Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Z tego wychodzi, że tak :) Pisze post, wysyłam i jak wyślę to się okazuje, że już nieaktualny :P

Czyli poznaniacy docieraja autkami:cool3:

No dobra... gdyby cos sie zmieniło to dajcie znac na maila albo telefonicznie do Agi :)

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']A więc: tak osoba z mixem boksera to zapewne ja, bo mój bokser nierodowodowy:razz:
I ja jadę na zawody z Anią P, właścicielką Asti - sheltie.samochodem:evil_lol:

A tzrecia poznanianka to Marysia, która ma gończego - sukę - i ona jedzie pociągiem

......

a tu pisze Marysia:lol:

Za to mi dość niespodziewanie zmieniły się plany! :multi: Przyjadę samochodem!! :multi: Tak więc dziękuję za przyobiecane odebranie z pociągu, które jednak nie będzie potrzebne! :multi:

Pozdrawiam
Marysia i Una

cyber_killer nikt z Poznania nie przyjeżdza pociągiem:evil_lol:

Masz odbiór z ""glowy"":evil_lol: :evil_lol:

a że dziewczynom plany podróżne zmieniaja sie jak w kalejdoskopie:crazyeye:
stąd nieporozumienia:cool3:

Posted

:razz: To ja tylko po cichutku, bo to może o nas chodzi, my jesteśmy w szczecinie pociągiem nocnym z wwy, raniutko, i potrzebujemy transportu, 4 osoby i 4 nieduże psy.:cool3: ale z tego co wiem towarzyszki mej podrózy już to załatwiają ze szczeciniakami

Posted

Sajko napisał(a):
:razz: To ja tylko po cichutku, bo to może o nas chodzi, my jesteśmy w szczecinie pociągiem nocnym z wwy, raniutko, i potrzebujemy transportu, 4 osoby i 4 nieduże psy.:cool3: ale z tego co wiem towarzyszki mej podrózy już to załatwiają ze szczeciniakami

Z tego co wiem to AMIŚKA Was odbiera :)

Chyba ze znow sie pomylilem :P
Ale ktos ma was odebrac napewno :)

Posted

cyber_killer napisał(a):
Z tego co wiem to AMIŚKA Was odbiera :)

Chyba ze znow sie pomylilem :P
Ale ktos ma was odebrac napewno :)

Nic nie pomyliłeś:lol: ja odbieram:multi: po 6.30 rano:lol:

Posted

Już wszystko wyjaśnione (myślałam, że cały Poznań pociągiem popyla :razz: ).
Poznań jedzie własnym transportem, a Wa-wę odbieramy :cool3:

Dla polepszenia apetytu dodam, że dziś odebrałam nagrody od naszego sponsora, jest ich duużo i różnorodne :cool3: Ale będę świnia i nie powiem jakie:evil_lol:

Dodam, że w zerówkach można będzie biec z piłeczką ;)

Posted

[quote name='PARSONRK']Dodam, że w zerówkach można będzie biec z piłeczką ;)
Tylko z piłeczką? :sad: A ze smakolem? :modla: Raczej pobiegniemy bez dopalaczy, niech się młoda przyzwyczaja :eviltong: , ale w razie awaryjnej sytuacji, co by ją przywołać do porządku... :mad:

[quote name='AMIŚKA'] a że dziewczynom plany podróżne zmieniaja sie jak w kalejdoskopie:crazyeye:
stąd nieporozumienia:cool3:
Komu się zmieniają (i zdziebko miesza :evil_lol: ), to się zmieniają :eviltong: .

Posted

PARSONRK napisał(a):
Już wszystko wyjaśnione (myślałam, że cały Poznań pociągiem popyla :razz: ).
Poznań jedzie własnym transportem, a Wa-wę odbieramy :cool3:

Dla polepszenia apetytu dodam, że dziś odebrałam nagrody od naszego sponsora, jest ich duużo i różnorodne :cool3: Ale będę świnia i nie powiem jakie:evil_lol:

Dodam, że w zerówkach można będzie biec z piłeczką ;)

Ja tam już jestem głodna:evil_lol: .

Mam nadzieje, że przewidujesz nagrody za największą ilość detek:lol: .

Posted

Ludek napisał(a):
Ja tam już jestem głodna:evil_lol: .

Mam nadzieje, że przewidujesz nagrody za największą ilość detek:lol: .

Dla detkowiczów też coś będzie ;)

Posted

PARSONRK napisał(a):
Niestety będzie wpisowe - 30 zł

Aktualne czy udało się coś zmniejszyć? :roll:

PARSONRK napisał(a):
Chwilowo staramy się o uzyskanie osoby sędziującej.

No właśnie i kto będzie sędziował? :roll:

Posted

A czy ja mogłabym prosić o informację na co będzie zjazd z autostrady? Co będzie na drogowskazach? Bo wg mapki na stronie znak charakterystyczny - stacja CPN - jest już za zjazdem, a wolałabym na autostradzie zjazdu nie przegapić ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']A czy ja mogłabym prosić o informację na co będzie zjazd z autostrady? Co będzie na drogowskazach? Bo wg mapki na stronie znak charakterystyczny - stacja CPN - jest już za zjazdem, a wolałabym na autostradzie zjazdu nie przegapić ;)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Zjazd jest przy samym CPN-ie ( na znakach powinno być kołbakowo lub Szczecin). Musisz zjechać z autostrady na drogę krajową nr 13 w stronę szczecina (jak zjedziesz z autostrady to masz rozjazd - szczecin w prawo i w lewo kolbaskowo - musisz jechac na szczecin). Jadąc od strony centrum polski w strone granicy z niemcami jest to ostatni zjazd przed granicą (CPN ORLENU widac z daleka). Jadąc od strony niemiec jest to pierwszy zjazd za granica...(mijasz cpn, przejezdzasz pod mostkiem i juz tu musisz odbic w prawo przy drugim CPN ORLENU).

AGNIEsZka ty lepiej znasz TĄ OKOLICE - co jest na znakach ????
Bo ja jeżdżę na pamięć i nie patrze na znaki :p :diabloti: :angryy:

Posted

No czyli my mamy z autostrady prosty zjazd w prawo na "13-tkę" i tyle. :p

Ale najpierw to trzeba na tą autostradę wjechać i tam to może być dopiero ciekawie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Aniu nawet mnie nie strasz :cool1:

:evil_lol: Dodatkowa adrenalinka przed startem. :eviltong:

Chciałam Ci odpowiedzieć na priva, ale już dwa razy dogo mi odrzuciło wiadomość do Ciebie :cool3: :mad: (nie wiem co się dzieje).

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Miałam skrzynkę pełną po brzegi :oops: Ale już się poprawiłam :p
:lol: A taką wersję obstawiałam, ale nie byłam pewna, bo ja angielskiego za bardzo nie panimaju. :oops: I teeeeeeraz pooooooooszło. :kciuki:

Posted

MAm nadzieje ze sie wszyscy w Szczecinie poznamy, ja na pewno bede.
Zabieram sie z mArta Chmielewska w sumie w samochodzie bedzie az 4 dogomaniaków!!!!!!!!!
martavantos to ja
ewelinabuck
Marta Chmielewska
olcia&taszka

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']No to już jutro!
I pocieszam sie tą informacją:
"Dla detkowiczów też coś będzie" :cool3:
Do zobaczenia :loveu:

Oj będzie, będzie - dziś też flo doszło, więc mamy już wszystko :multi: - znajdzie się coś dla psa i właściciela :p