Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Super! Bardzo dziękujemy!! :)

Jak mam to dopisać na pierwszej? 15.12.2010 - Mtf Zalesie - sporo karmy :) będzie dobrze? :D

Tak , bardzo dziekujemy MTF , karmy jest dużych worków 30 kg a jeszcze małe woreczki . Jumbo będzie miał co jeśc . Jeszcze ryżu mu zakupię i kurczaków i niech wcina .

Posted

O rany! To duużo!! Czyli chłopak ma niezły zapas? :multi: To ile tych kilo napisać? Jak w dużych jest 30kg i jeszcze małe? Będzie ze 40kg? :crazyeye:

Cholera nic mnie nie upominasz, a przecie foty trza na pierwszą skopiować :)

PS. Ja od dziś na urlopie jestem i będę niestety mało do neta miała dostępu :(

Posted

Właśnie przeglądałam 1 strone i mi wpadło że foty trzeba wstawić . Karmy miałam pół samochodu :) 40 kg napewno będzie .
czekam na wpłatę od zebrazebra ( obiecała 20 zyla ) i juz będzie 50 zł na gotowane , na ten miesiąc starczy chyba ( choć nie mam pojęcia ) musze na spokojnie policzyc bo sucej to powinno starczyc na długo bo dużo tego było :)

Posted

Wiecie co sobie pomyslałam , ze moze by przydałoby się ogłoszenia chłopakowi porobić , kurcze ja wczesniej miałam dom dla dużego psa ale już mają pieska . Jak myślicie ???? Chyba nie ma na co czekać , a zawsze mozemy Pana Krzysztofa wykorzystać jako awaryjne DT :)

Posted

Myślę, że jak najbardziej trzeba ruszać z ogłoszeniami. Zdjęcia już jakieś mamy. Uda się jeszcze jakieś dorobić? Może jeszcze jakiś krótki (pół minuty) filmik żeby go lepiej pokazać. Tekst mogę napisać tylko nic o nim nie wiem. Masz jakieś spostrzeżenia Marlenko na temat jego zachowania? No i co z kastracją? Może udałoby się wyciągnąć z gminy jakiś talon na kastrację?
Ja mam teraz utrudniony dostęp do netu i do komputera w ogóle, więc nie wiem kiedy udałoby mi się zrobić to ogłoszenie, ale jak dostarczysz mi jakieś dane na jego temat to spróbuję coś sklecić :)

Posted

Jumbo naprewno jest młody ( może coś koło roku lub dwóch ) , jest bardzo ufny , mizia się do człowieka , nie jest agresywny w stosunku do ludzi , do psów narazie cięzko stwierdzić jeszcze , do suk napewno by było oki mojej Obamy nie zjadł , ale do samców nie wiem .

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
nic więcej na razie nie można o nim powiedzieć? Jest grzeczny? Słucha się? Umie chodzić na smyczy? Cokolwiek?

na smyczy chodzi ładnie , jest grzeczny , nie wiem ja w mieszkaniu bo nie był w nieszkaniu ...

Posted

[FONT=Arial]Jumbo - młody, uroczy psiak szuka domu.

[/FONT]

[FONT=Arial]Jumbo to średniej wielkości czarny piesek o niecodziennych brązowych oczach :) Ma około 1-2 lata. Jest bardzo młody i ufny. Jumbo ładnie chodzi na smyczy. Jest bardzo grzeczny. Uwielbia być głaskany, przytulany, drapany... :) Taki słodki pieszczoszek :) Nie ma w nim cienia agresji w stosunku do ludzi. Dogaduje się też z suczkami. To niesamowicie uroczy i kochany psiak. Niepojęte jak okrutny i bezwzględny musiał być człowiek, który go porzucił w środku zimy na pewną śmierć.

Jambo najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu na wylotówce z Warki. Koczował tam w śniegu trzęsąc się z zimna i przymierając głodem. Nie ruszył się jednak nigdzie na krok. Czekał na swojego Pana. Wierzył, że po niego wróci... :(
Mijały kolejne zimne dni i noce, a on wciąż był sam. Przerażony, głodny i zziębnięty. I ciągle czekał na tego, któremu tak bardzo ufał...
W końcu przybyła pomoc i Jumbo został zabrany do ludzi, którzy się nim zaopiekowali. Tam Jumbo czeka na nową i prawdziwie kochającą rodzinę, która już nigdy go nie porzuci.
[/FONT]

[FONT=Arial]
Zobacz jaki to kochany piesek na filmiku :smile:
[/FONT]

...........

[FONT=Arial]Warunkiem wydania Jumbo jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej.

[/FONT]

[FONT=Arial]KONTAKT:
[/FONT]0-514-706-031[FONT=Arial]

Piesek przebywa obecnie pod Warką w woj. Mazowieckim.
[/FONT][FONT=Arial]
Można go zobaczyć na żywo po wcześniejszym umówieniu się z nami :smile:
[/FONT]