czarnaania Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dzisiaj, tj. 2 grudnia 2010, na rogu ulicy Śródziemnomorskiej i Capri znaleziono czarnego, krótkowłosego jamnika. Ma brązowe skarpetki i podpalany pyszczek. Ubrany był w czarny kubraczek, bez obroży, smyczy ani czipa. Wg oględzin weterynarza ma około 6-7 lat, jest zdrowy i zadbany. Właścicieli prosimy o kontakt! (607 397 557) Quote
santino Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kurde, jak się tu wkleja zdjęcia??? Chciałabym wkleić plakat. Mogę wysłać do wydrukowania - na priv proszę pisać! Quote
tanitka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 może u Ciebie zostać dopóki właściciel się nie odnajdzie? Quote
santino Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Piesek jest u mojej koleżanki w DT, także nie trafi do schronu. Oni nie mogą wziąć na stałe więc jak się nie znajdzie właściciel to musimy znaleźć nowego. Ale postaramy się żeby nie trafił do schroniska. Quote
tanitka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 to wspaniale.:) skoro on był ubrany w kubraczek, to chyba komuś się zapodział i miejmy nadzieję, ze szybko się odnajdzie właściciel. na stronę Palucha dajcie ogłoszenie i na http://www.zaginionepsy.waw.pl/ i porozwieszać trzeba koniecznie te plakaciki w okolicach miejsca znalezienia :) Quote
santino Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='tanitka']to wspaniale.:) skoro on był ubrany w kubraczek, to chyba komuś się zapodział i miejmy nadzieję, ze szybko się odnajdzie właściciel. na stronę Palucha dajcie ogłoszenie i na http://www.zaginionepsy.waw.pl/ i porozwieszać trzeba koniecznie te plakaciki w okolicach miejsca znalezienia :) Tak, dzisiaj idziemy wieczorem porozwieszać. Może się znajdzie, miejmy nadzieję. Dzięki za linka i rzeczywiście z Paluchem dobry pomysł (w sensie ze stroną). dzięki! Quote
czarnaania Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 na stronie palucha już dałam ogłoszenie:) Quote
santino Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 czarnaania napisał(a):na stronie palucha już dałam ogłoszenie:) Ja też - będą dwa :) Quote
santino Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Znalazł się właściciel!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):) Quote
Nutusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Właśnie po taką wiadomość tu weszłam!!!!! A czy właściciel został "uświadomiony" w temacie adresówki?... Quote
santino Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nutusia napisał(a):Właśnie po taką wiadomość tu weszłam!!!!! A czy właściciel został "uświadomiony" w temacie adresówki?... Jeszcze nie. Zostanie uświadomiony przy odbiorze pieska, czyli pod wieczór. Quote
Nutusia Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 No to super! Właściciel odbierze cenną lekcję i psiaczek będzie już bezpieczny. Nie zazdroszczę stresu i psu i opiekunom... Quote
dczn Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Prosze o kontakt kogos, ktop zajmuje sie w warszawie Jamnikami. Prosze o tel. Quote
Recommended Posts