BoJa2 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Cześć WIELKA Constancjo.Podziwiam Cię za to co zrobiłaś dla Samuelka.Parę razy już to miałam napisac,ale ostatnio Dogo tak muli,że mnie cholera bierze jak mam czekać na reakcje:oops: :cool3: Pozdrowienia dla całej bandy:loveu: Quote
constancja Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć WIELKA Constancjo.Podziwiam Cię za to co zrobiłaś dla Samuelka.Parę razy już to miałam napisac,ale ostatnio Dogo tak muli,że mnie cholera bierze jak mam czekać na reakcje:oops: :cool3: Pozdrowienia dla całej bandy:loveu: Co tu podziwiać?:roll: Piękny zdrowy pies, ze 100%-ową pewnością adopcji. Gdyby był stary, brzydki i kulawy to sama przed sobą bym się kłaniała....ale tyle odwagi to jeszcze nie mam:oops: . Dzięki za pozdrowienia i wymiziaj ode mnie wszystkie swoje słodkości łącznie z jeżem:diabloti: . [quote name='PIKA']Cześc Samuelek jest slicznym dozkiem :loveu: I nie sądze, ze klapnie morda i skręci kark Twoim suczydlom :razz: Jak se poustawiaja miedzy soba co komu wolno a co nie to bedzie spokój ;) A jak skręci???:placz: :placz: :placz: Quote
constancja Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Muszę się Wam czymś pochwalić:eviltong: . Chwaliłam się już na wątku O rehabilitacji Lady ale nie wszyscy tam zaglądają, a z dumy i radości to aż mnie rozpiera.:multi: . Zacznę od czwartku, kiedy Lady zawarła bardzo bliską znajomość z rodziną jeży i wjechało na jej grzbiecie do domu kilka batalionów wygłodniałych i żądnych krwi pcheł:angryy: :diabloti:. Każdy kto ma choć trochę wyobraźni już wie co działo się w domu:pissed: . Były dzikie tańce rodem z Afryki i konkurs - kto złapie więcej w określonym czasie:evil_lol: W piątek z samego rana przyjechał nowy wet z miejscowej lecznicy(jakiś młody i niewyrobiony) w celu odpchlenia całego stadka i z preparatem do dezynsekcji mieszkania. Spojrzał Na Lady, pokręcił głową i powiedział - Pani myśli, ze ona jeszcze będzie normalnie chodzić? Ja bym jej ten fragment łapki amputował i byłby spokój. - :crazyeye: Myślałam, że padnę trupem! I zobaczcie co wykombinowała Lady w niedzielę rano:razz: A tak stawiała łapkę jeszcze w sobotę wieczorem Dzisiaj był nasz kochany doktor Strong zaszczepić Samuelka i kazałam, żeby przekazał swojemu młodszemu koledze, że teraz to ja chętnie mu amputuję ale co innego:diabloti: Moja Dzielna Dziewczynka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 constancjo BARDZO, ale to BARDZO cieszę się razem z Tobą!!!! :multi: :multi: :multi: Posmyraj ode mnie dzielną pannę! :) Pozdrawiam ciepło Marysia i Una Quote
leemonca Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 hurra!!!, jak się cieszę!!! :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Constancja ......mogę przyjechać pomóc amputować temu konowałowi to end owo :angryy:;) Ale wam Lady dała bobu tymi pchłami ....:shake: Cudnie stawia panienka łapeczke :loveu::loveu::loveu: Gdzie konkretnie mieszkasz ??W jakiej miejscowosci ...bo pisałaś ze widzisz moją ;)kopalnię . Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jesuuuu ale wet :shake: On tak wszystko wszystkim będzie amputował? :shake: [quote name='constancja'] A jak skręci???:placz: :placz: :placz: wariat nie jest ;) Quote
constancja Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Constancja ......mogę przyjechać pomóc amputować temu konowałowi to end owo :angryy:;) Ale wam Lady dała bobu tymi pchłami ....:shake: Cudnie stawia panienka łapeczke :loveu::loveu::loveu: Gdzie konkretnie mieszkasz ??W jakiej miejscowosci ...bo pisałaś ze widzisz moją ;)kopalnię . Nawet nie wiesz jaka mam ochotę na tę amputację:diabloti: Super uczucie taki naprawiony pies:razz: :rolleyes: Mieszkam w Połomi, a Jankowic nie widzę, bo mi Borynia zasłania:evil_lol: [quote name='PIKA']Jesuuuu ale wet :shake: On tak wszystko wszystkim będzie amputował? :shake: wariat nie jest ;) Taaa... niech se mózg amputuje, wyjdzie z korzyścią dla społeczeństwa i zwierzaków. Nie widziałaś ich w akcji!!! Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 O to do was jeżdza na Pływalnie z mojej wsi ;) Quote
