Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha, ha, ha!!! Raz był u mnie policjant z dzielnicy- inna zupełnie sprawa, nie mnie dotycząca- jak zobaczył moje psiaki, to najpierw sie spłoszył, a potem dał wylizać i rozmowie towarzyszyło mizianko:evil_lol: a potem stwierdził, że zazdrości takiej kochanej bandy, a Aksa to już w ogóle cudna... i że gdyby nie praca i kawalerka też miałby więcej niż jednego psa:evil_lol:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Całkiem całkiem, ale ja lubię facetów w mundurach...:oops:

A to wczorajszy spacer, chłopaki razem:

i Bilbo sam

Ale fajne mokradło!!!

I jeszcze Bilbo...

Taki fajny pirat: bez oka, w porteczkach, no w chustce:evil_lol:

Posted

ja proponuje wsadzic jedna osobe w pociag z psem.
w obie strony to kwestia 6 h i 28 zl. tak bedzie najprosciej.

nie jest daleko i dlatego uwazam, ze to nie problem.

Posted

wiecie, ze gdybym mogla, to bym jechala.
mam w tej chwili (poza praca...) adopcje helenki - wlasnie czw-pt, wiec nie dam rady.
moze ktoras z wolontariuszek (tyhc mlodszych niz ja, emerytka :P) moze? chyba wszystkie maja jeszcze wakacje, wiec moze ktoras sie podejmie?

pociag osobowy, bezposredni - o takim pisze. sama jezdze wlasnie takimi polaczeniami, jest calkiem wygodnie z psem.

Posted

szansy ,na rozpoczecie spokojnego bezstresowego zycia.Piesek naprawde musi przyjechac do Poznania do poludnia w CZWARTEK.On jest taki malutki,ze pasuje na kolanka ,lub do torby podroznej.

Posted

Dziewczyny ja odpadam, bo w tej chwili nie ma mnie w domu, jestem u Mosii (woj łódzkie)... Poza tym my nie posiadamy auta, maja je Bartka rodzice, a on aktualnie do 20.08 przebywa za granicą... :( Ja wracam najwcześniej 21.08, ale o tym już pisałam...; mogłabym zabrać Bilbo jadąc nad morze... ale to będzie dopiero na przełomie sierpnia/września (prawdopodobnie koło 24... ale głowy teraz nie dam)

Agnieszko pisze tutaj, bo nie mogę wysłać Ci pw, bo masz zapchaną skrzynkę...

Posted

Myślę, że w czwartek moglibyśmy przewieźć samochodem biednego B.Bagginsa do Poznania, po "starej znajomości" :loveu:

Najbardziej pasowałby, jak najwcześniejszy wyjazd, ok. 7-ej.

Czekamy na info, bo "nikt" nie odbiera telefonów.:mad:

Posted

Jak chcecie mieć ciotkę ulv pod komórą to jej fundnijcie nową, bo ten stary rupieć ciągle zdycha:evil_lol: już jestem, jutro Bilbo jedzie do schro po papierki i w czwartek dalej z kochaną ciotką-aniołem Majaga (zobaczycie, jak nam się zadomowi na dogo, to sie jeszcze nie raz przyda:evil_lol: )...

Posted

Bilbo czeka na ciocie i wujka:evil_lol: od transportu, bo chca go mieć jeszcze prez noc:evil_lol: W dodatku muszą jeszcze przewieźć króliczka, słodkie, czarne stworzonko...

PS.Ciocia ulv z braku czasu na jeżdżenie po mieście była dziś w pracy z psem i królikiem...