Ludek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dobrze, że tyczka mi sie nie zaplątała miedzy nogami Kładka to doskonałe miejsce do akrobacji. Najpierw tylna prawa łapka Teraz lewa łapka I wszystkie w górze. A teraz prawa łapka A co tam strefa No i po co mi był ten skok. Dobrze, że choć zęby całe. A kuku Quote
Ludek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja tez umiem wykonywać ewolucje na kładce :) Quote
Ludek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja najlepiej czuję sie na jednej łapce. I ja też, i ja też Quote
Ludek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Nie bij proszę Tylko nie każ mi wchodzić na to niebieskie Przecież mówiłem, że nie wejdę Wreszcie koniec Quote
Ludek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Hej, poczekaj na mnie No daj wreszcie tą piłkę I to na razie tyle. Quote
BooBC Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Suuper fotaski :multi: :multi: :multi: Czekamy na więcej :multi: :multi: :multi: Quote
cyber_killer Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Ludek']Ja najlepiej czuję sie na jednej łapce. Heh nawet Riva się załapała :) SUPER FOTKI !!!:lol: :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ludek nareszcie!! :multi: :multi: :multi: Hurrra!! :multi: :multi: :multi: I nawet troszkę Uny się załapało :multi: [quote name='Ludek'] Tylko dlaczego ona ma złamany nadgarstek? :crazyeye: :lol: Dziękuję za to, co jest i czekam na ciąg dalszy :cool3: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
aluna&mims Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 jak ta teja szczupło wygląda na pierwszych zdjęciach...może już czas odstawić lighty???????? Quote
PARSONRK Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Foty jak zawsze super, czekamy na więcej :loveu: Quote
Mokka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aluna&mims napisał(a):jak ta teja szczupło wygląda na pierwszych zdjęciach...może już czas odstawić lighty???????? To taki specjalny obiektyw. Ja też się czasami nim fotografuję :evil_lol: . Quote
aluna&mims Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Mokka, to może znasz taki, który działa w drugą stronę? Timo wyglądałby wtedy jak facet... Quote
Mokka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aluna&mims napisał(a):Mokka, to może znasz taki, który działa w drugą stronę? Timo wyglądałby wtedy jak facet... A to nie wystarczy założyć drugą stroną? ;) Quote
aluna&mims Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 chyba to nie byłby dobry pomysł...wyobraź sobie, co by się stało, gdybym przez pomyłkę tą drugą stoną cyknęła fotkę Teji... Nie wiem, czy na zdjęcie tego formatu nie potrzebowałabym osobnego dysku... Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 O jaaa... świetne! Dzięki! :loveu: Quote
aluna&mims Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Mokka, właśnie przypomniało mi się, że miałam się upomnieć o przepis na ciasteczka z wątróbką, którymi częstowała nas Bangi, które podobnież były Twojej produkcji...Te same, za którymi Teja pruła tak, że nawet ekipa Asti nie dała rady przebić jej czasu... ASTI-pozdrawiam!!! Quote
AniaP Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 aluna&mims napisał(a): Te same, za którymi Teja pruła tak, że nawet ekipa Asti nie dała rady przebić jej czasu... No proszę, proszę, to teraz żeście zdradziły swoje tajemne sztuczki :cool3: , ale... i bez tych ciasteczek Teja by dała radę takiemu powolniakowi jak Asti. :eviltong: Mokka, a będziesz może miała te ciasteczka we Wrocku i na "Czekoladzie"? ;) To ja zaraz Asti ustawię po nie w kolejce :evil_lol: , to może po nich trochę przyspieszy na torku? ;) aluna&mims napisał(a): ASTI-pozdrawiam!!! Pozdrawiamy. :hand: Quote
aluna&mims Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Asti to młoda bestia, ma czas, nie to co babcia Teja...musimy chwytać się sposobu- ale i tak powiem, że nie ma to jak plasterek porządnej szynkowej... Quote
Ludek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 No to teraz agility open. Kokonik. To zdjęcie bardzo mi się podoba Następna faza. Quote
Ludek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kto tam może być? Rozwiazanie zagadki Nie ma to jak pełen luz na torze Kto tak potrafi? Quote
sic! Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Ludek'] Kto tak potrafi? :lol: :lol: :lol: REWELACJA!!!!! Quote
Ludek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Strefa? jak strefa? Wybicie i .... Ale tu na górze fajnie Quote
Recommended Posts