Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Ewuńka!!!, wprawdzie już się z Tobą witałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz - NIE WIESZ NAWET JAK SIĘ CIESZĘ,ŻE WRÓCIŁAŚ. Pooglądałam sobie zdjęcia domku, smutne bardzo, ale na pewno teraz już będzie z górki i na pewno będzie śliczny i przytulny domeczek. A psiulki Twoje to naprawdę czekoladki - słodziutkie

Posted

[FONT=Arial]:multi:widzialam Czekoladki ....:loveu::loveu::loveu:
dzis dostałam propozycję podwozu mnie na wystawkę ...ale caly czas mam i Twoja na uwadze bo moja nie jest na 100% ....
[/FONT]

• 1 month later...
Posted

Zobaczcie co wczoraj do mnie przywędrowało :cool1:

I co ja mam z nią zrobić?
Moje haszcze ją zjedzą.
Jest taka maleńka i kochana:loveu:. Chce cały czas być przy człowieku. Wskakuje na kolana albo na ramię i tak słodko mruczy........
Cwaniara mała nie załatwi się byle gdzie. Zanim zdążyłam przygotować kuwetkę znalazła sobie mokrą ściereczkę na podłodze w łazience i tam się załatwiła.
Ale ona nie może u mnie zostać........chyba.

Posted

Cześć Aluś. Od kiedy masz inny nick?
Zuzia nie chce jej oddać ale ja sobie tego nie wyobrażam. Czekolady się nie przyzwyczają.........Desi wczoraj chciała ją zjeść:placz:.
Teraz biedna siedzi w łazience, a kiedy biorę ją na chwilkę do siebie to sucze idą do ąkwarium (tzn. na balkon) albo na strych.
Zawsze któreś poszkodowane. Mogłaby zostać np. w piwnicy jako typowy kot łowny.........tylko, że ona tak chce do człowieka.

Posted

[quote name='constancja']Cześć Aluś. Od kiedy masz inny nick?
Zuzia nie chce jej oddać ale ja sobie tego nie wyobrażam. Czekolady się nie przyzwyczają.........Desi wczoraj chciała ją zjeść:placz:.
Teraz biedna siedzi w łazience, a kiedy biorę ją na chwilkę do siebie to sucze idą do ąkwarium (tzn. na balkon) albo na strych.
Zawsze któreś poszkodowane. Mogłaby zostać np. w piwnicy jako typowy kot łowny.........tylko, że ona tak chce do człowieka.
:hmmmm: od niedawna ....zdecydowałam ze bez nazwiska bezpieczniej ;)
Kurcze zazwyczaj psiaczki przyzwyczajają się do kotków ...może jednak ...

Posted

[quote name='constancja']Cześć Alu :razz:
Nie ukrywam się.
Własnie siedzę w kafejce i sprawdzam swoje wiadomości.
Jestem bez kompa i strasznie cierpię :placz:.

:multi::multi::multi:oj cieszkam ze się pokazalas bo martwiłam się co z Wami :roll:
oj wiem co to znaczy nie mieć kompeczka .....:shake:

Posted

Nastąpił mały zastój.
Ja chcę szukać dla niego domu.....Zuzia jeszcze się waha.
To męczarnia dla nas wszystkich!
A ja się wyniosłam z domu na kilka dni bo mam chwilowo dość wszystkiego.

Posted

[quote name='constancja']Nie Hugo. Nastrój mam całkiem niezły........tylko ludzie są do doopy.
czasem trzeba zdystansować się do pewnych spraw ...i zamkniecie kilku drzwi za sobą często pomaga ...więc trzymam :kciuki: