Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PARSONRK napisał(a):
Ka-Vanga i Sajko - nie zapomniałayście o czymś ??:mad:
Miałyście przypomnieć, żebym wam psy pomierzyła

Ło matko, a ja też o tym z Mokką rozmawiałam przed zawodami i w końcu zapomniałam. :placz:

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu to my poczekamy, ąż coś wykombinujesz z tym naszym filmikiem ;)

Marysiu jaka szkoda, że startowałaś zaraz po mnie, bo się na żadną śliczną fotkę od Ciebie nie załapałam..... jak już przejdziesz do A1 to wtedy da się to zrobić prawda?:evil_lol:

ewelinabuck i nawet Bandzik na stracie się załapał !:multi:

Warszawiacy mówicie, że każdy ma u Was zdjęcie to my czekamy z niecierpliwością:cool3: :loveu:

i może jeszcze jacyś "oglądacze" focili ;) ?:razz:

Posted

Ja też dołączam się do podziękowań za zawody. Gorące przyjęcia i pyszne jedzonko zrekompensowały wszelkie niedociągnięcia. Dziękuję również za zabranie nas z dworca o barbarzyńskiej godzinie, a później za odwiezienie.

Mokka napisał(a):
Przypadków załatwiania się podczas przebiegu nie było aż tak wiele ;) , natomiast psy dość często folgowały sobie np. na linii startu lub tuż za ostatnią hopką, co ewidentnie świadczy o tym, że nie zostały odsikane przed startem, a taki rozpraszacz tuż przed pierwszą przeszkodą - ho, ho... (niektórzy mieli okazję to przetestować na własnym psie ;) ).

Tia.
Jumping, to była nasza największa kompromitacja . Taka dekoncentracja na torze nie zdarzyła się Milo od niepamiętnych czasów. I jeszcze w koronice nas pokazali:placz: .
Za to jak wczoraj pięknie biegał na treningu :).

Marysia_i_gończy napisał(a):
Widziałam :multi: W ogólę muszę przyznać, że całkiem fajnie zrobili ten reportaż! :multi:

Una w ogóle jest medialna suka, już trzeci raz w telefizji gra :cool3:

Mi też ten reportaż bardzo się podobał. W ciągu tych 2 min., aż 2 x nas pokazali. Mam tylko nadzieję, że jeśli następnym razem sie załapiemy, to to będzie w innym kontekście:evil_lol: .

A co zdjęć. Zrobiłyśmy tego ogromne ilości. Dziś będę zrzucać na kompa i sukcesywnie umieszczać na forum.:)

Posted

Mokka i Monia - skupione, zwarte i zgodne w fazie

łoooooooooooooo matko!!!!!!!!!!! jaka synchronizacja!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='ewelinabuck']

...musialasm pilnowac pudla bo zwiewal do panienek:cool3:

A Rivki żaden nie chciał wyrwac :eviltong: a i tak jakoś mało fotogeniczna chyba była bo prawie nikt nie chciał jej focić, a i w tv ja wycięli :( :p

Posted

cyber_killer napisał(a):
A Rivki żaden nie chciał wyrwac :P a i tak jakoś mało fotogeniczna chyba była bo prawie nikt nie chciał jej focić, a i w tv ja wycięli :(

jak to nie moje pudlisko czul do niej miete na samym poczatku przez barierki sie wachali i piszczal do niej:cool3:

Posted

ewelinabuck napisał(a):
jak to nie moje pudlisko czul do niej miete na samym poczatku przez barierki sie wachali i piszczal do niej:cool3:

HMMM.. a jednak...:cool3: a juz myślałem że coś z nią nie tak :)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Ka-Vanga w końcu na torze można robić wszystko, no nie? Byle psa nie dotykać :lol: :lol: :lol:
Noooooo :cool3: :multi: :evil_lol: , musze sobie jakis nowy uklad ulozyc chyba :evil_lol: :razz: :lol: :lol: :lol: ;) .

