Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na kastrację mamy 148zł, a zabieg ma kosztować 200zł (chyba, że uda się znaleźć troszkę taniej). Państwo się zgodzili na zamknięcie w tym miejscu rozliczenia. Dziś wyślę Panu Krzysztofowi pieniążki, a Pani Agnieszka obiecała nam fotki przy następnej wizycie :)

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lida napisał(a):
Super!!!!!!!! Ale jeśli trzeba będzie coś dołożyć, to proszę o info na pw. Jakoś mi ten Jumbo zapadł głęboko w sercu :-)

Pieknie Ci dziękuję Lida za tą gotowość do pomocy Jumbo :) Nie śmiem prosić, bo wiem ile jest psów w bardzo trudnej sytuacji finansowej... kolejka czeka.

Posted

O rety. Dziś Figa przelała mi pieniążki z bazarku dla Jumbo. Miała zapłacić 8zł, zapłaciła 20, czyli Jumbo ma na kastrację 160 :multi:, a nie 148... ale ja kurcze wczoraj zrobiłam już przelew :/ a mam taką kombinację z kontami, że z tego akurat konta (psiego) mogę zrobić wypłatę raz w miesiącu - za kolejne płacę 5zł :/ Te 12zł będę musiała dosłać Jumbo w trochę później... :(

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

wieści od Jumbo! :)

Jumbo dogadał się z chłopakiem husky i już razem się kręcą po posesji!! :) Niestety nadal jest strachliwy i nie chce chodzić na smyczy :(

a to Jumbo w domu podczas burzy:

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wieści od Jumbo!!! :multi:

Cytuję:
dzien dobry Pani Kamilo:)

na razie jedno, bo nie robiłam ostatnio: Mały/Jumbo z haszczakami:)

Jumbo mieszka w domu ze wszystkimi, wciąż jest płochliwy, ale już coraz odważniejszy; uczy się mnóstwo od haszczakow;

jak będę następnym razem porobię zdjęcia

póki co wiem, ze z niego intelektualista: zjada krzyżówki i ostatnio wyciągnął historie Polski kiedy się rano obudził a wszyscy spali; i łomot spadającej książki obudził pana domu i tym samym historia Polski uratowana...

prześlę zdjęcia:)

pozdrawiam serdecznie, agnieszka

• 1 year later...
Posted

Jako, że końce świata stały się już poniekąd świacką tradycją...

chciałabym życzyć wszystkim,a zwłaszacza Jumbo i jego kochającej rodzinie wesołego kolejnego końca świata ;-) :P

a także ciepłych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo pieniążków :) w nadchodzącym roku!
:smile: