Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za foteczki Ewuniu.:multi::multi::multi::loveu:
Smacznej kiełbaski życzę.:cool3:
Pozdrawiam serdecznie.:loveu:
Powodzenia w resocjalizacji Maxa.:thumbs::Rose:

Posted

Max jest naprawdę pięknym psem :loveu: i żadna fotka tego nie pokaże:shake: .
I jest kochany.... bo mnie jednak nie zjadł:cool1: .

A to moja kwitnąca mirabelka, kaczeńce i stokrotki:

Posted

Wiosenne czekoladki pięknie się bawią...:loveu::loveu:

Witaj Ewcia !!!!!!!:multi::loveu:
Piękne te Twoje czekoladki...:loveu:
Pozdrawiam.:multi:
Trzymam kciuki za Maxa.:thumbs::thumbs:

A mirabelki i kaczeńce...cuda natury... :huh: :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marzenna79']

Jak miło patrzeć na to zdjęcie, pamiętam jak zaczęłam odwiedzać Twoją galerię ile było zmartwienia o łapkę jednej czekoladowej panny, a teraz obydwie radośnie śmigają po wiosennej trawce :loveu:
Tak samo jak Vigo miał łapę w gipsie to wątpiłam, czy jeszcze zobaczę go w pełnym pędzie, a teraz widuję go codziennie i zawsze mnie ten widok pociesza i nastraja dziękczynnie...

Posted

Marzenko,
dziękuję za odwiedzinki ;) . Zaglądaj częściej. Twoje posty są takie barwne i radosne:loveu:

Rauni,
Pamiętam aż nadto dobrze. :roll: Ta łapka nadal nie jest w pełni sprawna i chyba już nigdy nie będzie ale to i tak więcej niż mogłam się spodziewać:multi: . Zastanawiam się cały czas jak ona to robi, że pomimo wszystko biega z prędkością światła:cool1: . Zdrowa Desi nie ma przy niej szans:shake: .

Pogoda piękna, apart działa....to czas na fotki:cool3: :

Posted

No to jestem ponownie.:p Widzę, że Max bawi się butelką plastikową tak samo jak kiedyś Sukces.:loveu:

A tu niestety nie wiem,która sunia jest która ? :niewiem:
A może to jest jedna i ta sama sunieczka ? :hmmmm:

Piękne są Twoje czekoladki Ewuniu !:loveu::loveu:

Ewuniu, dziękuję za miłe słowa i zaproszenie.:oops::multi:
A cóż to za piękne kwiatki w moim ulubionym kolorze ? :cool3: Znasz Ewcia ich nazwę ?:roll:

******* DOBRANOC ******* DOBRANOC *******

Posted

witam witam! jesteśmy znowu!:multi::roll:
Wpadam ,okazuje się że mam sporo zaległości,:placz: nadrabiam i co widzę mnóstwo fotek!:loveu: Ewuś gratuluję bardzo postępów z Maxem, życzę dalszych! Nawet niewiesz jak bardzo cieszą mnie fotki na których widzę go spacerującego:p Dziewczyny jak zwykle super:loveu:
Mam nadzieje , że w sprawie domku jakieś postępy?:cool1:
Buziaki! Przekaż Sylwii, że jej kasety żyją, mają się dobrze i czekają na najbliższą okazję na spotkanie.;)
Pozdrowienia dla rodzinki!

Posted

[quote name='eveandAxel']witam witam! jesteśmy znowu!:multi::roll:
Wpadam ,okazuje się że mam sporo zaległości,:placz: nadrabiam i co widzę mnóstwo fotek!:loveu: Ewuś gratuluję bardzo postępów z Maxem, życzę dalszych! Nawet niewiesz jak bardzo cieszą mnie fotki na których widzę go spacerującego:p Dziewczyny jak zwykle super:loveu:
Mam nadzieje , że w sprawie domku jakieś postępy?:cool1:
Buziaki! Przekaż Sylwii, że jej kasety żyją, mają się dobrze i czekają na najbliższą okazję na spotkanie.;)
Pozdrowienia dla rodzinki!

Ewelina, powiedz mi co się z Tobą dzieje? Masz szlaban na kompika czy fizycznie gdzieś wybywasz? Odezwij się koniecznie:razz: .

A gratulować nie ma mi czego:cool1: .....Wiesz dobrze jak to mnie bolało:roll: . Przemogłam strach i oswajamy się od nowa. Ja siedzę z Maxem na ogrodzie, a w domu sodoma i gomora:mad: Dowód poniżej:

A jeśli chodzi o dom to dalej tkwię w martwym punkcie:placz: .... a czasu mam tak mało:placz: Znalezienie czegoś mając 3 niemałe psy graniczy z cudem.

To teraz kilka czekoladowych fotek:

Okazuje się, że najlepszym miejscem do szalonych igraszek jest oczywiście moje łóżko:mad:

Ewentualnie łóżko Zuzi:diabloti:

Posted

Dzień dobry Ewuniu !!!!!!! :multi::multi: :loveu:
Hurra ! :multi: Śliczne fotki czekoladek !!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!:

Ewcia trzymam kciuki za znalezienie mieszkanka.
:thumbs: :thumbs:
Nie martw się dziewczyno, życie nam samo układa scenariusze...Może życie samo przyniesie Ci rozwiązanie...:glaszcze: :calus: Życzę wszystkiego dobrego.:loveu:

Cud, miód i orzeszki...:loveu: Cóż za spojrzenie...:huh::mdleje::iloveyou:

Posted

Ewa super zdjęcia, przy ostatnim się uśmiałam.:lol: EEE tam, marudzisz , osób sporo, ale pewnie większość tak niewyspana jak ja.:shake:
Odezwij się do mnie, bo nieumiem cię złapać.:mad:

Posted

eveandAxel napisał(a):
Ewa super zdjęcia, przy ostatnim się uśmiałam.:lol: EEE tam, marudzisz , osób sporo, ale pewnie większość tak niewyspana jak ja.:shake:
Odezwij się do mnie, bo nieumiem cię złapać.:mad:

Już się odezwałam:evil_lol: .
Odbierz priv.