Ka-Vanga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 PARSONRK napisał(a):Zgłaszasz się :cool3: :p Nio :multi: jedziemy do Was :cool3: . Quote
PARSONRK Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Nio :multi: jedziemy do Was :cool3: . To podaj mi swoje dane :) Quote
Ka-Vanga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 PARSONRK napisał(a):To podaj mi swoje dane :) Juz poszlo :). Quote
PARSONRK Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Ka-Vanga napisał(a):Juz poszlo :). I doszło :) Już zgłoszone ;) na liście znajdziecie sie dziś lub jutro Quote
Ka-Vanga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Nio to superancko :multi: , widzimy sie za tydzien :multi: . Quote
Inez Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 I robic jej śliczne zdjęcia, prawda? Paskuda_Bandzior postaram się, zobaczymy co z tego wyjdzie :lol: :eviltong: Zapowiada sie fajne widowisko :multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='PARSONRK']Każdy coś dostanie :) No to bombowo ;) http://www.glosszczecinski.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060810/MLODZIPISZA/60810028&SearchID=73253450326448 Jesteśmy już w gazecie :p Oooo!!! To może zawodników zbyt dużo nie będzie, ale za to widownia dopisze :) A jeśli to na boisku szkolnym to będzie ta woda i kibelki dostępne? To ja pisałam maila. Paskuda_Bandzior postaram się, zobaczymy co z tego wyjdzie :lol: :eviltong: Ja tam myślę, że wyjdzie super :P Quote
PARSONRK Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Woda dla psiarni i dla nas będzie na 100 %. Co do kibelków, to najprawdopodobniej też będą (na 100% będę wiedzieć w środę - ale myślę, że kibelek dla zawodników będzie). Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 No to super :) Nie musimy tachać baniaków z wodą:evil_lol: W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak z niecierpliwością czekac na zawody:eviltong: Quote
Guciek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Paula - trzymam kciuki za Ciebie i Bandzika :D :) W końcu to obiecane zawody, prawda? :) Bandzik sie bedzie cieszył :) Quote
2Monika2 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Paula, będę bardzo przeżywać Twoje przebiegi i bardzo mi smutno, że ich nie zobaczę :placz: Quote
HuSkYdIaNa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 miałem jechać ale niestety jak możecie to dajcie fotki i zróbcie dla mnie filmy!! Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Gucio']Paula - trzymam kciuki za Ciebie i Bandzika :D :) W końcu to obiecane zawody, prawda? :) Bandzik sie bedzie cieszył :) Ja się chyba barzdiej od psa cieszę :P Ale obiecane są rzeczywiście :) Paula, będę bardzo przeżywać Twoje przebiegi i bardzo mi smutno, że ich nie zobaczę :placz: Nie płacz :cool3: Ja przeżywałam Twoje (i reszty poznaniaków) w Łącku i tez żałowałam, że Was na żywo nie zobaczyłam...:shake: Będę czuła waszą duchową obecność :multi: Czy my się kiedyś wreszcie poznamy, Monika? :mad: Quote
cyber_killer Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):No to super :) Nie musimy tachać baniaków z wodą:evil_lol: W takim razie nie pozostaje nam nic innego jak z niecierpliwością czekac na zawody:eviltong: hehe... witam... w sobote razem pojedziemy z dworca na zawody :) Powiedz mi tylko jak twoj pies reaguje na inne w aucie? A i przypilnuj agnieszke zeby dala ci do mnie nr telefonu :) Mam nadzieje ze nie pomylilem osob :) Quote
