Kociabanda2 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 jestem po urlopie :) Psiaki nie dały mi za bardzo od siebie odpocząć :P Co raz coś :/ Sen z oczu spędzał mi Pucek, u którego byłam kiedyś na poadopcyjnej (blisko mnie mieszka), a który właśnie traci dom :( ; Kubuś; Nora i jej młodociana kumpela też mi strachu napędziły :/ ; no i oczywiście Jumbo... Ach ten Jumbo... ale chyba mam nie najgorszy pomysł na te jego jajeczka. Podczas urlopu zgromadziłam sobie trochę materiałów i niedługo zrobię mu jajeczny bazarek :) Akurat w klimacie Wielkanocnym w sumie, nie? :D Quote
Kociabanda2 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Wiolabiszop podarowała na utrzymanie Jumbo 100zł i drugie 100zł na jego kastrację!! :multi: Nie wiem czemu Wiola się nie przyznaje na wątku :) DZIĘKUJEMY BARDZO!!! :Rose: Zaraz poprawię rachunki na pierwszej stronie :) Quote
wiolabiszop Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Bo tak naprawdę nie ważne kto ważne że wszyscy mamy na tyle miejsca w naszych sercach jezeli chodzi o milosc do zweirząt ,że chcemy pomoagać .I to jest piękne .Więc myślę że ktoś się jeszcze znajdzie co dołoży swoją cegiełkę do lepszego zycia JUMBO.Trzymaj się psiaku damy radę .:)))) Quote
Kociabanda2 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Strasznie Ci dziękuję :) Niestety mamy mały ruch na wątku Jumbo :( Dziś nie dam już rady, ale może jutro/pojutrze (zależy ile będę miała roboty w pracy) wystawię mu bazarek jajeczny to na kastrację chyba uda się już uskładać dzięki Twojej pomocy :) Fajny avatarek :) Stefanek i Niuniek na spacerku :loveu: Quote
obraczus87 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mam nadzieje ze uda nam sie dozbierac reszte :) Quote
Kociabanda2 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 rany... ja to wielką ulgę poczułam :D To znacznie poprawia sytuację finansową Jumbo :) Quote
Awit Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ja tak sobie marzę, że chciałabym kiedyś też jakąs większą kwotą wspomóc biedaka w potrzebie... Quote
Kociabanda2 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 PrzedWielkanocny BAZAREK JAJECZNY na kastrację dla Jumbo! ZAPRASZAMY! :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/204756-Jajeczny-bazarek-przedWielkanocny!-D-ZAPRASZAM!!-Bazarek-trwa-do-03.04.2011-do-21.00 Quote
Lida Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Proszę o konto, bo coś nie mogę znaleźć. Wrzucę jakiś grosik chłopakowi. Quote
Kociabanda2 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Lida napisał(a):Proszę o konto, bo coś nie mogę znaleźć. Wrzucę jakiś grosik chłopakowi. dzięki!! :) Zaraz podeślę na pw. Quote
Lida Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wpłaciłam dziś parę groszy na chłopaka. Niech mu się szczęści :-) Quote
Kociabanda2 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Lida napisał(a):Wpłaciłam dziś parę groszy na chłopaka. Niech mu się szczęści :-) Dziękujemy bardzo!!! :) Quote
Kociabanda2 Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Lida napisał(a):Wpłaciłam dziś parę groszy na chłopaka. Niech mu się szczęści :-) Pieniążki doszły. 60zł!! Bardzo dziękujemy!!!:Rose: Uaktualniłam post rozliczeniowy. Quote
Lida Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Chyba do końca miesiąca jest akcja sterylkowa. Mozę Jumbo by się załapał. A psiak zabezpieczony od kleszczy? Quote
