agni Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Pojawił / pojawiła się kilka dni temu na naszym osiedlu. Był to czas gdy jedna z suczek na naszym osiedlu miała cieczkę więc domniemałam że to pies :-o ale przypuszczam że to chyba pani piesowa. Jest to pies duży, podobny do kaukaza, chyba od jakiegoś czasu bezdomny bo na tylnych łapach pokazują się "dredy" :shake: Widać że jest przyjacielsko nastawiony do innych psów, chce nawiązać z nimi kontakt. Do ludzi nie "skacze" nie szczeka na nich - jest obojętny ale swoją wielkością przeraża mieszkańców :smhair2: tym bardziej dzieci. Nie ma mowy żeby go wpuszczano do klatki żeby miał cieplej w nocy Dlaczego ja to opisuję Otóż nie wiem jak mu pomóc:???: Nie mam nawet pomysłu na ulokowanie go gdzieś bo nie mam takich osób Quote
megi345 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 a gdzie ta psina jest? w Starachowicach? Quote
agni Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 megi345 napisał(a):a gdzie ta psina jest? w Starachowicach? w Końskich Quote
megi345 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 aj, to kawałek. wydawalo mi sie ze podobnego psa gdzieś widziałam. Quote
Ania102 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Zapisuje psiaka, nie widzę zdjęć, pewnie to coś u mnie nawala. Duży psiak to problem rzeczywiście, ludzie mają prawo się bać. BDT- marzenie... Trzeba watek porozsyłać Quote
Recommended Posts