majqa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='jogolcia@pdx']Zrobiłam publiczny event dla Szansuni na FB, tylko nie miałam konkretnego kontaktu, więc dodałam maila Majqi.... dajcie znać, co i jak zmienić - idę w ramiona mojego ukochanego...Morfeusza... http://www.facebook.com/event.php?eid=163484707028383&num_event_invites=26#!/event.php?eid=163484707028383 Podeślę Ci na PW maila Toli, jeśli da się podmienić byłoby super. Ktoś może zechcieć dopytać o szczegóły (bieżące ustalenia z wetem, inne kwestie dotyczące suni) i odpowiedź musi być precyzyjna, nie mijająca się z prawdą. Quote
zadra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Szansa umówiona na konsultacje w przyszłą środę na 12.00.Przyjedzie po nią do Zamościa Ukryty Smok.Suczka ma być na czczo,co juz ustaliłam z wetem schroniskowy.Ukryty smok zna prof.Silimanowicza i na miejscu z nim omówi przeprowadzenie badań przed zabiegiem i pobyt w klinikach.Dziewczyne trzeba przygotowac się na takie ewentualność: 1.szansa bedzie operowana,zostaaje na klinikach i po krótkiej rekonwalestencji jedzie do kasi. 2.Szansa nie jest operowana i jedzie do kasi.W tym przypadku najlepiej było by nie przywozić jej spowrotrm do zamościa tylko przetrzymać do czasu ustalenia transportu do kasi w Lublinie. Quote
majqa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dobrze, że drgnęło... US :loveu:, jak nic podczytuje wątek ;-) więc buziaki i podziękowania dla Ciemmm Kochana Kobieto! Quote
sonia71 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 można wpłacać na Paypal :) kto tam chętny bo działa. wpłaty na konto Szansy: 14.12-50zł magiraf 14.12-100zl.jogolcia@pdx saldo:360zł. Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 super !!! dzis wieczorem zrobie wysylke :) Quote
Joodith Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Czyli w środę zbiorowe trzymaniu kciuków Quote
zadra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Joodith napisał(a):Czyli w środę zbiorowe trzymaniu kciuków W środę za tydzień! Quote
majqa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Poniekąd dobrze, jest jeszcze trochę czasu na podciągnięcie finansów. Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 MaDi napisał(a):Mogę was pocieszyć,że sama konsultacja będzie pewnie bezpłatna. Czy umówione jest miejsce w klinice aby mogła w niej poczekać na ew. operację? Nie wiem czy wiecie ale właśnie trwa wymiana rentgena i na zdjęcie łapki trzeba będzie podjechać w inne miejsce. MaDai - czy to jest ta sama klinika, która nie ma rentgena (czyli ta, w której wet nieodpowidnio zajął się Nelcią?)? Mam nadzieję, że nie... Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Na Facebooku jest jakiś odzew, ale proszą o numer konta... Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='sonia71']można wpłacać na Paypal :) kto tam chętny bo działa. wpłaty na konto Szansy: 14.12-50zł magiraf 14.12-100zl.jogolcia@pdx saldo:360zł. Soniu :loveu: :klacz: :klacz: :klacz: :calus: Quote
MaDi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):MaDai - czy to jest ta sama klinika, która nie ma rentgena (czyli ta, w której wet nieodpowidnio zajął się Nelcią?)? Mam nadzieję, że nie... Ta sama, jednak Szansa jest umówiona do prawdziwego specjalisty a przede wszystkim wspaniałego człowieka. Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 MaDi napisał(a):Ta sama, jednak Szansa jest umówiona do prawdziwego specjalisty a przede wszystkim wspaniałego człowieka. To dobrze, bo już się martwiłam Quote
sonia71 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Na Facebooku jest jakiś odzew, ale proszą o numer konta... a gdzie można to przeczytać i komu podać? Quote
Tola Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Jestem po przerwie, dziekuję moderatorom i wszystkim, którzy pisali w mojej sprawie no . :lol: Jutro nadrabiam zaleglosci i zrobię porządek w wpłatami. Quote
jogolcia@pdx Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Tola napisał(a):Jestem po przerwie, dziekuję moderatorom i wszystkim, którzy pisali w mojej sprawie no . :lol: Jutro nadrabiam zaleglosci i zrobię porządek w wpłatami. Witaj w domu Tolu! Fajnie, że jesteś :multi: ... Quote
majqa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wielka ulga Tolu!!! :multi: :multi: :multi: Quote
zadra Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Tola napisał(a):Jestem po przerwie, dziekuję moderatorom i wszystkim, którzy pisali w mojej sprawie no . :lol: Jutro nadrabiam zaleglosci i zrobię porządek w wpłatami. Wreszcie sie udało!!!! Quote
sonia71 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Na Facebooku jest jakiś odzew, ale proszą o numer konta... hej ,jak dać konto tym ludziom ,bo nie mogę tego znaleść-szkoda żeby się rozmyślili... Quote
jogolcia@pdx Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 sonia71 napisał(a):hej ,jak dać konto tym ludziom ,bo nie mogę tego znaleść-szkoda żeby się rozmyślili... Soniu - sorki, ale wczoraj w nocy robiłam kilka wydarzeń na raz (bo mnie poproszono), i odpowiedzi były dla dwóch staruszków.... ale trzymam rękę na pulsie, i w razie czego przekieruję do Ciebie... zaczynam sie powoli gubić w gęstwinie obowiązków na dogo... nie wiem, jak Wy to robicie, ale może z czasem i u mnie się to wszystko ułoży.... Quote
sonia71 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 jogolcia -mnie się ciągle mam wrażenia wszystko myli i sprawdzam po kilka razy ,szczególnie kasę ..ale i tak uwazam że w którymś momencie zawalę..:) dlatego prosilam o wyrozumiałośc i bez nerwów pokazanie pomyłki a wszystko przecież da się wyjaśnić :) Quote
jogolcia@pdx Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 sonia71 napisał(a):jogolcia -mnie się ciągle mam wrażenia wszystko myli i sprawdzam po kilka razy ,szczególnie kasę ..ale i tak uwazam że w którymś momencie zawalę..:) dlatego prosilam o wyrozumiałośc i bez nerwów pokazanie pomyłki a wszystko przecież da się wyjaśnić :) ... ano właśnie, najgorsze jest to, że sprawdzałam kilka razy - i ciągle pokazywało to samo - czyżbym szła w kierunku totalnego :stupid:??? idę do wyrka wobec tego, bo prochu nie wymyślę już na pewno :wallbash: Miłego dnia wszystkim :cool1: Quote
Tola Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Bardzo dziekuję wszystkim za wpłaty na Szansę:loveu: Juz nie moge sie doczekać, kiedy sunia opuści schron. Przed chwilą rozmawiałam z zadrą o zabraniu jej ze schronu, trzeba będzie chyba podjechac tam rano albo poprzedniego dnia wieczorem... Dzisiaj sunia została przeniesiona do szpitalika. Quote
Recommended Posts