Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Zrobiłam publiczny event dla Szansuni na FB, tylko nie miałam konkretnego kontaktu, więc dodałam maila Majqi.... dajcie znać, co i jak zmienić - idę w ramiona mojego ukochanego...Morfeusza...

http://www.facebook.com/event.php?eid=163484707028383&num_event_invites=26#!/event.php?eid=163484707028383
Podeślę Ci na PW maila Toli, jeśli da się podmienić byłoby super. Ktoś może zechcieć dopytać o szczegóły (bieżące ustalenia z wetem, inne kwestie dotyczące suni) i odpowiedź musi być precyzyjna, nie mijająca się z prawdą.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szansa umówiona na konsultacje w przyszłą środę na 12.00.Przyjedzie po nią do Zamościa Ukryty Smok.Suczka ma być na czczo,co juz ustaliłam z wetem schroniskowy.Ukryty smok zna prof.Silimanowicza i na miejscu z nim omówi przeprowadzenie badań przed zabiegiem i pobyt w klinikach.Dziewczyne trzeba przygotowac się na takie ewentualność:
1.szansa bedzie operowana,zostaaje na klinikach i po krótkiej rekonwalestencji jedzie do kasi.
2.Szansa nie jest operowana i jedzie do kasi.W tym przypadku najlepiej było by nie przywozić jej spowrotrm do zamościa tylko przetrzymać do czasu ustalenia transportu do kasi w Lublinie.

Posted

MaDi napisał(a):
Mogę was pocieszyć,że sama konsultacja będzie pewnie bezpłatna. Czy umówione jest miejsce w klinice aby mogła w niej poczekać na ew. operację? Nie wiem czy wiecie ale właśnie trwa wymiana rentgena i na zdjęcie łapki trzeba będzie podjechać w inne miejsce.

MaDai - czy to jest ta sama klinika, która nie ma rentgena (czyli ta, w której wet nieodpowidnio zajął się Nelcią?)? Mam nadzieję, że nie...

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
MaDai - czy to jest ta sama klinika, która nie ma rentgena (czyli ta, w której wet nieodpowidnio zajął się Nelcią?)? Mam nadzieję, że nie...

Ta sama, jednak Szansa jest umówiona do prawdziwego specjalisty a przede wszystkim wspaniałego człowieka.

Posted

Jestem po przerwie, dziekuję moderatorom i wszystkim, którzy pisali w mojej sprawie no . :lol:
Jutro nadrabiam zaleglosci i zrobię porządek w wpłatami.

Posted

Tola napisał(a):
Jestem po przerwie, dziekuję moderatorom i wszystkim, którzy pisali w mojej sprawie no . :lol:

Witaj w domu Tolu! Fajnie, że jesteś :multi: ...

Posted

Tola napisał(a):

Wreszcie sie udało!!!!

Posted

jogolcia@pdx napisał(a):
Na Facebooku jest jakiś odzew, ale proszą o numer konta...

hej ,jak dać konto tym ludziom ,bo nie mogę tego znaleść-szkoda żeby się rozmyślili...

Posted

sonia71 napisał(a):
hej ,jak dać konto tym ludziom ,bo nie mogę tego znaleść-szkoda żeby się rozmyślili...

Soniu - sorki, ale wczoraj w nocy robiłam kilka wydarzeń na raz (bo mnie poproszono), i odpowiedzi były dla dwóch staruszków.... ale trzymam rękę na pulsie, i w razie czego przekieruję do Ciebie... zaczynam sie powoli gubić w gęstwinie obowiązków na dogo... nie wiem, jak Wy to robicie, ale może z czasem i u mnie się to wszystko ułoży....

Posted

jogolcia -mnie się ciągle mam wrażenia wszystko myli i sprawdzam po kilka razy ,szczególnie kasę ..ale i tak uwazam że w którymś momencie zawalę..:) dlatego prosilam o wyrozumiałośc i bez nerwów pokazanie pomyłki a wszystko przecież da się wyjaśnić :)

Posted

sonia71 napisał(a):
jogolcia -mnie się ciągle mam wrażenia wszystko myli i sprawdzam po kilka razy ,szczególnie kasę ..ale i tak uwazam że w którymś momencie zawalę..:) dlatego prosilam o wyrozumiałośc i bez nerwów pokazanie pomyłki a wszystko przecież da się wyjaśnić :)

... ano właśnie, najgorsze jest to, że sprawdzałam kilka razy - i ciągle pokazywało to samo - czyżbym szła w kierunku totalnego :stupid:??? idę do wyrka wobec tego, bo prochu nie wymyślę już na pewno :wallbash:

Miłego dnia wszystkim :cool1:

Posted

Bardzo dziekuję wszystkim za wpłaty na Szansę:loveu:
Juz nie moge sie doczekać, kiedy sunia opuści schron.
Przed chwilą rozmawiałam z zadrą o zabraniu jej ze schronu, trzeba będzie chyba podjechac tam rano albo poprzedniego dnia wieczorem...
Dzisiaj sunia została przeniesiona do szpitalika.