constancja Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='Rauni']Constancjo, bądźcie dzielne dalej - powolutku, ale przecież są efekty Twojej pracy z sunią, jeszcze będziesz patrzeć jak bryka na czterech zdrowych łapkach! :glaszcze: We Wrocławiu na AR jest bardzo dobry lekarz chirurg-ortopeda dr Janusz Bieżyński, domyślam się, że to w tej chwili dla Ciebie strasznie daleko :( On uratował łapkę Vigo , może umiałby i Tobie coś mądrego doradzić. Bardzo bardzo dziękuję za tak piękny wyraz uznania dla spanielowo-pyrkowej galerii, zrobiło mi się miło zaraz w poniedziałek z rana :loveu: :buzi: Dla mnie wszędzie jest w tej chwili daleko, a Lady potrzebuje własciwej diagnozy, żeby moje starania przyniosły właściwe efekty. Dzisiaj mam fatalnego doła:placz: :placz: :placz: . Właśnie się dowiedziała, że Demonek od soboty jest za Tęczowym Mostem:placz: :placz: :placz: . Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 :-(oj przykro mi także z powodu Demonka ........... Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='constancja']O booosze! Szkoda suńki. To ten sam ją tak załatwił co niby z tą łapką??? Czy jakiś inny konował? Alicjo... proszę , spróbuj dowiedziec się czegoś więcej, Pliiiiiis!!!!:shake:nie to inny gostek ...zwlekał z operacja i sunia nie wytrzymala... Jak kobietka wróci to dopytam ;)o nóżkę Quote
eria Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Constancja !!!!!!!!! Ja oczom swoim nie wierzę...Weszłam na wątek Samuela !!!!!!!! A tu takie wieści - ON jest u Ciebie :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: A na tych fotkach jakie te Twoje sunie są maleńkie przy nim :evil_lol: Kreon też był niby tylko na tymczasie wiesz o tym....Ciekawe czy Samuel zostanie :evil_lol: Quote
constancja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='eria']Constancja !!!!!!!!! Ja oczom swoim nie wierzę...Weszłam na wątek Samuela !!!!!!!! A tu takie wieści - ON jest u Ciebie :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: A na tych fotkach jakie te Twoje sunie są maleńkie przy nim :evil_lol: Kreon też był niby tylko na tymczasie wiesz o tym....Ciekawe czy Samuel zostanie :evil_lol: Śnił mi się chłopak po nocach:roll: . Nie przystoi wręcz takiemu majestatowi przechodzić obok schroniska, a co dopiero tam mieszkać. On jest przesłodki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Eria...:mad: nawet tak nie myśl. Mnie walizki spakują:cool1: . A haszczaki rzeczywiscie takie maleńkie się zrobiły:placz: , w domu prawie ich nie widać. Quote
constancja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Nasz nowy domownik- Jego Eminencja Samuel Samuel jest pięknym, płaszczowym dogiem niemieckim. Przebywa u mnie oczekując na pełną adopcję. Przyjechał ze schroniska w Chorzowie. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 constancjo jesteś wspaniała!! :multi: :multi: :multi: Wymiaziaj ode mnie zarówno haszczaki, jak i wielkiego "nowego" (dog to było moje marzenie z dzieciństwa :) ) Pozdrawiam Marysia i Una PS Mój banerek zniknął :placz: Quote
constancja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']constancjo jesteś wspaniała!! :multi: :multi: :multi: Wymiaziaj ode mnie zarówno haszczaki, jak i wielkiego "nowego" (dog to było moje marzenie z dzieciństwa :) ) Pozdrawiam Marysia i Una PS Mój banerek zniknął :placz: Marysiu Po pierwsze nie jestem wspaniała. To był impuls. Musiałam, żeby mnie sumienie nie zagryzło.:cool1: Po drugie, wymiziam wszystkie cztery:loveu: Po trzecie, nie płacz! banerek masz na miejscu:diabloti: , a jak zniknie to zrobimy nowy:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 constancjo Po pierwsze - pewne impulsy pojawiają się jedynie u szlachetnych jednostek :razz: Po drugie - wymiziaj koniecznie :loveu: Po trzecie - no zniknął, pokazuje się krzyżyk :placz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
constancja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a): Po trzecie - no zniknął, pokazuje się krzyżyk :placz: Aaaaa! Krzyżyk powiadasz. To wróci... niebawem. :evil_lol: A ja go widzę:eviltong: :eviltong: :eviltong: Nie masz chwilowo połączenia z serwerem, na którym on jest umieszczony;) Quote
Daisunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no proszę constancja !!! samuel śliczny :) a jak sie dogaduje z czekoladowymi panienkami ? :lol: Quote
constancja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Daisunia']no proszę constancja !!! samuel śliczny :) a jak sie dogaduje z czekoladowymi panienkami ? :lol: Lady rządzi:diabloti: , a Desi trzyma bezpieczny dystans:cool1: . Ogólnie- z każdą godziną jest lepiej. Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :pPisałam już w watku Samuela , ale powtórzę .....Constancja , jesteś kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
