Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARSONRK napisał(a):
Mnie też tam nie ma - przeszkody nosiłam, a ty zbierałeś namiocik i wszystko z boiska ;)

Zawsze dobre mnie ominie :placz: :shake:

A jak tam Wa-wa - jakies fotki juz macie obrobione może ?

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O własnie ja tam jestem !!!
W tym turkusowym bolerku!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No własnie dziewczyny z dogo z Goleniowa najgłosniej krzyczały na adility i wszyscy mieli nas dosyc! Ale było super!! A to chyba Amiska to zdjecie robiła bo ja tam z jej jamniczka stoje!!!!

Posted

martavantos napisał(a):
O własnie ja tam jestem !!!
W tym turkusowym bolerku!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kurde to ja nie wiem co ze mna było bo Cię nie widziałem...a ty mnie podobno tak :):oops: :wallbash: :wallbash: A startowałaś z jakim psiakeim?
Ach ten sekretariat :smilecol:

martavantos napisał(a):
...i wszyscy mieli nas dosyc!

Kto miał dość ? Powiedz to z nim pogadamy:):mad: :mad: :mad:

Posted

Napiszcie, kto jest kto. Ja byłam dość zajęta i nikt nie pomyślał, aby mi dogomaniaczki przdstawić lub choćby palcem pokazać. Następnym razem miejcie jakiś banerek "DOGOMANIA" alboco... :lol:

Posted

palma napisał(a):
Moja Boogie miała chustke z napisem dogomania, ale jej zdjełam bo gorąco było .... :) :lol: :)

Oj, bo ty sie z Boogie maskowałaś z tyłu :cool3:

Posted

Musiałam stać na uboczu, bo jak słyszała słowo tunel to jej mięśnie drgały .... a szczególnie jak słyszała głos Marty Chmiel ... bardzo ją polubiła ... aż piszczała aby do niej biec :lol: :lol: :lol: Dlatego tak skromnie maskowałyśmy się z tyłu :lol: ;) :lol: Mimo że siedziałyśmy dość daleko to z takim skupieniem oglądała ... jak ktoś jej zasłonił to głowe na bok odchylała aby widzieć :lol: :lol: :lol: A więc psiaki miały doping od Boguśki :cool3: :razz: :cool3: Szkoda że nikt nie uchwycił popisów na huśtaweczce ;) :) :placz: :) ;)

Posted

:razz:
O kawałek mnie i mojego psa się załapał:loveu:

Przepraszam co albo kto tak mojego psa wystraszył ?:cool3: :evil_lol:
Może to ten medal na szyi :razz:

A do mnie dziewczyny z dgm podeszły i się chwaliły skąd są i jak się tu nazywają ;)

Posted

[quote name='Sajko']To Cavano jeszcze doda, że oprócz warowania pod bramą od 7, rozstawienia torów i sędziowania:evil_lol: , zdążyło obfocić zawody, i o ile mnie pamięć nie myli, mamy fotki każdego psa zawodów:cool3: problem w tym, że aktualnie nikt nie ma czasu na nie spojrzeć nawet (praca zawodowa zabiera zdecydowanie za dużo czasu....), ale będą się sukcesywanie pojawiać:p

:mad: :mad: :mad:

Posted

cyber_killer napisał(a):
A mozemy prosic jesli sie da o cd z fotkami? Zrewanzujemy sie jakoś :):razz:

Dlatego pisze zeby Lidke znaczy sie Ludka meczyc, bo ona ma fotki wszystkie :cool3: .

Posted

Dobrze trafilam, czy to są zawody w gimnastyce?

Oj, to chyba jednak agility

Może ja też spróbowałbym sie troche pogimnastykować

E tam, agility fajniejsze