constancja Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']O to do was jeżdza na Pływalnie z mojej wsi ;) Przyjedź popływać:razz: . Mieszkam jakieś 500m od basenu ale jeszcze nigdy tam nie byłam:cool1:. Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='constancja']Przyjedź popływać:razz: . Mieszkam jakieś 500m od basenu ale jeszcze nigdy tam nie byłam:cool1:.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się kiedys umówimy na basenie:evil_lol::evil_lol: Quote
constancja Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się kiedys umówimy na basenie:evil_lol::evil_lol: Jasne! Z psami! Na spacer wokół basenu:eviltong: :eviltong: :eviltong: . Eeee....Pomysł nie jest zły:razz: . Na wypad z psami miejce u mnie super:cool3: Quote
PIKA Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='constancja'] Nie widziałaś ich w akcji!!! ich nie, :evil_lol: ale tego typu akcji widzialam wiele w wykonaniu mojego sucza :diabloti: i wszyscy zyja :evil_lol: Quote
majafaja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 swietny!! ma super kształt umaszczenie ak groendel:) Quote
constancja Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']constancjo BARDZO, ale to BARDZO cieszę się razem z Tobą!!!! :multi: :multi: :multi: Posmyraj ode mnie dzielną pannę! :) Pozdrawiam ciepło Marysia i Una [quote name='leemonca']hurra!!!, jak się cieszę!!! :jumpie: :jumpie: :jumpie: Dziewczyny, dziękuję za wspieranie:loveu: :loveu: :loveu: . Miałam ciężkie dni, powoli się poddawałam:oops: ale się udało:multi: . Jestem z Lady taaaka dumna:eggface: :gent: . Ale, żeby nie było mi zbyt łatwo , i żebym nie zapomniała słowa "rehabilitacja" to czeka mnie kolejna seria zabiegów:stormy-sad: . tym razem problem z synem:-( . Dziś byłam na bilansie czterolatka i ma zaawansowane płaskostopie. Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :cool3:o rany ale sie sypie na dogo ....no ćwiczenia z smykiem cię czekają , bieganko na boso , butki .....i kurcze nie wiem czy to do końca można wyprostować :cool1:ale wiesz .....u ciebie i cuda sie zdarzają wiec ;) Quote
constancja Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o rany ale sie sypie na dogo ....no ćwiczenia z smykiem cię czekają , bieganko na boso , butki .....i kurcze nie wiem czy to do końca można wyprostować :cool1:ale wiesz .....u ciebie i cuda sie zdarzają wiec ;) Ech...Alu. Tylko czy cuda zdarzają się 2 razy? Ale to jest chyba galeria i fotki jakieś by się przydały:razz: Aparacik wrócił to trochę Wam powklejam. Quote
constancja Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Specjalność Samuela:diabloti: Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 _ ojej :loveu: A z synkiem będzie dobzre na szczęscie na plaskostopie sie nie umiera ;) Ja zyje z tym bardzo dlugo ;) Quote
Kamila Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='constancja'] Jaki slodki klebuszek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
constancja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Zakochana para-Jacek i Barbara:evil_lol: Samuel i Desi stali się nierozłączni. Lady w najlepszym przypadku trzyma się z boku. I obserwująca wszystko z bezpiecznej odległości Lady:crazyeye: Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ale piękne :cool3: :evil_lol:, takich to nawet mój pierwszy boksio nie umiał zrobić :evil_lol:, a był w tym specjalistą :evil_lol: dzień doberek Quote
Kamila Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Constancja,sliczne foteczki tylko zmniejsz ta ostatnia serie bo sa tak wielkie ze mi sie na ekranie nie mieszcza ;) Quote
constancja Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='kamila-dog']Constancja,sliczne foteczki tylko zmniejsz ta ostatnia serie bo sa tak wielkie ze mi sie na ekranie nie mieszcza ;) heheh Pomyliłam foldery [quote name='leemonca']ale piękne :cool3: :evil_lol:, takich to nawet mój pierwszy boksio nie umiał zrobić :evil_lol:, a był w tym specjalistą :evil_lol: dzień doberek Cześć Leemonca:lol: No Samuel jest w tym nie do pobicia:diabloti: . [quote name='PIKA']ojej :loveu: A z synkiem będzie dobzre na szczęscie na plaskostopie sie nie umiera ;) Ja zyje z tym bardzo dlugo ;) Wiem Pika, że na to się nie umiera ale ja już jestem zmęczona:roll: . Ja już z Cyrylem jeździłam na rehabilitację odkąd skończył 3 miesiące przez kolejne 1,5 roku bez przerwy. Potem Lady...i znowu:p Quote
Recommended Posts