constancja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Aparatu nie mam w dalszym ciągu:angryy: , a galeria spada w czeluście zapomnienia:cool1: . Otwieram więc post, w którym umieszczać będę banerki z odsyłaczami do moich ulubionych galerii i wątków:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: . 1. Najpiękniejsze fotki na dogo zobaczycie tu: 2. Galeria cioci Erii i jej adoptowanych skarbów: 3. Wątek bokserki Mary, która wyciągnięta z piekła szuka skrawka nieba dla siebie: 4. Historia starego, chorego owczarka, któremu mimo wszystko ofiarowano serce: 5.Przesympatyczna galeria dla wielbicieli brazylijskich telenoweli :) ( Nie mylić z goldenem Ozzy'm ) 6.Mieszanka wybuchowa! Astek, Spanielka i młodziutka Bulka. 7.Una i jej galeria - przepiękne, profesjonalne fotografie nie tylko psów. Czysta poezja dla oczu. 8. Wypielęgnowana galeria yorka Oskarka i jego uroczej Pani. Subtelne fotki z artystycznym zacięciem. 9.Pełna ciepła galeria cudownego briarda, który wzięty ze schroniska Na Paluchu ulega niewyobrażlnej metamorfozie. 10. Szczególnie mi bliski wątek przepieknego doga niemieckiego, który szuka swego miejsca na Ziemi: Wklejam banerek do swojej galerii, żeby mieć go pod ręką :) Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A co z Demonkiem ...poprawiło się czy jest źle:cool3: Quote
constancja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A co z Demonkiem ...poprawiło się czy jest źle:cool3: Zdrówko Demona jest nadal jak huśtawka ale nie podajemy się z Donią i nie przerywamy leczenia. Co będzie dalej??? Czas pokaże. Ja wierzę. Quote
eria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='constancja'] 5.Przesympatyczna galeria dla wielbicieli brazylijskich seriali :) ( Nie mylić z goldenem Ozzy'm ) Piękny banerek do Ozziego :loveu: :loveu: A może by taki do moich skarbów z takimi oczętami w tle, Foxi albo Kreona...:evil_lol: :evil_lol: Edit: albo najpierw sobie spróbuję sama coś takiego wysmażyć i wkleję w mojej galerii :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nie ukrywam,że trafiłam tu "po tropie" z galerii Ozzyego.Ale ponawiam swoją prośbę o banerek dla moich psiaków.:grins: :Rose: Quote
constancja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='eria']Piękny banerek do Ozziego :loveu: :loveu: A może by taki do moich skarbów z takimi oczętami w tle, Foxi albo Kreona...:evil_lol: :evil_lol: Edit: albo najpierw sobie spróbuję sama coś takiego wysmażyć i wkleję w mojej galerii :evil_lol: Tylko, że u Twoich skarbów oczków jak na lekarstwo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Ale poszperam i zrobię:razz: , co nie przeszkadza, żebyś sobie również wysmażyła sama:lol: :lol: :lol: Hugo-Kochaś---> Odpowiedziałam w Twojej galerii:razz: Quote
eria Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Zrobiłam se taaaki banerek że aż se go ustawiłam - tak mi się podoba :loveu: Quote
BoJa2 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ale zdolne bestyje siedzą na dogo;) :lol: Quote
constancja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 eria napisał(a):Zrobiłam se taaaki banerek że aż se go ustawiłam - tak mi się podoba :loveu: :klacz: :klacz: :klacz: Mówiłam, że wsiąkniesz?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 uff, przeleciałam, no nie co ja mówię - dokładnie obejrzałam całą galerię i powiem tylko jedno słowo: "czekoladniusiowska" :loveu: :loveu: :loveu: Quote
constancja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='leemonca']uff, przeleciałam, no nie co ja mówię - dokładnie obejrzałam całą galerię i powiem tylko jedno słowo: "czekoladniusiowska" :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy zapraszamy częściej:lol: . Quote
constancja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 leemonca napisał(a):a będą nowe fotki :cool3: ??? Do przyszłego tygodnia jestem bez aparatu:angryy: :angryy: :angryy: . Jak tylko go odzyskam ponadrabiam zaległości. Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 no to sobie poczekamy :lol:, galeria nauczyła mnie cierpliwości :cool3: , a jak nóżka czekoladki? Quote
constancja Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='leemonca']no to sobie poczekamy :lol:, galeria nauczyła mnie cierpliwości :cool3: , a jak nóżka czekoladki? Rehabilitacja trwa i pewnie jeszcze się to pociągnie, a efekt końcowy to wielka niewiadoma:shake: :shake: :shake: . Link do wątku Lady na weterynarii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28474 Quote
BoJa2 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Constancjo droga - śpiesząc tu mało nog nie połamałam:lol: Bardzo,ale to bardzo dziękuję za banerek.:klacz: :klacz: :Rose: :Rose: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Rozmawiałam z synem tej pani / od boxia z chorą nóżką/ona jest u rodziny , ale pytałam jego gdzie miała być leczona ta sunia.On dokładnie nie widział ale mówił ze coś było na temat jakiegoś profesora z Czech :razz: /Sunieczka nie żyje od 2 lat ....lekarz tak leczył ropomacicze ze psine zniszczył :-(/ Quote