[quote name='PARSONARK']Ka-Vanga i Sajko - nie zapomniałayście o czymś ??:mad:
Miałyście przypomnieć, żebym wam psy pomierzyła
Mowilas ze zapomnialas o miarce :eviltong: .

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Czarna latająca kupa futra :evil_lol:

Haha zanim pokazala mi sie fota przeczytalam opis: latajaca kupa futra, haha oczywiscie slowa czarna nie zauwazylam :evil_lol: , spodziewalam sie beardeda, a tu taka mila niespodzianka :multi: :loveu: . Marysiu BARDZO Ci dziekuje za sliczniaste fotki :multi: , a w Szczecinie mowilas ze nie masz fajowych :eviltong: , dla mnie te sa SUPER :loveu: .

Posted

.......Po tym przydługim wstępie :smile: przechodzę do fotek (właśnie, gdzie reszta fotografów?? To ja zdążyłam być w Toruniu na wystawie i wrócić, a Wy się obijacie?? :mad:). Niestety imageshack mnie nie lubi znów .....

Witam wszystkich uczestnikow i widzów I Zawodów Agility IAL Szczecin 2006:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Wspaniałe Zawody -Wspaniałe Drużyny:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Ja moim mini aparacikiem też zrobilam 99 zdjęć i kilka filmików ale niestety nie umiem zmniejszać i dlatego dam zdjęcia jutro cyber_kilerowi :evil_lol: on napewno poradzi:lol: :lol:

Paskuda-Bandzior tam jest też Twojego Bandzika kilka, ale zdjęcia są duże i nie umiem przesłać:lol:

Marysiu od Uny wasze też są:lol:

Ka-Vanga bardzo dziękuję:loveu: za n......k:razz:

Nasze zawody udały sie też dzieki Wspanialaj Pani Sędzinie:lol:

Dziękujemy Mokka:loveu:

Posted

AMIŚKA napisał(a):

Ja moim mini aparacikiem też zrobilam 99 zdjęć i kilka filmików ale niestety nie umiem zmniejszać i dlatego dam zdjęcia jutro cyber_kilerowi :evil_lol: on napewno poradzi:lol: :lol:

Hehe - pewnie sobie poradzimy jakoś - rozumiem ze na CD mi przyniesiesz?

A tak poza tym mam pytanko do autorów zdjęć - CZY MOGE WYKORZYSTAĆ WSZYSTKIE ZDJĘCIA Z FORUM I NIE TYLKO W FOTOREPORTAŻU Z ZAWODÓW? BYĆ MOŻE JEŚLI MOJ SPRZĘT WYDOLI (OSTATNIO NIE DAJE RADY:comp26: ) POWSTANIE MALY FOTO-FILM :diabloti: :???:

Posted

"Amiśka" napisał(a):
Paskuda-Bandzior tam jest też Twojego Bandzika kilka, ale zdjęcia są duże i nie umiem przesłać:lol:

Oooo!!! Super ;) będę czekać i widzę, że ejdnak o nas nie zapomnieli!:loveu:
MIło było poznać zwariowane jamniki :cool3:

Posted

[quote name='AMIŚKA']Marysiu od Uny wasze też są:lol:

Czekam, czekam i się doczekać nie mogę :razz:

cyber_killer moje zdjęcia możesz wziąć, ale proszę ich nie przerabiać i podać mi linka na pw do nich :)

Ka-Vanga no bo nie mam :eviltong:

Pozdrawiam i czeeekam, czeeeekam na resztę fotek :cool3:
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
cyber_killer moje zdjęcia możesz wziąć, ale proszę ich nie przerabiać i podać mi linka na pw do nich :)

Nie ma mowy o przeróbkach - poprostu zostaną wykorzystane w postaci takiej jak na forum do stworzenia filmu - jesli nie masz nic przeciwko.... a przed publiczna prezentacja - oczywiscie dam ci linke abyś mogła ocenic czy sie zgadzasz :)

Pozdrowienia...