Kociabanda2 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Lida napisał(a):Chyba do końca miesiąca jest akcja sterylkowa. Mozę Jumbo by się załapał. A psiak zabezpieczony od kleszczy? A gdzie ta akcja sterylkowa? O kleszcze muszę zapytać DT. Mam nadzieję, że zakropiony, ale jeszcze się upewnię. Quote
obraczus87 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kociabanda2 napisał(a):A gdzie ta akcja sterylkowa? O kleszcze muszę zapytać DT. Mam nadzieję, że zakropiony, ale jeszcze się upewnię. Moze warto byloby zakupic Jumbo obroze Kiltix?? Boje sie, ze predzje czy pozniej zlapie jakiegos kleszcza :( http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2011,44/2011-woj-mazowieckie,442.html Quote
obraczus87 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 http://www.akcjasterylizacji.pl/edycja-2010/lista-lecznic-2010 Quote
Kociabanda2 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='obraczus87']Moze warto byloby zakupic Jumbo obroze Kiltix?? Boje sie, ze predzje czy pozniej zlapie jakiegos kleszcza :( http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2011,44/2011-woj-mazowieckie,442.html kurcze, tan link nie działa... [quote name='obraczus87']http://www.akcjasterylizacji.pl/edycja-2010/lista-lecznic-2010 a ten działa, ale jak klikam na mazowieckie to mi wyskakuje błąd jakiś :/ Quote
Kociabanda2 Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 załamka... :( "moja" Nora wraca z adopcji po przeszło dwóch latach: http://www.dogomania.pl/threads/129970-sunia-w-typie-ON-holenderskiego-ju%C5%BC-w-nowym-domku-%29 Link do "akcji sterylizacji" podałam pani Agnieszce na maila. Może faktycznie jeszcze zdążą z tym zabiegiem. Quote
Kociabanda2 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Jumbo z bazarku jajecznego ma na kastrację 48zł, co razem z wpłatą Wioli daje 148zł :) Czyli tymczasowanie wyszło na 0zł :) a na kastrację niewiele brakuje :) Pani Agnieszka miała być u Jumbo w niedzielę. Liczę więc na jakieś fotki i nowinki :) Quote
Kociabanda2 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Mam też radosne nowiny... ale jeszcze poczekam z ogłoszeniem, aż dostanę wieści od Pani Agnieszki po odwiedzinach niedzielnych u Jumbo :) Quote
Kociabanda2 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Niestety nowych fotek na razie nie będzie. Pani Agnieszka była u Jumbo w niedzielę, ale nastroje były smutne, bo był weterynarz i stwierdził, że sunia Państwa traci wzrok z powodu cukrzycy :( Dobra wiadomość jest taka, że Państwo postanowili nie oddawać już Jumbo :) Zatem Jumbo ma dom! :multi::multi::multi::multi: Cytuję: rozmawiałam z p Krzysztofem i są zdecydowani, żeby mały został; już jest członkiem rodziny, wiec nikomu go nie oddadzą :) Chłopaki nadal słabo się dogadują, ale Państwo mają już nr telefonu do Pawła od Mru (behawiorysty) i będą się go radzić jak postępować z Jumbo w ogóle oraz odnośnie pogodzenia Jumbo i jego kolegi :) Od tej chwili zatem Państwo będą finansować sami Jumbo proszą jedynie o pomoc w sfinansowaniu kastracji Jumbo. Dużo pieniędzy schodzi na leczenie cukrzycy suni i bez naszej pomocy długo jeszcze nie uda się Państwu uskładać pieniędzy na kastrację dla Jumbo. Uzbieraliśmy na ten cel 148zł, więc jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to ja dziś te pieniądze przeleję do Państwa. Quote
obraczus87 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Kocia - bardzo sie ciesze. Cos tak w głebi serca czulam, ze tak to się skonczy. :) Oczywiscie - musimy pomoc Panstwu w kastracji... :) Quote
Lida Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A czy ta kwota wystarczy na kastrację, czy jeszcze coś brakuje? Quote
Recommended Posts