Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']Cześc widze, ze stosunki w domu się unormowaly :razz:

Cześć Pika:lol:
To nie ta sucz:evil_lol: . Jak Desi z Samuelem się bawią, to Lady obiera bezpieczny punkt obserwacyjny i wkracza jak tylko usłyszy pisk Desi. Muszę jej cały czas pilnować, bo wtedy zaczyna się burda.

Eria-
Desi się zakochała:loveu: :loveu: :loveu: . I nie przeszkadza jej nawet jak cały jej łepek znika w mordzie Samuela:diabloti:

a tak na marginesie:
Jak Wam chodzi dogo? JA mam straszne problemy:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Pisze po raz trzeci,jak mnie teraz wywali to chyba pęknę:angryy:

Paszczaki sa cudne:loveu:

Ja ostatnio na weterynarii taaakiego posta wystrugałam, że aż z niego dumna byłam i mi go wcięło:placz: :angryy: :placz::angryy: :placz: .
Wściec się można, a mnie dodatkowo net szwankuje:angryy: .

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Pisze po raz trzeci,jak mnie teraz wywali to chyba pęknę:angryy:

Paszczaki sa cudne:loveu:

Oj cudne!!!:loveu: Niedość że kolorek robi na żywo powalające wrażenie ( obwódki oczu, pyszczek, nosek - wszystko czekoladkowe), fantastyczne charaktery, to jak wsuniesz dłoń w futerko to ginie w całości!!! I te żywiołowe powitania, szczególnie Desi! mniam!:p

Posted

[quote name='eveandAxel']Oj cudne!!!:loveu: Niedość że kolorek robi na żywo powalające wrażenie ( obwódki oczu, pyszczek, nosek - wszystko czekoladkowe), fantastyczne charaktery, to jak wsuniesz dłoń w futerko to ginie w całości!!! I te żywiołowe powitania, szczególnie Desi! mniam!:poj po takiej reklamie to ja napewno tam podjadę ;)

Posted

constancja napisał(a):
Cześć Pika:lol:
To nie ta sucz:evil_lol: . Jak Desi z Samuelem się bawią, to Lady obiera bezpieczny punkt obserwacyjny i wkracza jak tylko usłyszy pisk Desi. Muszę jej cały czas pilnować, bo wtedy zaczyna się burda.

Desi chce rządzic a Sami się nie daje :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz:Dlaczego nie powiedziałaś, że będziesz. Utopię cię na basenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie wiedziałam, że będę:shake: . TZ zrobił mi niespodziewajkę:cool1: .