constancja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Jako, że haszczaki przerabiają ogród według własnych upodobań, postanowiłam wkleić kilka fotek z własnego podwórka "ku pamięci" Quote
constancja Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Nowe zdjątka czekają:siara: :siara: :siara: Quote
constancja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Alicjo... Złapałaś kontakt z tą kobietą, o której pisałaś? Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 constancja napisał(a):Alicjo... Złapałaś kontakt z tą kobietą, o której pisałaś?:shake:jeszcze nie , ale myślę ze jeśli nigdzie nie wyjechała to moze jutro bo ona przechodzi obok mojego bloku w drodze na targ , jak tylko czegoś się dowiem to zaraz dam znać ;) Quote
constancja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Serdeczne dzięki! Będę cierpliwie czekać :) Quote
constancja Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Nie przypadkowo ma na imię Lady ;) Quote
constancja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Odrobinę na wesoło :bye: :bye: :bye: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :shake:pani od psiej łapki chyba wyjechała , bo polowałam dziś na nią i niestety nie było jej , więc musimy uzbroić się w cierpliwość Quote
constancja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:pani od psiej łapki chyba wyjechała , bo polowałam dziś na nią i niestety nie było jej , więc musimy uzbroić się w cierpliwość Poczekamy, a na razie pozostało nam to Quote
constancja Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Maks bierze kąpiel:diabloti: :bye: :bye: :bye: Quote
Tehya Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Piękne fotki:) Naprawdę bardzo sympatyczne. Hehe widzę że psiaki "w typie husky" jak i mój:) Czekoladki są prześliczne:loveu: no ale mi się takie szczęście nie zdarzyło i w miocie tylko szare i czarne były więc wybrałam tą moją wiedźmę okropną czarnulę:roll: Chyba się zakochałam w Twoich psiakach... Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 śliczne zdjęcia, pięknych psiaków, i super obróbki :multi: Quote
constancja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Tehya napisał(a):Piękne fotki:) Naprawdę bardzo sympatyczne. Hehe widzę że psiaki "w typie husky" jak i mój:) Czekoladki są prześliczne:loveu: no ale mi się takie szczęście nie zdarzyło i w miocie tylko szare i czarne były więc wybrałam tą moją wiedźmę okropną czarnulę:roll: Chyba się zakochałam w Twoich psiakach... Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa:lol: :lol: :lol: . Czekoladki są mało popularne wśród husky i raczej większość omija je szerokim łukiem. Moje sunie były ostatnie w swoich miotach, nikt ich nie chciał:shake: :shake: :shake: . Desi kupiłam z litości. Była strasznie zaniedbana i zarobaczona. Przez pierwszy tydzień walczyliśmy z wetem o jej życie ale opłaciło się:multi: :multi: :multi: . I wiesz...im wcale nie przeszkadza, że nie mają rodowodu.:razz: :razz: :razz: Quote
constancja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):śliczne zdjęcia, pięknych psiaków, i super obróbki Dziękujemy:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: A rameczkami staram się nadrobić nie najlepszą jakość zdjęć:oops: :oops: :oops: Wpadajcie częściej:razz: :razz: :razz: Quote
constancja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Hasan-nasz znajomy haszczak :bye: :bye: :bye: Quote
constancja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Mam nadzieję, że autor tego zdjęcia nie będzie miał mi za złe:cool3: :cool3: :cool3: ale nie mogłam się opanować:evil_lol: Niestety, fotografia musiała zostać usunięta. To takie moje nieśmiałe marzenie:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: , a psiaki w tym zaprzęgu to czysta poezja. Quote
anetta Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Czekoladki sa barrrdzo apetyczne :sabber: I szczerze powiem ze wole czekoladowe, sa bardziej orginalne :eviltong::eviltong: No i te ramki, nie moge sie nadziwic ze tyle rodzai jest :loveu: Quote
constancja Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 anetta napisał(a):Czekoladki sa barrrdzo apetyczne :sabber: I szczerze powiem ze wole czekoladowe, sa bardziej orginalne :eviltong::eviltong: No i te ramki, nie moge sie nadziwic ze tyle rodzai jest :loveu: A ile ludziów się ze mną spiera, że takich huskich nie ma:mad: :mad: :mad: Co do ramek - to jest ich tyle ile sobie wymyślę:eviltong: . Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy znów:lol: :lol: :lol: Quote
constancja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Fragmenty codzienności :mad: :mad: :mad: Odwiedzać! Odwiedzać bo nie będę wklejać:diabloti: Quote
Tehya Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 A jak odróżniasz te dziewczyny od siebie? Toż to one takie same są. Hihi te fotki gdzie we dwie są to pewnie fotomontaż:evil_lol: Bo suczyska takie same;) Ja bym się pogubiła:lol: Quote
Recommended Posts