constancja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pPisałam już w watku Samuela , ale powtórzę .....Constancja , jesteś kochana:loveu::loveu::loveu: Następna mnie tu zawstydzać będzie:oops: :oops: :oops: . Jeszcze się spłoszę i co wtedy?:cool3: Quote
eria Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Constancja szukaj mu domu intensywnie, bo jak się do niego za bardzo przywiążesz to będzie ciężko :roll: Quote
constancja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='eria']Constancja szukaj mu domu intensywnie, bo jak się do niego za bardzo przywiążesz to będzie ciężko :roll: Prawdopodobnie domek już jest:roll: . U mnie ma tylko dojść do siebie. Quote
constancja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Kilka dzisiejszych fotek "Maleństwa":evil_lol: Quote
Kamila Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Constancja-jestes WIELKA !!!Bardzo sie ciesze ze doziu jest u ciebie :multi: I czekam na wiecej foteczek :evil_lol: Quote
constancja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='kamila-dog']Constancja-jestes WIELKA !!!Bardzo sie ciesze ze doziu jest u ciebie :multi: I czekam na wiecej foteczek :evil_lol: Wcale nie jestem wielka:shake: . Dzisiaj wieczorem ogarnęły mnie poważne wątpliwości co do podjętej decyzji:placz: . Samuelek jest cudowny:loveu: , on nie ma wad:loveu: ! Tylko Lady okazała się straszną babą-jędzą:mad: :angryy: :placz: . Kamila... a to specjalnie dla ciebie: Quote
Kamila Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='constancja']Wcale nie jestem wielka:shake: . Dzisiaj wieczorem ogarnęły mnie poważne wątpliwości co do podjętej decyzji:placz: . Samuelek jest cudowny:loveu: , on nie ma wad:loveu: ! Tylko Lady okazała się straszną babą-jędzą:mad: :angryy: :placz: . Oj jestes jestes :eviltong: A co Lady wyprawia?:crazyeye: Taki sliczny kawaler w domku a ona co? Jejku,jak bym byla w Polsce to od razu bym go wziela do siebie i to pewnie na stale bo nie umialabym sie z takim cudem rozstac hehe ;) Dbaj o niego i czekam na wiecej foteczek :evil_lol: A co to za staly domek sie szykuje dla niego? Quote
constancja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='kamila-dog']Oj jestes jestes :eviltong: A co Lady wyprawia?:crazyeye: Taki sliczny kawaler w domku a ona co? Jejku,jak bym byla w Polsce to od razu bym go wziela do siebie i to pewnie na stale bo nie umialabym sie z takim cudem rozstac hehe ;) Dbaj o niego i czekam na wiecej foteczek :evil_lol: A co to za staly domek sie szykuje dla niego? Nawet nie przypuszczałam, że z niej taka dominantka:mad: . Nie pozwala mu nawet wychodzić z pokoju córki gdzie jest jego posłanie:crazyeye: . A już broń boże nie wolno mu się zbliżać do kuchni i do mnie jak robię jakieś jedzonko. Do dzisiejszego wieczora Samek ulegał jej na każdym kroku ale miarka się przebrała i chłopak nie wytrzymał:shake: . Robiłam kolację dla dziecka i Samuel zbytnio zbliżył się do kuchni, Lady na niego atak i on też atak. Rozpętała się burda na całego- o mało zawału nie dostałam, a byłam akurat sama z czteroletnim dzieckiem i 3 psami w jednym pomieszczeniu. Desi ze strachu posiusiała się pod siebie:placz: . Do teraz się cała trzęsę. A o domku nic właściwie nie wiem oprócz tego, że jest:cool1: Quote
Kamila Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='constancja']Nawet nie przypuszczałam, że z niej taka dominantka:mad: . Nie pozwala mu nawet wychodzić z pokoju córki gdzie jest jego posłanie:crazyeye: . A już broń boże nie wolno mu się zbliżać do kuchni i do mnie jak robię jakieś jedzonko. Do dzisiejszego wieczora Samek ulegał jej na każdym kroku ale miarka się przebrała i chłopak nie wytrzymał:shake: . Robiłam kolację dla dziecka i Samuel zbytnio zbliżył się do kuchni, Lady na niego atak i on też atak. Rozpętała się burda na całego- o mało zawału nie dostałam, a byłam akurat sama z czteroletnim dzieckiem i 3 psami w jednym pomieszczeniu. Desi ze strachu posiusiała się pod siebie:placz: . Do teraz się cała trzęsę. A o domku nic właściwie nie wiem oprócz tego, że jest:cool1: Hmm,ja nigdy nie mialam takiego problemu(moja sunia kocha wszystkie psy) wiec duzo ci nie pomoge,tzn nie wiem co ci poradzic.Rozumiem ze masz watpliwosci...Ale mam nadzieje ze Lady jak najszybciej zaakceptuje Samuela i nie bedzie takich akcji :shake: Kurcze,sunia z psem - jak dla mnie nie powinno byc takich problemow... No a skad wiesz ze tem domek jest? Quote
constancja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Ja byłam pewna, że pies nie będzie stanowił problemu, a tu taki klops. Nie dość, że suka to jeszcze haszczak! W życiu nawet bym nie pomyślała! O domku mówiły dziewczyny, które wyciągnęły ze schronu i przywiozły Samuela do mnie. Quote
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :loveu:zakochałam się Kurcze , ale ci dziewczyna numer wywinęła :razz:, ona się chyba czuje zagrożona :cool3: Quote
Recommended Posts