Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy nie robiłam bazarku, więc może odezwie się ktoś, kto zająłby się ewentualnymi dochodzącymi wpłatami na konto? Ja mogę założyć taki bazarek, ale przelewami musi zająć się ktoś drugi.

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabrałam się za ogłoszenia, ale moje oczy nie wytrzymały i zdążyłam zrobić tylko tyle:

http://neeon.pl/ogloszenie.php?id=148423
http://adpost.pl/sprzedam/zwierzeta/sprzedam-psa/ogloszenie/sasza_sunia_w_typie_rhodesian_szuka_domu,18519/
http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,24060,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWostmyxc2tpZSwsZHW/eSxwMC5odG1s.html

Zawsze to jakiś początek. Moje zmęczenie wzięło górę, niestety. Potrzebuję jeszcze nazwy miejscowości, w której znajduje się sunia, bo byłoby tych ogłoszeń więcej, ale na niektórych stronach bez miejscowości ani rusz :)

A teraz idę spać, bo padam. Dobrej nocy, cioteczki :)

Posted

Zadzwoniła do mnie Pani z Rybnika chce adoptować Saszę, ale nie ma pieniążków na sterylizację. Powiedziałąm jej, ze przed oddaniem wysterylizujemy Saszę. I teraz trezba szukać kogoś z Rybnika do wizyty przedadopcyjnej

Posted

Zofija napisał(a):
Zadzwoniła do mnie Pani z Rybnika chce adoptować Saszę, ale nie ma pieniążków na sterylizację. Powiedziałąm jej, ze przed oddaniem wysterylizujemy Saszę. I teraz trezba szukać kogoś z Rybnika do wizyty przedadopcyjnej

To świetne wiadomości!!! :)

Niestety, nie znam nikogo z Rybnika :(

Posted

danielka92 napisał(a):
Moja siostra też się tu udziela. Dzisiaj będę się z nią widzieć. Ona ma dużo znajomości. Napiszę wieczorem czy coś wykombinowałyśmy :)

bardzo ci dziekuje

Posted

Zosiu, mam wpłatę na Saszę z 16 grudnia 30.00 zł. Mogę robić rozliczenie Saszy w 6 bodajże poście (tam gdzie mój wpis). Chyba, że ma być w pierwszym, wówczas mod musiałby zmienić Twój nick na mój. Szkoda, że z tym domkiem w Rybniku tak wyszło. Co do allegro, to jak tylko będę miała tekst, zrobię Saszy allegro. Jutro mam dostać herbaty Mokate na bazarek, to je wystawię w ciągu tygodnia na Saszę.

Posted

asl napisał(a):
Zosiu, mam wpłatę na Saszę z 16 grudnia 30.00 zł. Mogę robić rozliczenie Saszy w 6 bodajże poście (tam gdzie mój wpis). Chyba, że ma być w pierwszym, wówczas mod musiałby zmienić Twój nick na mój. Szkoda, że z tym domkiem w Rybniku tak wyszło. Co do allegro, to jak tylko będę miała tekst, zrobię Saszy allegro. Jutro mam dostać herbaty Mokate na bazarek, to je wystawię w ciągu tygodnia na Saszę.

wiesz co nigdy nie pisałam tekstów na allegro- mam tekst do ogłoszeń, prześle Ci. Jakby nie pasował to daj znać

Posted

Zosiu ja mam tekst na allegro od Kasi; są dobre, tzn. przykładowo zastrzegają możliwość zakończenia aukcji i wyadoptowanie psa poza allegro itp., itd. Jedynie teksty o Saszy byłby potrzebne chyba że wystarczyłoby to co jest tutaj na wątku.

Posted

Przychodnia ,,Almavet'' w Sosnowcu oferuje pomoc: sterylizacja + mastektomia Saszy , data i warunki zabiegu do ustalenia z kierownikiem przychodni pod telefonem
604 896976