Kociabanda2 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Na kastrację mamy 148zł, a zabieg ma kosztować 200zł (chyba, że uda się znaleźć troszkę taniej). Państwo się zgodzili na zamknięcie w tym miejscu rozliczenia. Dziś wyślę Panu Krzysztofowi pieniążki, a Pani Agnieszka obiecała nam fotki przy następnej wizycie :) Quote
Lida Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Super!!!!!!!! Ale jeśli trzeba będzie coś dołożyć, to proszę o info na pw. Jakoś mi ten Jumbo zapadł głęboko w sercu :-) Quote
Kociabanda2 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Lida napisał(a):Super!!!!!!!! Ale jeśli trzeba będzie coś dołożyć, to proszę o info na pw. Jakoś mi ten Jumbo zapadł głęboko w sercu :-) Pieknie Ci dziękuję Lida za tą gotowość do pomocy Jumbo :) Nie śmiem prosić, bo wiem ile jest psów w bardzo trudnej sytuacji finansowej... kolejka czeka. Quote
Kociabanda2 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Lida napisał(a):Kocia..., odwagi ;-) Jak coś trzeba to pisz... :D dzięki! Jakby co to będę pisać :) Quote
Kociabanda2 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 O rety. Dziś Figa przelała mi pieniążki z bazarku dla Jumbo. Miała zapłacić 8zł, zapłaciła 20, czyli Jumbo ma na kastrację 160 :multi:, a nie 148... ale ja kurcze wczoraj zrobiłam już przelew :/ a mam taką kombinację z kontami, że z tego akurat konta (psiego) mogę zrobić wypłatę raz w miesiącu - za kolejne płacę 5zł :/ Te 12zł będę musiała dosłać Jumbo w trochę później... :( Quote
Kociabanda2 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Nowe zdjęcia Jumbo w zabawach z sunią Pani Agnieszki :) Słodziak się z niego zrobił, co? :D Quote
Kociabanda2 Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 wieści od Jumbo! :) Jumbo dogadał się z chłopakiem husky i już razem się kręcą po posesji!! :) Niestety nadal jest strachliwy i nie chce chodzić na smyczy :( a to Jumbo w domu podczas burzy: Quote
obraczus87 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Nie widac zdjecia :) Fajnie ze chlopaki sie dogadali :) Quote
Kociabanda2 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 obraczus87 napisał(a):Nie widac zdjecia :) u mnie widać... :( Quote
Kociabanda2 Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 niestety nie mam żadnych nowych wieści :( Quote
Kociabanda2 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Wieści od Jumbo!!! :multi: Cytuję: dzien dobry Pani Kamilo:) na razie jedno, bo nie robiłam ostatnio: Mały/Jumbo z haszczakami:) Jumbo mieszka w domu ze wszystkimi, wciąż jest płochliwy, ale już coraz odważniejszy; uczy się mnóstwo od haszczakow; jak będę następnym razem porobię zdjęcia póki co wiem, ze z niego intelektualista: zjada krzyżówki i ostatnio wyciągnął historie Polski kiedy się rano obudził a wszyscy spali; i łomot spadającej książki obudził pana domu i tym samym historia Polski uratowana... prześlę zdjęcia:) pozdrawiam serdecznie, agnieszka Quote
obraczus87 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Super wiesci :) fajnie, ze Jumbo mieszka w domu :) Quote
Kociabanda2 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Jako, że końce świata stały się już poniekąd świacką tradycją... chciałabym życzyć wszystkim,a zwłaszacza Jumbo i jego kochającej rodzinie wesołego kolejnego końca świata ;-) :P a także ciepłych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo pieniążków :) w nadchodzącym roku! :smile: Quote
Recommended Posts