constancja Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Rozmawiałam z synem tej pani / od boxia z chorą nóżką/ona jest u rodziny , ale pytałam jego gdzie miała być leczona ta sunia.On dokładnie nie widział ale mówił ze coś było na temat jakiegoś profesora z Czech :razz: /Sunieczka nie żyje od 2 lat ....lekarz tak leczył ropomacicze ze psine zniszczył :-(/ O booosze! Szkoda suńki. To ten sam ją tak załatwił co niby z tą łapką??? Czy jakiś inny konował? Alicjo... proszę , spróbuj dowiedziec się czegoś więcej, Pliiiiiis!!!! Quote
constancja Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Constancjo droga - śpiesząc tu mało nog nie połamałam:lol: Bardzo,ale to bardzo dziękuję za banerek.:klacz: :klacz: :Rose: :Rose: Niezamaco.:lol: Polecam się na przyszłość. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='constancja'] 7.Una i jej galeria - przepiękne, profesjonalne fotografie nie tylko psów. Czysta poezja dla oczu. WOW :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: constancjo weszłam tu do Ciebie, żeby zobaczyć jak łapka Twojej suni, a tu TAKA niespodzianka!! :cunao: Rany, ja nawet nie wiedziałam, że Ty do nas zaglądasz!! :bigcool: :bigcool: BARDZO dziękuję za miłe słowa i za banerek!! :Rose: :Rose: :Rose: No i JAK ŁAPKA?? Pozdrawiam Marysia i Una EDIT: Aż nie mam śmiałości zapytać... ale może dałoby się zmienić napis na banerku? na zaproszenie do galerii? :modla: Quote
constancja Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']WOW :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: constancjo weszłam tu do Ciebie, żeby zobaczyć jak łapka Twojej suni, a tu TAKA niespodzianka!! :cunao: Rany, ja nawet nie wiedziałam, że Ty do nas zaglądasz!! :bigcool: :bigcool: BARDZO dziękuję za miłe słowa i za banerek!! :Rose: :Rose: :Rose: No i JAK ŁAPKA?? Pozdrawiam Marysia i Una EDIT: Aż nie mam śmiałości zapytać... ale może dałoby się zmienić napis na banerku? na zaproszenie do galerii? :modla: Bo ja taka cicha i nieśmiała jestem i rozrabiam tylko na swoim podwórku:eviltong: . I jak widać skromna też:diabloti: Napis da się zmienić ale dopiero jutro. Bardzo chętnie to zrobię:razz: bo my lubić Unę i Marysię:loveu: :loveu: :loveu: (napis zmienić całkiem , czy dodać tylko zaproszenie?) Łapka Ledy.....ech.... Już nie wiem co mam robić:shake: :-( Quote
Marysia_i_gończy Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='constancja']Bo ja taka cicha i nieśmiała jestem i rozrabiam tylko na swoim podwórku:eviltong: . I jak widać skromna też:diabloti: Napis da się zmienić ale dopiero jutro. Bardzo chętnie to zrobię:razz: bo my lubić Unę i Marysię:loveu: :loveu: :loveu: (napis zmienić całkiem , czy dodać tylko zaproszenie?) Łapka Ledy.....ech.... Już nie wiem co mam robić:shake: :-( Zapraszam do rozrabiania u nas także :lol: Chętnie poczekam na zmianę napisu :multi: Całkiem poproszę :razz: w końcu to UNY galeria, nie moja :lol: Co z tą łapką, hę? Jeździliście gdzieś na rechabilitację - przestaliście? I na zdjęciach mam wrażenie, że ta łapa tak jakby się wyginała do tyłu...? Pozdrawiam i dziękuję :Rose: Marysia i Una Quote
constancja Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Jeździliśmy do Katowic ale najpierw były problemy z samochodem, a potem praca się posypała i pieniążków bardzo mało się zrobiło:p . Rehabilituję ją sama w domu i kontroluję co jakiś czas u wetki. Po serii Nivalinu odzyskała czucie w stópce ale nadal chodzi jak chodziła, czyli tak jak na zdjęciach. Czasami mam już wszystkiego dosyć:placz: . Wetka powtarza tylko- "proszę się nie poddawać" i chyba sama nie wie co jest grane. A Lady biedna ma tyle energii w sobie i nie ma jak jej rozładować:placz: . Po za tym jest niesamowicie pogodna i pełna życia. Na podwórku jest szybsza i zwinniejsza od zdrowej Desi. A nie mogę pozwolic jej na długie szaleństwa bo zdziera łapę do krwi pomimo opatrunków. Niech mi ktoś powie co mam robić bo chyba pójdę i uśpię SIEBIE. Quote
Rauni Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Constancjo, bądźcie dzielne dalej - powolutku, ale przecież są efekty Twojej pracy z sunią, jeszcze będziesz patrzeć jak bryka na czterech zdrowych łapkach! :glaszcze: We Wrocławiu na AR jest bardzo dobry lekarz chirurg-ortopeda dr Janusz Bieżyński, domyślam się, że to w tej chwili dla Ciebie strasznie daleko :( On uratował łapkę Vigo , może umiałby i Tobie coś mądrego doradzić. Bardzo bardzo dziękuję za tak piękny wyraz uznania dla spanielowo-pyrkowej galerii, zrobiło mi się miło zaraz w poniedziałek z rana :loveu: :buzi: Quote
Recommended Posts