytrzymywać, mówić do niego i był spokojny. Zresztą pisałam już, że pani wet była pod wrażeniem, jak spokojnie znosi wszystkie zabiegi. Też, jak opatrywaliśmy go w domu, początki trudne,ale jak wyczaił, że mu nie robimy krzywdy, był spokojniejszy. Chłopak ma napewno niemiłe wspomnienia, myślę, że to kwestia czasu,musi się oswoić,tym bardziej,że jest małym panikarzem i często zmieniał domy.

Posted

ata napisał(a):
tak tak jak mowi ciocia ulv, Bilbo badz grzeczny:mad:
dowiedzialam sie, ze Bilbus zaczal pokazywac zabki:crazyeye::loveu:
pani chciala mu wysmarowac kolo ******** i obciac tam troszke wloskow, o maly wlos i by ja chapsnal:cool1:to samo jak juz pobiegal po podworku i na koniec pani chciala zalozyc mu obrozke aby wprowadzic go do domu:cool1:
Bilbek boi sie schodow:roll:albo nigdy po nich nie chodzil, albo ktos go z tych schodow:angryy:

mysle, ze maly potrzebuje czasu, tak czy siak wlos mu z glowy nie spadnie:eviltong:(chyba, ze przy linieniu:evil_lol:)

Kurcze, pewnie wszyscy teraz śledzą sprawę Ozzy'ego...., ale prosimy Ata o kilka słów na temat adaptacji B.B. i stosunkach z wesołym "pokaleczonym przez los" towarzystwem, myślimy o Nim często:loveu::roll:

Pozdrawiam;)