ulvhedinn Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ha, ha, ha!!! Raz był u mnie policjant z dzielnicy- inna zupełnie sprawa, nie mnie dotycząca- jak zobaczył moje psiaki, to najpierw sie spłoszył, a potem dał wylizać i rozmowie towarzyszyło mizianko:evil_lol: a potem stwierdził, że zazdrości takiej kochanej bandy, a Aksa to już w ogóle cudna... i że gdyby nie praca i kawalerka też miałby więcej niż jednego psa:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 fajny gliniarz w takim razie-oby więcej takich było:lol: Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Całkiem całkiem, ale ja lubię facetów w mundurach...:oops: A to wczorajszy spacer, chłopaki razem: i Bilbo sam Ale fajne mokradło!!! I jeszcze Bilbo... Taki fajny pirat: bez oka, w porteczkach, no w chustce:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 No, a tak wygląda nieszczęsna dupinka:-( Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hej, zagląda tu ktoś w ogóle???:-( :-( :-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Potrzebny PILNIE transport WROCLAW-POZNAN na czwartek..to dla psiaka wielka i jak narazie jedyna szansa...litosci !!!!! Quote
szmaja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ja proponuje wsadzic jedna osobe w pociag z psem. w obie strony to kwestia 6 h i 28 zl. tak bedzie najprosciej. nie jest daleko i dlatego uwazam, ze to nie problem. Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A możesz?? - bo ja 1. nie kwalifikuję się na studencki 2. nie mogę w czwartek za chiny- mam wyjazd po towar w pracy... Prosimy!!!! Quote
szmaja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 wiecie, ze gdybym mogla, to bym jechala. mam w tej chwili (poza praca...) adopcje helenki - wlasnie czw-pt, wiec nie dam rady. moze ktoras z wolontariuszek (tyhc mlodszych niz ja, emerytka :P) moze? chyba wszystkie maja jeszcze wakacje, wiec moze ktoras sie podejmie? pociag osobowy, bezposredni - o takim pisze. sama jezdze wlasnie takimi polaczeniami, jest calkiem wygodnie z psem. Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Pomocy- kto pojedzie do Poznania z grzecznym malutkim pieskiem?!! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
xxxx52 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 szansy ,na rozpoczecie spokojnego bezstresowego zycia.Piesek naprawde musi przyjechac do Poznania do poludnia w CZWARTEK.On jest taki malutki,ze pasuje na kolanka ,lub do torby podroznej. Quote
ata Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Dziewczyny nie zmarnujcie szansy:shake: w czwartek najlepiej rano!!!! ulvhedinn czekam na telefon, ten pozytywny telefon:cool3: Quote
rebellia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Dziewczyny ja odpadam, bo w tej chwili nie ma mnie w domu, jestem u Mosii (woj łódzkie)... Poza tym my nie posiadamy auta, maja je Bartka rodzice, a on aktualnie do 20.08 przebywa za granicą... :( Ja wracam najwcześniej 21.08, ale o tym już pisałam...; mogłabym zabrać Bilbo jadąc nad morze... ale to będzie dopiero na przełomie sierpnia/września (prawdopodobnie koło 24... ale głowy teraz nie dam) Agnieszko pisze tutaj, bo nie mogę wysłać Ci pw, bo masz zapchaną skrzynkę... Quote
majaga Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Myślę, że w czwartek moglibyśmy przewieźć samochodem biednego B.Bagginsa do Poznania, po "starej znajomości" :loveu: Najbardziej pasowałby, jak najwcześniejszy wyjazd, ok. 7-ej. Czekamy na info, bo "nikt" nie odbiera telefonów.:mad: Quote
rebellia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ech cioteczka Ulv już tak ma ;) Ale super wiadomości!!! :) Quote
ulvhedinn Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Jak chcecie mieć ciotkę ulv pod komórą to jej fundnijcie nową, bo ten stary rupieć ciągle zdycha:evil_lol: już jestem, jutro Bilbo jedzie do schro po papierki i w czwartek dalej z kochaną ciotką-aniołem Majaga (zobaczycie, jak nam się zadomowi na dogo, to sie jeszcze nie raz przyda:evil_lol: )... Quote
ata Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 majaga na pw podalam swoj telefon ......ja poprosze o twoje namiary:evil_lol: i prosze zabrac ze soba aparat!!! :cool3: Quote
xxxx52 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 jestescie su..............per!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
ulvhedinn Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Bilbo czeka na ciocie i wujka:evil_lol: od transportu, bo chca go mieć jeszcze prez noc:evil_lol: W dodatku muszą jeszcze przewieźć króliczka, słodkie, czarne stworzonko... PS.Ciocia ulv z braku czasu na jeżdżenie po mieście była dziś w pracy z psem i królikiem... Quote
ata Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 jezeli macie jaka klatke dla kroliczka to bardzo bym prosila:eviltong: a piesio bedzie pod najlepsza opieka:bigcool: Quote
Recommended Posts