Paskuda_Bandzior Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Z tego wychodzi, że tak :) Pisze post, wysyłam i jak wyślę to się okazuje, że już nieaktualny :P Czyli poznaniacy docieraja autkami:cool3: Quote
cyber_killer Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Z tego wychodzi, że tak :) Pisze post, wysyłam i jak wyślę to się okazuje, że już nieaktualny :P Czyli poznaniacy docieraja autkami:cool3: No dobra... gdyby cos sie zmieniło to dajcie znac na maila albo telefonicznie do Agi :) Quote
AMIŚKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']A więc: tak osoba z mixem boksera to zapewne ja, bo mój bokser nierodowodowy:razz: I ja jadę na zawody z Anią P, właścicielką Asti - sheltie.samochodem:evil_lol: A tzrecia poznanianka to Marysia, która ma gończego - sukę - i ona jedzie pociągiem ...... a tu pisze Marysia:lol: Za to mi dość niespodziewanie zmieniły się plany! :multi: Przyjadę samochodem!! :multi: Tak więc dziękuję za przyobiecane odebranie z pociągu, które jednak nie będzie potrzebne! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una cyber_killer nikt z Poznania nie przyjeżdza pociągiem:evil_lol: Masz odbiór z ""glowy"":evil_lol: :evil_lol: a że dziewczynom plany podróżne zmieniaja sie jak w kalejdoskopie:crazyeye: stąd nieporozumienia:cool3: Quote
Sajko Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 :razz: To ja tylko po cichutku, bo to może o nas chodzi, my jesteśmy w szczecinie pociągiem nocnym z wwy, raniutko, i potrzebujemy transportu, 4 osoby i 4 nieduże psy.:cool3: ale z tego co wiem towarzyszki mej podrózy już to załatwiają ze szczeciniakami Quote
cyber_killer Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Sajko napisał(a)::razz: To ja tylko po cichutku, bo to może o nas chodzi, my jesteśmy w szczecinie pociągiem nocnym z wwy, raniutko, i potrzebujemy transportu, 4 osoby i 4 nieduże psy.:cool3: ale z tego co wiem towarzyszki mej podrózy już to załatwiają ze szczeciniakami Z tego co wiem to AMIŚKA Was odbiera :) Chyba ze znow sie pomylilem :P Ale ktos ma was odebrac napewno :) Quote
AMIŚKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cyber_killer napisał(a):Z tego co wiem to AMIŚKA Was odbiera :) Chyba ze znow sie pomylilem :P Ale ktos ma was odebrac napewno :) Nic nie pomyliłeś:lol: ja odbieram:multi: po 6.30 rano:lol: Quote
PARSONRK Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Już wszystko wyjaśnione (myślałam, że cały Poznań pociągiem popyla :razz: ). Poznań jedzie własnym transportem, a Wa-wę odbieramy :cool3: Dla polepszenia apetytu dodam, że dziś odebrałam nagrody od naszego sponsora, jest ich duużo i różnorodne :cool3: Ale będę świnia i nie powiem jakie:evil_lol: Dodam, że w zerówkach można będzie biec z piłeczką ;) Quote
cyber_killer Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 PARSONRK napisał(a): Dodam, że w zerówkach można będzie biec z piłeczką ;) SUUPPEEERRR !!!! :diabloti: Quote
AniaP Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='PARSONRK']Dodam, że w zerówkach można będzie biec z piłeczką ;) Tylko z piłeczką? :sad: A ze smakolem? :modla: Raczej pobiegniemy bez dopalaczy, niech się młoda przyzwyczaja :eviltong: , ale w razie awaryjnej sytuacji, co by ją przywołać do porządku... :mad: [quote name='AMIŚKA'] a że dziewczynom plany podróżne zmieniaja sie jak w kalejdoskopie:crazyeye: stąd nieporozumienia:cool3: Komu się zmieniają (i zdziebko miesza :evil_lol: ), to się zmieniają :eviltong: . Quote
Ludek Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 PARSONRK napisał(a):Już wszystko wyjaśnione (myślałam, że cały Poznań pociągiem popyla :razz: ). Poznań jedzie własnym transportem, a Wa-wę odbieramy :cool3: Dla polepszenia apetytu dodam, że dziś odebrałam nagrody od naszego sponsora, jest ich duużo i różnorodne :cool3: Ale będę świnia i nie powiem jakie:evil_lol: Dodam, że w zerówkach można będzie biec z piłeczką ;) Ja tam już jestem głodna:evil_lol: . Mam nadzieje, że przewidujesz nagrody za największą ilość detek:lol: . Quote
PARSONRK Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Ludek napisał(a):Ja tam już jestem głodna:evil_lol: . Mam nadzieje, że przewidujesz nagrody za największą ilość detek:lol: . Dla detkowiczów też coś będzie ;) Quote
