Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
Sasza jest już po sterylizacji i wycięciu guza. Dzisiaj czuła się troszkę lepiej, wczoraj była masakra

Mam nadzieję, że teraz to już każdego dnia będzie lepiej.

Posted

quatro napisał(a):
narazie jednorazowo przesłałam 10 zl i podrzucam Saszke

Quatro :) bardzo dziękuję w imieniu Saszy :) Twoje pieniążki już wpłynęły, dopisałam je w poście rozliczeniowym do skarbonki Saszy.

Posted

[quote name='asl']Zosiu mogę jej zrobić allegro. Tylko potrzebowałabym na e-maila tekst do zamieszczenia i informację o kontakcie (czy będzie to ten sam co podany tutaj). Zdjęcia mogłabym natomiast wykorzystać stąd.

Tymczasowo rozliczam Saszę tutaj:
30 zł wpłata 16.12.2010 r. od Łagierek na Saszę
20 zł pieniądze Sonii
Razem 50 zł, które 29.12.2010 r. przelałam na Saszę.

30 zł wpłata od Black Dorian
50 zł wpłata od Katarzyna09 (7 stycznia 2011)
49,50 zł - 1/3 dochodu z bazarku na Saszę, Daszę, Carmen
(12 stycznia 2011)
15,00 zł wpłata Ashaski (14 stycznia 2011)
25 zł wpłata od Katarzyna09 (17 stycznia 2011)
10,00 zł wpłata jednorazowa od Quatro (19 stycznia 2011)
Razem na koncie Saszy 17 stycznia 2011 r. jest 179,50 zł

to już mamy 180 zł-super, ale jeszcze trzeba dozbierać. 120 do transportu i na hotelik za styczeń

Posted

w przyszłym miesiącu postram się więcej wpłacić - może uda mi się wygospodarować na stałe zlecenie ale nie chcę obiecywać :-)
a co u Saszki, jak się czuje?

Posted

quatro napisał(a):
w przyszłym miesiącu postram się więcej wpłacić - może uda mi się wygospodarować na stałe zlecenie ale nie chcę obiecywać :-)
a co u Saszki, jak się czuje?

Sasza jedzeie do domu stałego, zbieramy na benzynę i zapłacenie jej pobytu:)- nie trzeba stałych wpłat

Posted

u Kasi pobyt kosztuje 300zł/mc, wiem, że moja koleżanka, która uratowałą Saszę już coś a konto stycznia wpłąciła. Muszę zapytać Kasi ile zostaje do dopłąty

Posted

salo napisał(a):
To w domu stałym płaci się za psa? A właściciele ?

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, teraz Sasza jest w płatnym domu tymczasowym!!!!!!!!!!!!!!! jedzie do bezpłatnego domu stałego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My musimy uregulować rachunek za jej pobyt w płątnym dt u Kasi i część transportu, Nowa Pani Saszy dołoży do transportu 150zł, a transport wyjdzie 400zł. Bielsko-Białą-Jelenia Góra. Jadą Psi Ratownicy:)

Posted

Zofija napisał(a):
Sasza jedzeie do domu stałego, zbieramy na benzynę i zapłacenie jej pobytu:)- nie trzeba stałych wpłat

rozumiem ;] chyba cos mi umkneło po drodze przy czytaniu :P

Posted

Zofija napisał(a):
Saszka już dzisiaj dużo lepiej:)

Zdecydowanie lepiej :-)
Nadal dostaje przeciwbólowe tabletki+antybiotyk. Wrócił suni apetyt i chęć na spacerki.
Jutro postaram się zrobić nowe fotki :-)

Posted

Fajnie, że z Saszą już lepiej :) No i ten dom, że na nią czeka... :) :) Bardzo się cieszę.

Od Black Dorian :loveu: wpłynęło dziś 30 zł. Zatem na koncie Saszy jest 209,50 zł :)

Posted

Dziś wpłynęło 40,00 zł od Marty :multi::multi::multi: tytułem "kundelkowa skarbonka dla Saszy". Dziękuję i dopisuję tę kwotę do pieniędzy Saszy :)