eria Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No słów mi brakuje :loveu: :loveu: :loveu: http://img243.imageshack.us/img243/2962/roma187px9.jpg Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Cześc widze, ze stosunki w domu się unormowaly :razz: Quote
constancja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='PIKA']Cześc widze, ze stosunki w domu się unormowaly :razz: Cześć Pika:lol: To nie ta sucz:evil_lol: . Jak Desi z Samuelem się bawią, to Lady obiera bezpieczny punkt obserwacyjny i wkracza jak tylko usłyszy pisk Desi. Muszę jej cały czas pilnować, bo wtedy zaczyna się burda. Eria- Desi się zakochała:loveu: :loveu: :loveu: . I nie przeszkadza jej nawet jak cały jej łepek znika w mordzie Samuela:diabloti: a tak na marginesie: Jak Wam chodzi dogo? JA mam straszne problemy:angryy: :angryy: :angryy: Quote
BoJa2 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Pisze po raz trzeci,jak mnie teraz wywali to chyba pęknę:angryy: Paszczaki sa cudne:loveu: Quote
constancja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Pisze po raz trzeci,jak mnie teraz wywali to chyba pęknę:angryy: Paszczaki sa cudne:loveu: Ja ostatnio na weterynarii taaakiego posta wystrugałam, że aż z niego dumna byłam i mi go wcięło:placz: :angryy: :placz::angryy: :placz: . Wściec się można, a mnie dodatkowo net szwankuje:angryy: . Quote
eveandAxel Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Pisze po raz trzeci,jak mnie teraz wywali to chyba pęknę:angryy: Paszczaki sa cudne:loveu: Oj cudne!!!:loveu: Niedość że kolorek robi na żywo powalające wrażenie ( obwódki oczu, pyszczek, nosek - wszystko czekoladkowe), fantastyczne charaktery, to jak wsuniesz dłoń w futerko to ginie w całości!!! I te żywiołowe powitania, szczególnie Desi! mniam!:p Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='eveandAxel']Oj cudne!!!:loveu: Niedość że kolorek robi na żywo powalające wrażenie ( obwódki oczu, pyszczek, nosek - wszystko czekoladkowe), fantastyczne charaktery, to jak wsuniesz dłoń w futerko to ginie w całości!!! I te żywiołowe powitania, szczególnie Desi! mniam!:poj po takiej reklamie to ja napewno tam podjadę ;) Quote
BoJa2 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj po takiej reklamie to ja napewno tam podjadę ;) No to Constancjo szykuj sie na najazd"pekinczyków":evil_lol: :evil_lol: Quote
eveandAxel Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ojejku! ale się śląska mafia zebrała na wątku!:evil_lol: ;) Quote
constancja Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):No to Constancjo szykuj sie na najazd"pekinczyków":evil_lol: :evil_lol: "Gość w dom, Bóg w dom" Quote
constancja Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 eveandAxel napisał(a):ojejku! ale się śląska mafia zebrała na wątku!:evil_lol: ;) Rybnik wybiera się na wieś:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 constancja napisał(a):Rybnik wybiera się na wieś:diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:prowincja i zadupie Rybnika;) Quote
PIKA Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 constancja napisał(a):Cześć Pika:lol: To nie ta sucz:evil_lol: . Jak Desi z Samuelem się bawią, to Lady obiera bezpieczny punkt obserwacyjny i wkracza jak tylko usłyszy pisk Desi. Muszę jej cały czas pilnować, bo wtedy zaczyna się burda. Desi chce rządzic a Sami się nie daje :evil_lol: Quote
eveandAxel Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 hihihi, nie! :eviltong: Lady chce rządzić, Desi jest najlepsiejszą przyjaciółką Samuela, zresztą jak i wszystkich.;) Quote
constancja Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 hehhehehe Desi kocha wszystkich i wszystko, a Lady jej pozazdrościła i doszła do wniosku, że zbyt dużo traci:diabloti: Quote
Kamila Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ooooooooooo :-o Czyli naprawde zaczyna sie ukladac!Ale super :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :loveu::loveu::loveu:takie foteczki :p Quote
BoJa2 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 PaTrzcie jaki z niego "pan i władca":lol: Quote
constancja Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a): PaTrzcie jaki z niego "pan i władca":lol: Marzenie każdego samca:diabloti: - trójkącik:eviltong: Quote
eria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Cudne są te fotki gdzie Sami leży na Desi :cool3: a wyraz jej pyska mówi że jest w siódmym niebie :megagrin: Quote
constancja Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 eria napisał(a):Cudne są te fotki gdzie Sami leży na Desi :cool3: a wyraz jej pyska mówi że jest w siódmym niebie :megagrin: No taki Apollo:loveu: , to musi być zadowolona:razz: Quote
constancja Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Kilka fotek z dzisiejszej wystawy w Rybniku Quote
Alicja Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :placz:Dlaczego nie powiedziałaś, że będziesz. Utopię cię na basenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
constancja Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:Dlaczego nie powiedziałaś, że będziesz. Utopię cię na basenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiedziałam, że będę:shake: . TZ zrobił mi niespodziewajkę:cool1: . Quote
Recommended Posts