obraczus87 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 JUMBO prosi o wsparcie na karme!!!!! Quote
zebrazebra Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Cieszę się że Jumbo już bezpieczny i poproszę o pw z kontem, prześlę symboliczny grosik. Quote
Awit Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Teraz zobaczyłam, że psiak złapany. Jest przy budzie w kojcu, tak? Quote
Kociabanda2 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 zebrazebra napisał(a):Cieszę się że Jumbo już bezpieczny i poproszę o pw z kontem, prześlę symboliczny grosik. Bardzo dziękujemy!!! :multi: Marlenka we wtorek prześle nr konta na pw :) Przepraszam, że tak długo, ale ja też z neta głównie w pracy korzystam :/ Quote
Kociabanda2 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Musimy zaczekać na wieści od Marlenki. Mam nadzieję, że będą też foty :) Marlenka będzie obecna dopiero jutro. Quote
Poker Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Przelałam 30 zł, czekam na fotki chłopaka. Quote
Kociabanda2 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 DZIĘKUJEMY! :) ja też czekam niecierpliwie. Strasznie jestem ciekawa co to za nosek :) Quote
marlenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jestem , byłam w niedziele u Jumbo ale dziś zapomniałam wziąc do pracy aparatu zeby zgrac zdjęcia :( Przepraszam , jutro będa na 100 proc. Podjechałam pod dom P. Krzysztofa ( w jakim miejscu mieszka :) pola , lasek , cud , miód) i oczywiście zzostałam obszczekana , podeszłam do niego a on do miziania się nadstawia . Boi się podniesionej ręki i gwałtownych ruchów , ma gumową zabawkę ale nie bardzo wie co z nią zrobić . Ponieważ Pan Krzysztof ma 2 swoje duże psy a w tym sunia po operacji , narazie musieli odizolowac psiaka dopóki nie zostanie do końca odrobaczony , więc Jumbo jest przy budzie na zewnątrz ogrodzenia , przypięty łańcuszkiem ( nie łańcuchem ) łańcuszek jest cieniutki , pies jest spuszczany , ale na spacery chodzic nie chce , pójdzie za Panem Krzysztofem kilka kroków i cofa się do budy . A po odrobaczeniu zostanie wpuszczony na teren podwórka i będzie już luzem . Psy Pana Krzysztofa to haszczaki , oba super ułożone . Sunia ma śliczne oczy :) a pies to pieszczoch. Sunia zbliża się do Jummbo on na nia szczeka wściekle a ona siedzi i łapką próbuje go machnąc ale na odległośc się nie da ... Ogólnie to Jumbo się stawia do nich a nie one do niego , budę traktuje jako swój azyl . Na widok swoich opiekunów wesoło "kręci " ogonkiem , skacze . Nie zaglądałam mu w zabki , ale mysle ze jest młodym psiakiem bo szybko nabiera zaufania do ludzi . Zawiozłam mu suchej karmy , i poprosiłam żeby kupili jakiś ryż i kurczaka a ja zwróce pieniązki i tak do tej pory karmili go za swoje .. Quote
zebrazebra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Przelałam na Jumbo 20 zł, na razie nie mogę więcej. Czekam na fotki :) Quote
Kociabanda2 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 zebrazebra napisał(a):Przelałam na Jumbo 20 zł, na razie nie mogę więcej. Czekam na fotki :) Bardzo dziękujemy :) Zaraz pouzupełniam to na pierwszej. Quote
Kociabanda2 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 podnoszę... i czekam na foty :) Quote
marlenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Poker napisał(a):Przelałam 30 zł, czekam na fotki chłopaka. Poker doszło 30 zł od CIebie i 50 zł od kunelkowej skarbonki :) ślicznie dziękuje . Quote
Kociabanda2 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 marlenka napisał(a):Poker doszło 30 zł od CIebie i 50 zł od kunelkowej skarbonki :) ślicznie dziękuje . wpisałam na pierwszą :) DZIĘKUJEMY :) Quote
marlenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Psiak będzie karmiony ( i jest własciwie) 2 razy dziennie , Pani karmi psy o tej samej godzinie 0 10 rano dostają suchą karmę o 15 gotowany ryż z kurczakiem . Potrzebujemy jeszcze pieniążków na suchą karmę ...bardzo proszę :) Quote
Kociabanda2 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 marlenka napisał(a): Potrzebujemy jeszcze pieniążków na suchą karmę ...bardzo proszę :) i ja PROSZĘ :Rose::dog: Quote
marlenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Kociabanda2 napisał(a):i ja PROSZĘ :Rose::dog: Może być równiez zapas karmy :) Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 A teraz obiecanych kilka zdjęć i piękne oczy Jumbo :) Mam pusta miseczke - potrzebuję karmy :( Quote
obraczus87 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 heheh niedawno był tytuł, że to mały piesek :D a gdzie On tam mały ??:) Oczy ma diabelskie :) ale piekne :) Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 obraczus87 napisał(a):heheh niedawno był tytuł, że to mały piesek :D a gdzie On tam mały ??:) Oczy ma diabelskie :) ale piekne :) No wlasnie pisałam ze nie jest mały , ale łagodniutki jak baranek ... cieszy się głupot aż mało ogon mu się nie urwie ... A o oczach pisałam :) Quote
zebrazebra Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jaki piękny pies!!! Uwielbiam czarne pieski!! A jakie oczy! Mam nadzieję, że jego los się odmieni na lepsze... Quote
marlenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 zebrazebra napisał(a):Jaki piękny pies!!! Uwielbiam czarne pieski!! A jakie oczy! Mam nadzieję, że jego los się odmieni na lepsze... Wszystkie mamy taką nadzieje Quote
Recommended Posts