cyber_killer Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 PARSONRK napisał(a):Mnie też tam nie ma - przeszkody nosiłam, a ty zbierałeś namiocik i wszystko z boiska ;) Zawsze dobre mnie ominie :placz: :shake: A jak tam Wa-wa - jakies fotki juz macie obrobione może ? Quote
Szwajcar Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 mam parę zdjęć z wręczania nagród, ale niestety nie potrafię jeszcze ich umieszczać na stronce :oops: Mam nadzieję, że Rysiu mnie niedługo nauczy:crazyeye: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Widzę, że żaden fotograf o Poznaniakach nie zapomniał:multi: :multi: :multi: Mamy kolejne Bandzioszki!:loveu: Dzięki! Quote
cyber_killer Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Szwajcar napisał(a): Mam nadzieję, że Rysiu mnie niedługo nauczy:crazyeye: Kurde rozchwytywany jestem.... :p :evil_lol: :multi: Pewnie Gosiu - nie ma problemu :) Quote
martavantos Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O własnie ja tam jestem !!! W tym turkusowym bolerku!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No własnie dziewczyny z dogo z Goleniowa najgłosniej krzyczały na adility i wszyscy mieli nas dosyc! Ale było super!! A to chyba Amiska to zdjecie robiła bo ja tam z jej jamniczka stoje!!!! Quote
cyber_killer Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 martavantos napisał(a):O własnie ja tam jestem !!! W tym turkusowym bolerku!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurde to ja nie wiem co ze mna było bo Cię nie widziałem...a ty mnie podobno tak :):oops: :wallbash: :wallbash: A startowałaś z jakim psiakeim? Ach ten sekretariat :smilecol: martavantos napisał(a):...i wszyscy mieli nas dosyc! Kto miał dość ? Powiedz to z nim pogadamy:):mad: :mad: :mad: Quote
BooBC Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='PARSONRK'] Dziewczyny z Dogo z Goleniowa :) Oj chyba nie wszystkie :lol: :obrazic: :lol: Quote
Mokka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Napiszcie, kto jest kto. Ja byłam dość zajęta i nikt nie pomyślał, aby mi dogomaniaczki przdstawić lub choćby palcem pokazać. Następnym razem miejcie jakiś banerek "DOGOMANIA" alboco... :lol: Quote
BooBC Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Moja Boogie miała chustke z napisem dogomania, ale jej zdjełam bo gorąco było .... :) :lol: :) Quote
PARSONRK Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 palma napisał(a):Moja Boogie miała chustke z napisem dogomania, ale jej zdjełam bo gorąco było .... :) :lol: :) Oj, bo ty sie z Boogie maskowałaś z tyłu :cool3: Quote
BooBC Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Musiałam stać na uboczu, bo jak słyszała słowo tunel to jej mięśnie drgały .... a szczególnie jak słyszała głos Marty Chmiel ... bardzo ją polubiła ... aż piszczała aby do niej biec :lol: :lol: :lol: Dlatego tak skromnie maskowałyśmy się z tyłu :lol: ;) :lol: Mimo że siedziałyśmy dość daleko to z takim skupieniem oglądała ... jak ktoś jej zasłonił to głowe na bok odchylała aby widzieć :lol: :lol: :lol: A więc psiaki miały doping od Boguśki :cool3: :razz: :cool3: Szkoda że nikt nie uchwycił popisów na huśtaweczce ;) :) :placz: :) ;) Quote
AniaP Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. :klacz: :bigcool: :Cool!: Bardzo dziękujemy za kolejne zdjęcia. :buzi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :razz: O kawałek mnie i mojego psa się załapał:loveu: Przepraszam co albo kto tak mojego psa wystraszył ?:cool3: :evil_lol: Może to ten medal na szyi :razz: A do mnie dziewczyny z dgm podeszły i się chwaliły skąd są i jak się tu nazywają ;) Quote
Marta Chmielewska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 O jeeeeeeeeeju załapałam się na zdjęcie :oops::cool3: Oddajcie mi moje jamnisie :placz: Quote
cyber_killer Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 A tu macie zdjęcia Amiśki :) Nie chce mi się wklejać 1 po 2 - wiec macie tu galeryjke :) http://www.hop-szczecin.prv.pl/bozena/index.html Quote
Marysia_i_gończy Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Sajko']To Cavano jeszcze doda, że oprócz warowania pod bramą od 7, rozstawienia torów i sędziowania:evil_lol: , zdążyło obfocić zawody, i o ile mnie pamięć nie myli, mamy fotki każdego psa zawodów:cool3: problem w tym, że aktualnie nikt nie ma czasu na nie spojrzeć nawet (praca zawodowa zabiera zdecydowanie za dużo czasu....), ale będą się sukcesywanie pojawiać:p :mad: :mad: :mad: Quote
PARSONRK Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 :razz: Hmmm, no i co z tymi zdjęciami Quote
cyber_killer Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 PARSONRK napisał(a)::razz: Hmmm, no i co z tymi zdjęciami Chyba Wawa zapomniała juz o nich :( Quote
Ka-Vanga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Spokojnie, dopiero wrocilismy z obozu agility. Teraz musicie meczyc Lidke o fotki :evil_lol: ;) :cool3: . Quote
cyber_killer Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Spokojnie, dopiero wrocilismy z obozu agility. Teraz musicie meczyc Lidke o fotki :evil_lol: ;) :cool3: . A mozemy prosic jesli sie da o cd z fotkami? Zrewanzujemy sie jakoś :):razz: Quote
Ka-Vanga Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 cyber_killer napisał(a):A mozemy prosic jesli sie da o cd z fotkami? Zrewanzujemy sie jakoś :):razz: Dlatego pisze zeby Lidke znaczy sie Ludka meczyc, bo ona ma fotki wszystkie :cool3: . Quote
Ludek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jak ktoś mi podpowie w jaki sposób hurtem podpisac zdjęcia to będzie szybciej. Quote
Ludek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Cierpliwi zostaną nagrodzeni:evil_lol: . Na razie A0. Co tam jest ? Nic nie widzę. Uff, już coś widzę. Quote
Ludek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dobrze trafilam, czy to są zawody w gimnastyce? Oj, to chyba jednak agility Może ja też spróbowałbym sie troche pogimnastykować E tam, agility fajniejsze Quote
Recommended Posts