Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maluch wczoraj trafił do nowego domku, tym razem w mojej miejscowości, tym razem dokładnie z mamą:evil_lol: sprawdziliśmy nowych właścicieli, nie zrazili się 1000 naszych pytań, po 15 latach stracili swojego poprzedniego psa, przez kleszcze, nie udalo sie uratowac, kroplowki, leki,, nie dal rady, chodzili z nim do bardzo dobrego weta, pochowali go na cmenatarzu dla zwierząt w Toruniu, pokazywali zdjęcia nagrobka...
zdjęcia psiaka, był strasznie podobny do Maylo, pan jak dzwonił to błagał mnie czy może po niego przyechać, bo tak strasznie podobny do ich psa.

Sprawili na prawdę pozytywne wrażenie, nie przeraziło ich to, że młody troche wariuje w domu jak sam zostaje, a także ataki na samochody, Pan twierdził ze wszystko jest do nauczenia:loveu:

mało tego wczoraj dostali go ok 18, a o 19 dzwonili ze byli z nim u weta, zaszczepili go, założyli książeczke, i chipa wszczepili :loveu:
Maylo zdrajca moj kochany odrazu pobiegł do nich i zaczął lizac....

telefony cały czas sie urywają, pełno ludzi dzwoni w jego sprawie, e-maili też kilka dostałam....

tęsknie strasznie za wariatem, ale ciesze się ze będe miała stały kontakt z włąścicielem, może nawet spacerk:loveu: Pan powiedział ze na pewno bedzie nas odwiedzał:multi:

Posted

Fajnie, że psiaczek trafił na odpowiedzialnych ludzi. A tych ludzi z ogłoszeń mogłabyś kierować na wątek o kudłaczach, może akurat kolejny znalazł by fajny domek.

Pozdrawiam

Posted

pilnie szukam klatki metalowej sredniej (długość ok 78cm)
kupię, lub zamienie na materiałową.

nie mam siły, pies wrócił do mnie :(
zostanie na stałe ze mną, tylko potrzebna mi klatka zeby zostawiac go w niej jak mnie nie ma, zeby nie było spięć z moim psem.....

Posted

ludzie nie mogli patrzec jak teskni... podobno rzucal sie na okno, skomlał :(
płakali jak mi go odwieźli.... mowili ze strasznie sie przywiązali, ale nie sa w stanie patrzec jak cierpi, probowalam wytlumaczyc ze potrzeba czasu, zeby go zajeli czyms, ale oni mowia ze widac ze u mnie jest duzo weselszy,
z zabawkami u mnie szaleje, u nich zbytnio nie chciał,

jutro idę do weta zmienić dane z chipa na mnie i po nową książeczke, kolejnej zmiany domu nie będzie, wystarczy, najwidoczniej byliśmy sobie pisani :)

Posted

Witam, niewiem czy sprawa jest jeszcze aktualna. ale byłabym zainteresowana adopcją pieska. Jesli jest to nadal aktualne to super, a jesli nie to bede szukac dalej :-) pozdrawiam Mandra