Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od jakiegoś czasu jest problem ze skontaktowaniem się z Marlenką. Wiem, że Marlence zablokowali w pracy dostęp do dogo, a w domu netu jeszcze nie ma :( Całą sytuacją niepokoi się trochę DT Jumbo, bo od dawna nie mieli z nią kontaktu, a Jumbo wyjada zapasy karmy psów Państwa. Dlatego do wiadomości DT przeklejam z innego wątku Marlenki wiadomość od Joanny83, której udało się z Marlenką skontaktować:

joanna83 napisał(a):
Dziewczyny rozmawiałam z Marleną i prosiła o jeszcze chwilę cierpliwości. Na dniach będzie miała już internet w domu, więc nadrobi zaległości. Teraz zmienia też nr komórki, więc ciężko się z nią skontaktować.

Posted

Szarotko wlazłam na link, który podałaś i nie wiem co dalej :( Ja na facebooku poruszam się trochę jak głuchoniemy na koncercie :/ Mogłabyś pomóc? Treść ogłoszenia Jumbo i wszystkie zdjęcia jakimi dysponujemy są w pierwszym poście.

Posted

Awit napisał(a):
A ja spytam, co ma Marlenka do Jumbo, bo coś chyba mi umknęło...

w zasadzie wszystko :) Marlenka pomogła Pani Agnieszce (Pani Agnieszka zauważyła Norka przy drodze) i panu Krzysztofowi (który w raz z żoną zgodzili się zostać DT) złapać Jumbo. Ona także zbiera wpłaty na jedzenie/szczepienia... no i kontaktuje się z dt. U Marlenki jest karma, którą Jumbo dostał od Mtf Zalesie.

Posted

Pani Agnieszka odwiedziła w weekend Jumbo :) Mamy wieści! :)

"(...) psiak w znakomitej formie; z moja Lena gania, z psem P Krzysztofa wciąż się nieco ścierają, ale mam nadzieje, że to kwestia czasu...

Najsłabiej jest ze smycza, ale przynajmniej teraz już sie daje zapiąć i nie ucieka; niedawno jeszcze tego nie mozna bylo zrobic; ale chodzic sie boi bardzo;

i boi sie kobiet...

wciąż nieufny, ale powoli się otwiera i jak jest szczęśliwy, język wywala aż do ziemi :) (...)"

Posted

obraczus87 napisał(a):
Kocia - czy Marlenka skontaktowała się z Tobą????

niestety nie :( Nie ma jej od poniedziałku na gg (wysłałam wiadomość). Na wątku Rurka Joanna83 napisała, że rozmawiała z Marlenką i mamy się uzbroić w cierpliwość, bo Marlence net w domu zakładają.

Posted

Chyba nie mamy wyjścia jak tylko poczekać... :( Mam nadzieję, że najdalej w przyszłym tygodniu Marlenka się w jakiś sposób z nami skontaktuje.

aha! Mam jeszcze niespodziankę :) Prezencik od Pani Agnieszki dla fanów Jumbo :) Oto on i sunia Pani Agnieszki - Lena:

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek na spłatę długu po Bajeczce oraz dla zakochanych kundli: Borysa i Lili :loveu:

Ciuszki, torebki, dodatki, biżu, a także coś dla TZ-ta! Na zimę, na wiosnę oraz na lato :) Spory wybór przydatnych teraz szalików oraz ciepłe kozaki i płaszcz! :D
http://www.dogomania.pl/threads/202958-Ciuszki-torebki-dodatki-bi%C5%BCu-co%C5%9B-dla-TZta!!-do-06.03.2011-g.22.00!?p=16379285#post16379285