Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']p.Krzysztof wybral takie imie ?? :) fajne :)[/QUOTE]

Żona Pana Krzysztofa wybrała to imię :)
Wiem ze będe monotematyczna ale pinie potrzebujemy karmy dla psiaka !!!!!!!!!
I grosika na szczepienie ....

Posted

[quote name='obraczus87']Nie bedziesz monotematyczna :( to są fakty.... i pilne potrzeby!!!!

Ile dokladnie na szczepienia jest potrzebne??[/QUOTE]

To jest dorosły pies więc szczepionka ogólna wirusówki +wścieklizna , mysle ze koło 50 zł ....ja wiem że nie są to duże pieniądze ale mam na utrzymaniu swoje stado + sunie która jest na dt u mojej przyjaciólki której kupuje karmę , nie dam rady więcej :(

Posted

[quote name='obraczus87']Marlenka ale nikt nie wymaga od Ciebie aby płaciła za to wszystko. Tzreba sie ostro wziąć za poszukiwania kasy...[/QUOTE]

Dzięki Marta :) ja rozsyłam PW masowo :)

Obiecuje ze najpóźniej w poniedziałek będą zdjęcia Jumbo , psiak jest śliczny a oczy ma ...zabójcy ... jak go zobaczyłam pierwszy raz to sie przestraszyłam :) a tak naprawdę to fajny kundel

Posted

Marlenka, ile potrzebujemy uzbierać? Ile kasy miesięcznie potrzeba na karmę/słomę do budy i nie wiem co tam jeszcze będzie potrzebne? Czy szukamy deklaracji stałych/miesięcznych?
Nie jestem tam na miejscu. Nie wiem jakie są dokładnie ustalenia z DT :(
Przypuszczam, że trzeba by było uzbierać kilka deklaracji stałych na karmę i słomę dla niego, a pozostałe potrzeby załatwiać z wpłat jednorazowych. Jakie jest Twoje zdanie i ile ewentualnie potrzeba tych wpłat stałych?
Chciałabym wpisać coś konkretnie na pierwszą.

Posted

[quote name='Kociabanda2']Marlenka, ile potrzebujemy uzbierać? Ile kasy miesięcznie potrzeba na karmę/słomę do budy i nie wiem co tam jeszcze będzie potrzebne? Czy szukamy deklaracji stałych?[/QUOTE]

Z karmą się zastanawiam czy suchą czy po prostu kupić ryżu i jakies mięsko i zawieźć , bo jak on w budzie to such sama nie za bardzo . Pan Krzysztof napewno ze swojej strony tez będzie mu dawał jakieś smakołyki :) Na szczepienia tak jak napisałam około 50 zł , dojazdu do weta nie licze biorę to na siebie :)

Posted

marlenka mnie tu zaprosiła. Myślę ,że pies w budzie w zimie powinien dostawać chociaż raz dziennie ciepłe gotowane jedzenie. Dorzucę jednorazowo 30 zł.Za to można gotować jedzonko na kilka dobrych dni.

Posted

[quote name='Poker']marlenka mnie tu zaprosiła. Myślę ,że pies w budzie w zimie powinien dostawać chociaż raz dziennie ciepłe gotowane jedzenie. Dorzucę jednorazowo 30 zł.Za to można gotować jedzonko na kilka dobrych dni.[/QUOTE]

[quote name='obraczus87']Kundelkowa Skarbonka przesle 50zł dla Jumbo na szczepienia :multi::evil_lol:

Poprosze o numer konta ;)[/QUOTE]

DZIĘKUJEMY!!!!
Marlenko możemy zbierać pieniążki bezpośrednio na Twoje konto??

Posted

[quote name='Poker']marlenka mnie tu zaprosiła. Myślę ,że pies w budzie w zimi powinien dostawać chociaż raz dziennie ciepłe gotowane jedzenie. Dorzucę jednorazowo 30 zł.Za to można gotować jedzonko na kilka dobrych dni.[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo :)

Posted

[quote name='Kociabanda2']DZIĘKUJEMY!!!!
Marlenko możemy zbierać pieniążki bezpośrednio na Twoje konto??[/QUOTE]

Mozemy wyslę na Pw numer konta , wszystkim ardzo dziekuję za pomoc :)

Posted

[quote name='Monday']Hej, jestem na zaproszenie marlenki.
Pies jest na DT, czy to już DS???[/QUOTE]
Witaj :) Jumbo ma bezpłatne DT u Pana Krzysztofa, jednak musimy kupować mu karmę i zafundować szczepienia.

Posted

[quote name='Monday']Hej, jestem na zaproszenie marlenki.
Pies jest na DT, czy to już DS???[/QUOTE]

Narazie jest to DT bezpłatne , obiecałam pomóc w karmie na początek i szczepieniu , ale może jest szansa że będzie to DS ( tfu tfu żeby nie zapeszyć )

Posted

[quote name='obraczus87']Moim zdaniem warto porobic ogłoszenia. A nuż widelec znajdzie się ktoś zainteresowany a Jumbo wtedy trafiłby do domu na kanapę??:)[/QUOTE]

Tez tak myśle , w sobotę zrobię zdjęcia to zobaczycie jaki fajny z niego pies ... i te oczy :)

Posted

[quote name='Kociabanda2']ja też! :D[/QUOTE]

To musicie troszkę niestety poczekać . Jak mi sie uda "wbic " do kogoś na neta to wrzucę w wekend jak nie to wtorek bo poniedziałek mam wolne od pracy a w domu neta niet .....