Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jestem po urlopie :) Psiaki nie dały mi za bardzo od siebie odpocząć :P Co raz coś :/ Sen z oczu spędzał mi Pucek, u którego byłam kiedyś na poadopcyjnej (blisko mnie mieszka), a który właśnie traci dom :( ; Kubuś; Nora i jej młodociana kumpela też mi strachu napędziły :/ ; no i oczywiście Jumbo... Ach ten Jumbo... ale chyba mam nie najgorszy pomysł na te jego jajeczka. Podczas urlopu zgromadziłam sobie trochę materiałów i niedługo zrobię mu jajeczny bazarek :) Akurat w klimacie Wielkanocnym w sumie, nie? :D

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiolabiszop podarowała na utrzymanie Jumbo 100zł i drugie 100zł na jego kastrację!! :multi: Nie wiem czemu Wiola się nie przyznaje na wątku :) DZIĘKUJEMY BARDZO!!! :Rose:
Zaraz poprawię rachunki na pierwszej stronie :)

Posted

Bo tak naprawdę nie ważne kto ważne że wszyscy mamy na tyle miejsca w naszych sercach jezeli chodzi o milosc do zweirząt ,że chcemy pomoagać .I to jest piękne .Więc myślę że ktoś się jeszcze znajdzie co dołoży swoją cegiełkę do lepszego zycia JUMBO.Trzymaj się psiaku damy radę .:))))

Posted

Strasznie Ci dziękuję :) Niestety mamy mały ruch na wątku Jumbo :( Dziś nie dam już rady, ale może jutro/pojutrze (zależy ile będę miała roboty w pracy) wystawię mu bazarek jajeczny to na kastrację chyba uda się już uskładać dzięki Twojej pomocy :)

Fajny avatarek :) Stefanek i Niuniek na spacerku :loveu:

Posted

Lida napisał(a):
Chyba do końca miesiąca jest akcja sterylkowa. Mozę Jumbo by się załapał. A psiak zabezpieczony od kleszczy?

A gdzie ta akcja sterylkowa?
O kleszcze muszę zapytać DT. Mam nadzieję, że zakropiony, ale jeszcze się upewnię.

Posted

[quote name='obraczus87']Moze warto byloby zakupic Jumbo obroze Kiltix?? Boje sie, ze predzje czy pozniej zlapie jakiegos kleszcza :(
http://www.arkastrefa**********/akcja-sterylizacji-w-roku-2011,44/2011-woj-mazowieckie,442.html
kurcze, tan link nie działa...
[quote name='obraczus87']http://www.akcjasterylizacji.pl/edycja-2010/lista-lecznic-2010
a ten działa, ale jak klikam na mazowieckie to mi wyskakuje błąd jakiś :/

Posted

Jumbo z bazarku jajecznego ma na kastrację 48zł, co razem z wpłatą Wioli daje 148zł :)
Czyli tymczasowanie wyszło na 0zł :) a na kastrację niewiele brakuje :)

Pani Agnieszka miała być u Jumbo w niedzielę. Liczę więc na jakieś fotki i nowinki :)

Posted

Niestety nowych fotek na razie nie będzie. Pani Agnieszka była u Jumbo w niedzielę, ale nastroje były smutne, bo był weterynarz i stwierdził, że sunia Państwa traci wzrok z powodu cukrzycy :(

Dobra wiadomość jest taka, że Państwo postanowili nie oddawać już Jumbo :) Zatem Jumbo ma dom! :multi::multi::multi::multi:
Cytuję: rozmawiałam z p Krzysztofem i są zdecydowani, żeby mały został; już jest członkiem rodziny, wiec nikomu go nie oddadzą :)

Chłopaki nadal słabo się dogadują, ale Państwo mają już nr telefonu do Pawła od Mru (behawiorysty) i będą się go radzić jak postępować z Jumbo w ogóle oraz odnośnie pogodzenia Jumbo i jego kolegi :)

Od tej chwili zatem Państwo będą finansować sami Jumbo proszą jedynie o pomoc w sfinansowaniu kastracji Jumbo. Dużo pieniędzy schodzi na leczenie cukrzycy suni i bez naszej pomocy długo jeszcze nie uda się Państwu uskładać pieniędzy na kastrację dla Jumbo. Uzbieraliśmy na ten cel 148zł, więc jeśli nikt nie ma nic przeciwko, to ja dziś te pieniądze przeleję do Państwa.