Kociabanda2 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 O rany!! Ale on śmieszny :D i wcale nie mały :P a te oczy :D Czy on ma taki wytrzeszcz?? :D Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kociabanda2 napisał(a):O rany!! Ale on śmieszny :D i wcale nie mały :P a te oczy :D Czy on ma taki wytrzeszcz?? :D Nie ma wytrzeszczu , śliczne ma oczy :) Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jumbo prosi o grosik na karmę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Narazie mamy 50 zł na jedzonko ...ale to wszystko malutko :( Quote
Kociabanda2 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 no i przydałoby się choć kilka stałych deklaracji :( Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kociabanda2 napisał(a):no i przydałoby się choć kilka stałych deklaracji :( Chyba trzeba porozsyłac wątek ... moze chociaz troszkę deklaracji sie zbierze . Quote
Kociabanda2 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Postaram się Marlenko jeszcze trochę porozsyłać jak skończę ogłaszać Dybuka... On już bardzo długo czeka na te ogłoszenia :( Quote
Kociabanda2 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 podrzucę i idę pożebrać o pomoc na innych wątkach :P Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kociabanda2 napisał(a):podrzucę i idę pożebrać o pomoc na innych wątkach :P No to obie zaczniemy dogożebry :) Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):zapisuje narazie wątek Witamy i zapraszamy Quote
marlenka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Wczoraj przywiozłam od Mtf Zalesie sporo karmy dla Jumbo :) Quote
Kociabanda2 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 marlenka napisał(a):Wczoraj przywiozłam od Mtf Zalesie sporo karmy dla Jumbo :) Super! Bardzo dziękujemy!! :) Wpisałam na pierwszą :) MArlenka sprawdzaj mnie proszę od czasu do czasu. Quote
marlenka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Super! Bardzo dziękujemy!! :) Jak mam to dopisać na pierwszej? 15.12.2010 - Mtf Zalesie - sporo karmy :) będzie dobrze? :D Tak , bardzo dziekujemy MTF , karmy jest dużych worków 30 kg a jeszcze małe woreczki . Jumbo będzie miał co jeśc . Jeszcze ryżu mu zakupię i kurczaków i niech wcina . Quote
Kociabanda2 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 O rany! To duużo!! Czyli chłopak ma niezły zapas? :multi: To ile tych kilo napisać? Jak w dużych jest 30kg i jeszcze małe? Będzie ze 40kg? :crazyeye: Cholera nic mnie nie upominasz, a przecie foty trza na pierwszą skopiować :) PS. Ja od dziś na urlopie jestem i będę niestety mało do neta miała dostępu :( Quote
marlenka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Właśnie przeglądałam 1 strone i mi wpadło że foty trzeba wstawić . Karmy miałam pół samochodu :) 40 kg napewno będzie . czekam na wpłatę od zebrazebra ( obiecała 20 zyla ) i juz będzie 50 zł na gotowane , na ten miesiąc starczy chyba ( choć nie mam pojęcia ) musze na spokojnie policzyc bo sucej to powinno starczyc na długo bo dużo tego było :) Quote
Kociabanda2 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 No teraz już chyba wszystko na pierwszej uzupełnione jak należy :) Quote
marlenka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kociabanda2 napisał(a):No teraz już chyba wszystko na pierwszej uzupełnione jak należy :) Tak wszystko ok Quote
marlenka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Wiecie co sobie pomyslałam , ze moze by przydałoby się ogłoszenia chłopakowi porobić , kurcze ja wczesniej miałam dom dla dużego psa ale już mają pieska . Jak myślicie ???? Chyba nie ma na co czekać , a zawsze mozemy Pana Krzysztofa wykorzystać jako awaryjne DT :) Quote
Kociabanda2 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Myślę, że jak najbardziej trzeba ruszać z ogłoszeniami. Zdjęcia już jakieś mamy. Uda się jeszcze jakieś dorobić? Może jeszcze jakiś krótki (pół minuty) filmik żeby go lepiej pokazać. Tekst mogę napisać tylko nic o nim nie wiem. Masz jakieś spostrzeżenia Marlenko na temat jego zachowania? No i co z kastracją? Może udałoby się wyciągnąć z gminy jakiś talon na kastrację? Ja mam teraz utrudniony dostęp do netu i do komputera w ogóle, więc nie wiem kiedy udałoby mi się zrobić to ogłoszenie, ale jak dostarczysz mi jakieś dane na jego temat to spróbuję coś sklecić :) Quote
marlenka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jumbo naprewno jest młody ( może coś koło roku lub dwóch ) , jest bardzo ufny , mizia się do człowieka , nie jest agresywny w stosunku do ludzi , do psów narazie cięzko stwierdzić jeszcze , do suk napewno by było oki mojej Obamy nie zjadł , ale do samców nie wiem . Quote
Kociabanda2 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 nic więcej na razie nie można o nim powiedzieć? Jest grzeczny? Słucha się? Umie chodzić na smyczy? Cokolwiek? Quote
marlenka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kociabanda2 napisał(a):nic więcej na razie nie można o nim powiedzieć? Jest grzeczny? Słucha się? Umie chodzić na smyczy? Cokolwiek? na smyczy chodzi ładnie , jest grzeczny , nie wiem ja w mieszkaniu bo nie był w nieszkaniu ... Quote
Kociabanda2 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [FONT=Arial]Jumbo - młody, uroczy psiak szuka domu. [/FONT] [FONT=Arial]Jumbo to średniej wielkości czarny piesek o niecodziennych brązowych oczach :) Ma około 1-2 lata. Jest bardzo młody i ufny. Jumbo ładnie chodzi na smyczy. Jest bardzo grzeczny. Uwielbia być głaskany, przytulany, drapany... :) Taki słodki pieszczoszek :) Nie ma w nim cienia agresji w stosunku do ludzi. Dogaduje się też z suczkami. To niesamowicie uroczy i kochany psiak. Niepojęte jak okrutny i bezwzględny musiał być człowiek, który go porzucił w środku zimy na pewną śmierć. Jambo najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu na wylotówce z Warki. Koczował tam w śniegu trzęsąc się z zimna i przymierając głodem. Nie ruszył się jednak nigdzie na krok. Czekał na swojego Pana. Wierzył, że po niego wróci... :( Mijały kolejne zimne dni i noce, a on wciąż był sam. Przerażony, głodny i zziębnięty. I ciągle czekał na tego, któremu tak bardzo ufał... W końcu przybyła pomoc i Jumbo został zabrany do ludzi, którzy się nim zaopiekowali. Tam Jumbo czeka na nową i prawdziwie kochającą rodzinę, która już nigdy go nie porzuci. [/FONT] [FONT=Arial] Zobacz jaki to kochany piesek na filmiku :smile:[/FONT] ........... [FONT=Arial]Warunkiem wydania Jumbo jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej. [/FONT] [FONT=Arial]KONTAKT: [/FONT]0-514-706-031[FONT=Arial] Piesek przebywa obecnie pod Warką w woj. Mazowieckim.[/FONT][FONT=Arial] Można go zobaczyć na żywo po wcześniejszym umówieniu się z nami :smile:[/FONT] Quote
Recommended Posts