AniaP Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 PARSONRK napisał(a):Niestety będzie wpisowe - 30 zł Aktualne czy udało się coś zmniejszyć? :roll: PARSONRK napisał(a):Chwilowo staramy się o uzyskanie osoby sędziującej. No właśnie i kto będzie sędziował? :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A czy ja mogłabym prosić o informację na co będzie zjazd z autostrady? Co będzie na drogowskazach? Bo wg mapki na stronie znak charakterystyczny - stacja CPN - jest już za zjazdem, a wolałabym na autostradzie zjazdu nie przegapić ;) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
cyber_killer Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']A czy ja mogłabym prosić o informację na co będzie zjazd z autostrady? Co będzie na drogowskazach? Bo wg mapki na stronie znak charakterystyczny - stacja CPN - jest już za zjazdem, a wolałabym na autostradzie zjazdu nie przegapić ;) Pozdrawiam Marysia i Una Zjazd jest przy samym CPN-ie ( na znakach powinno być kołbakowo lub Szczecin). Musisz zjechać z autostrady na drogę krajową nr 13 w stronę szczecina (jak zjedziesz z autostrady to masz rozjazd - szczecin w prawo i w lewo kolbaskowo - musisz jechac na szczecin). Jadąc od strony centrum polski w strone granicy z niemcami jest to ostatni zjazd przed granicą (CPN ORLENU widac z daleka). Jadąc od strony niemiec jest to pierwszy zjazd za granica...(mijasz cpn, przejezdzasz pod mostkiem i juz tu musisz odbic w prawo przy drugim CPN ORLENU). AGNIEsZka ty lepiej znasz TĄ OKOLICE - co jest na znakach ???? Bo ja jeżdżę na pamięć i nie patrze na znaki :p :diabloti: :angryy: Quote
AniaP Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No czyli my mamy z autostrady prosty zjazd w prawo na "13-tkę" i tyle. :p Ale najpierw to trzeba na tą autostradę wjechać i tam to może być dopiero ciekawie. :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 cyber_killer dziękuję :) Postaram się jechać na tyle wolno, żeby zobaczyć drogowskazy :evil_lol: na szosę numer 13 :evil_lol: Aniu nawet mnie nie strasz :cool1: Pozdrawiam :) Marysia i Una Quote
AniaP Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Aniu nawet mnie nie strasz :cool1: :evil_lol: Dodatkowa adrenalinka przed startem. :eviltong: Chciałam Ci odpowiedzieć na priva, ale już dwa razy dogo mi odrzuciło wiadomość do Ciebie :cool3: :mad: (nie wiem co się dzieje). Quote
Marysia_i_gończy Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='AniaP']Chciałam Ci odpowiedzieć na priva, ale już dwa razy dogo mi odrzuciło wiadomość do Ciebie :cool3: :mad: (nie wiem co się dzieje). Miałam skrzynkę pełną po brzegi :oops: Ale już się poprawiłam :p Quote
AniaP Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Miałam skrzynkę pełną po brzegi :oops: Ale już się poprawiłam :p :lol: A taką wersję obstawiałam, ale nie byłam pewna, bo ja angielskiego za bardzo nie panimaju. :oops: I teeeeeeraz pooooooooszło. :kciuki: Quote
PARSONRK Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Sędziować będzie HANNA BRYZEK :p za co juz wielkie dzięki :multi: pogoda na jutro - zapowiada się ładnie :lol: Quote
martavantos Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 MAm nadzieje ze sie wszyscy w Szczecinie poznamy, ja na pewno bede. Zabieram sie z mArta Chmielewska w sumie w samochodzie bedzie az 4 dogomaniaków!!!!!!!!! martavantos to ja ewelinabuck Marta Chmielewska olcia&taszka Quote
Ludek Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Dużo nas nie będzie więc na pewno sie poznamy :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 No to już jutro! I pocieszam sie tą informacją: "Dla detkowiczów też coś będzie" :cool3: Do zobaczenia :loveu: Quote
PARSONRK Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior']No to już jutro! I pocieszam sie tą informacją: "Dla detkowiczów też coś będzie" :cool3: Do zobaczenia :loveu: Oj będzie, będzie - dziś też flo doszło, więc mamy już wszystko :multi: - znajdzie się coś dla psa i właściciela :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Super! Co coś przeczytam to jeszce bardziej nie mogę się tego naszego debiutu doczekać :cool3: Quote
Recommended Posts