Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zebrazebra napisał(a):
Cieszę się że Jumbo już bezpieczny i poproszę o pw z kontem, prześlę symboliczny grosik.

Bardzo dziękujemy!!! :multi: Marlenka we wtorek prześle nr konta na pw :)
Przepraszam, że tak długo, ale ja też z neta głównie w pracy korzystam :/

Posted

Jestem , byłam w niedziele u Jumbo ale dziś zapomniałam wziąc do pracy aparatu zeby zgrac zdjęcia :( Przepraszam , jutro będa na 100 proc.
Podjechałam pod dom P. Krzysztofa ( w jakim miejscu mieszka :) pola , lasek , cud , miód) i oczywiście zzostałam obszczekana , podeszłam do niego a on do miziania się nadstawia . Boi się podniesionej ręki i gwałtownych ruchów , ma gumową zabawkę ale nie bardzo wie co z nią zrobić . Ponieważ Pan Krzysztof ma 2 swoje duże psy a w tym sunia po operacji , narazie musieli odizolowac psiaka dopóki nie zostanie do końca odrobaczony , więc Jumbo jest przy budzie na zewnątrz ogrodzenia , przypięty łańcuszkiem ( nie łańcuchem ) łańcuszek jest cieniutki , pies jest spuszczany , ale na spacery chodzic nie chce , pójdzie za Panem Krzysztofem kilka kroków i cofa się do budy . A po odrobaczeniu zostanie wpuszczony na teren podwórka i będzie już luzem . Psy Pana Krzysztofa to haszczaki , oba super ułożone . Sunia ma śliczne oczy :) a pies to pieszczoch. Sunia zbliża się do Jummbo on na nia szczeka wściekle a ona siedzi i łapką próbuje go machnąc ale na odległośc się nie da ... Ogólnie to Jumbo się stawia do nich a nie one do niego , budę traktuje jako swój azyl . Na widok swoich opiekunów wesoło "kręci " ogonkiem , skacze . Nie zaglądałam mu w zabki , ale mysle ze jest młodym psiakiem bo szybko nabiera zaufania do ludzi . Zawiozłam mu suchej karmy , i poprosiłam żeby kupili jakiś ryż i kurczaka a ja zwróce pieniązki i tak do tej pory karmili go za swoje ..

Posted

Psiak będzie karmiony ( i jest własciwie) 2 razy dziennie , Pani karmi psy o tej samej godzinie 0 10 rano dostają suchą karmę o 15 gotowany ryż z kurczakiem .

Potrzebujemy jeszcze pieniążków na suchą karmę ...bardzo proszę :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
heheh niedawno był tytuł, że to mały piesek :D a gdzie On tam mały ??:)

Oczy ma diabelskie :) ale piekne :)

No wlasnie pisałam ze nie jest mały , ale łagodniutki jak baranek ... cieszy się głupot aż mało ogon mu się nie urwie ...
A o oczach pisałam :)