AniaP Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 cyber_killer napisał(a):hehe... witam... w sobote razem pojedziemy z dworca na zawody :) Powiedz mi tylko jak twoj pies reaguje na inne w aucie? A i przypilnuj agnieszke zeby dala ci do mnie nr telefonu :) Mam nadzieje ze nie pomylilem osob :) Ja co prawda nie Paskuda_Bandzior, ale z tego co mi wiadomo ;) , to Paula z Bandziorem nie jadą pociągiem :eviltong:, więc chyba jednak pomyliłeś. :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cyber_killer napisał(a):hehe... witam... w sobote razem pojedziemy z dworca na zawody :) Powiedz mi tylko jak twoj pies reaguje na inne w aucie? A i przypilnuj agnieszke zeby dala ci do mnie nr telefonu :) Mam nadzieje ze nie pomylilem osob :) To JA! JA! JA! jadę pociągiem :cool3: Odbierzesz nas? :modla: Mój pies innych psów nie lubi :mad: ale jeśli nie musi się z nimi stykać nos w nos, to jest pacyfikowalny :razz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='AniaP']Ja co prawda nie Paskuda_Bandzior, ale z tego co mi wiadomo ;) , to Paula z Bandziorem nie jadą pociągiem :eviltong:, więc chyba jednak pomyliłeś. :evil_lol: Ja tez nie Paskuda, ani Bandzior tylko Paula :eviltong: A tak na serio to widzę, że sytuacja się już wyjaśniła:cool3: Marysiu czyli jednak będziemy ze soba konkurować:razz: W tym wypadku Bandzior pozostaje bez szans:mad: Quote
cyber_killer Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 tzn ja mam kogos z mixem boksera odebrac.... AGNIESZKA COŚ NAMIESzaŁaŚ? Quote
cyber_killer Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 to ja juz nic nie wiem...musze pogadac z Agnieszka.... z poznania jada 3 osoby - 2 zabiera kumpela i jedna ja - i mialato byc osoba z mixem boksera ..... jest tu ktos taki? Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Tzn z tego co wiem Marysia będzie raczej na 100 %z gończym jechać ...:cool3: Ja z moim Bandzioszkiem (patrz mordka na podpisie:loveu: ) jadę samochodem z Anią P, od Asti. Myślę, że może wyszło nieporozumienie i Agnieszka, źle zrozumiała Marysię, ale mnie i mojego psa chyba nie musisz z dworca odbierać:shake: Pozdrawiam, Paula. Quote
Marysia_i_gończy Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cyber_killer zgadza się, że z Poznania jadą 3 osoby - Ania z Asti (mix shelti), Paula z Bandziorem (mix boksera) - one jadą wspólnie samochodem. No i ja z Uną (gończy) :) Za to mi dość niespodziewanie zmieniły się plany! :multi: Przyjadę samochodem!! :multi: Tak więc dziękuję za przyobiecane odebranie z pociągu, które jednak nie będzie potrzebne! :multi: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 cyber_killer napisał(a):to ja juz nic nie wiem...musze pogadac z Agnieszka.... z poznania jada 3 osoby - 2 zabiera kumpela i jedna ja - i mialato byc osoba z mixem boksera ..... jest tu ktos taki? A więc: tak osoba z mixem boksera to zapewne ja, bo mój bokser nierodowodowy:razz: I ja jadę na zawody z Anią P, właścicielką Asti - sheltie. A tzrecia poznanianka to Marysia, która ma gończego - sukę - i ona jedzie pociągiem i prawdop[odobnie ją masz odebrać z dworca :) Quote
cyber_killer Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):A więc: tak osoba z mixem boksera to zapewne ja, bo mój bokser nierodowodowy:razz: I ja jadę na zawody z Anią P, właścicielką Asti - sheltie. A tzrecia poznanianka to Marysia, która ma gończego - sukę - i ona jedzie pociągiem i prawdop[odobnie ją masz odebrać z dworca :) To jesli dobrze zrozumialem to do odebrania z dworca jest 1 osoba a nie 3. To Aga namieszala :) Dzis sie bede z nia widzial to ustalimy raz jeszcze... Powiem wieczorkiem co i jak... Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Aha czyli mój post nieaktualny :) Nie musisz nikogo odbierać, każdy poznaniak dojedzie samochodem:multi: Ania z Asti (mix shelti), A ja myślałam, że Asti z rodowodem :icon_roc: Quote
cyber_killer Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Paskuda_Bandzior napisał(a):Aha czyli mój post nieaktualny :) Nie musisz nikogo odbierać, każdy poznaniak dojedzie samochodem:multi: A ja myślałam, że Asti z rodowodem :icon_roc: Kurde troche za szybko sie tu dzieje... :) Czyli poznan dotrze samochodami? Nikt z Was nie jedzie pociagiem? Quote
Recommended Posts