Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :multi::multi::multi:jestem i was obserwuję ;) Quote
constancja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Fajnie, że jesteście:lol: . Zaraz wstawiam dalej. Quote
marzenna79 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Dziękujemy za foteczki Ewuniu.:multi::multi::multi::loveu: Smacznej kiełbaski życzę.:cool3: Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Powodzenia w resocjalizacji Maxa.:thumbs::Rose: Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Piękny jest :loveu: :loveu: podobny do Shili od Agushki ;) Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :multi::multi::multi:Max jest rewelacyjny ...no i ile fotek;) Quote
constancja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Max jest naprawdę pięknym psem :loveu: i żadna fotka tego nie pokaże:shake: . I jest kochany.... bo mnie jednak nie zjadł:cool1: . A to moja kwitnąca mirabelka, kaczeńce i stokrotki: Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 ah ta wiosna.............ja idąc na spacer ostatnio nie myślę by focić psy, a właśnie kwiaty,owady itp :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wiosenne czekoladki pięknie się bawią...:loveu::loveu: Witaj Ewcia !!!!!!!:multi::loveu: Piękne te Twoje czekoladki...:loveu: Pozdrawiam.:multi: Trzymam kciuki za Maxa.:thumbs::thumbs: A mirabelki i kaczeńce...cuda natury... :huh: :loveu::loveu: Quote
Rauni Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='marzenna79'] Jak miło patrzeć na to zdjęcie, pamiętam jak zaczęłam odwiedzać Twoją galerię ile było zmartwienia o łapkę jednej czekoladowej panny, a teraz obydwie radośnie śmigają po wiosennej trawce :loveu: Tak samo jak Vigo miał łapę w gipsie to wątpiłam, czy jeszcze zobaczę go w pełnym pędzie, a teraz widuję go codziennie i zawsze mnie ten widok pociesza i nastraja dziękczynnie... Quote
constancja Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Marzenko, dziękuję za odwiedzinki ;) . Zaglądaj częściej. Twoje posty są takie barwne i radosne:loveu: Rauni, Pamiętam aż nadto dobrze. :roll: Ta łapka nadal nie jest w pełni sprawna i chyba już nigdy nie będzie ale to i tak więcej niż mogłam się spodziewać:multi: . Zastanawiam się cały czas jak ona to robi, że pomimo wszystko biega z prędkością światła:cool1: . Zdrowa Desi nie ma przy niej szans:shake: . Pogoda piękna, apart działa....to czas na fotki:cool3: : Quote
Alicja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :loveu:ale u was cudnie wiosennie:multi::multi::multi: Quote
marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No to jestem ponownie.:p Widzę, że Max bawi się butelką plastikową tak samo jak kiedyś Sukces.:loveu: A tu niestety nie wiem,która sunia jest która ? :niewiem: A może to jest jedna i ta sama sunieczka ? :hmmmm: Piękne są Twoje czekoladki Ewuniu !:loveu::loveu: Ewuniu, dziękuję za miłe słowa i zaproszenie.:oops::multi: A cóż to za piękne kwiatki w moim ulubionym kolorze ? :cool3: Znasz Ewcia ich nazwę ?:roll: ******* DOBRANOC ******* DOBRANOC ******* Quote
eveandAxel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 witam witam! jesteśmy znowu!:multi::roll: Wpadam ,okazuje się że mam sporo zaległości,:placz: nadrabiam i co widzę mnóstwo fotek!:loveu: Ewuś gratuluję bardzo postępów z Maxem, życzę dalszych! Nawet niewiesz jak bardzo cieszą mnie fotki na których widzę go spacerującego:p Dziewczyny jak zwykle super:loveu: Mam nadzieje , że w sprawie domku jakieś postępy?:cool1: Buziaki! Przekaż Sylwii, że jej kasety żyją, mają się dobrze i czekają na najbliższą okazję na spotkanie.;) Pozdrowienia dla rodzinki! Quote
constancja Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='eveandAxel']witam witam! jesteśmy znowu!:multi::roll: Wpadam ,okazuje się że mam sporo zaległości,:placz: nadrabiam i co widzę mnóstwo fotek!:loveu: Ewuś gratuluję bardzo postępów z Maxem, życzę dalszych! Nawet niewiesz jak bardzo cieszą mnie fotki na których widzę go spacerującego:p Dziewczyny jak zwykle super:loveu: Mam nadzieje , że w sprawie domku jakieś postępy?:cool1: Buziaki! Przekaż Sylwii, że jej kasety żyją, mają się dobrze i czekają na najbliższą okazję na spotkanie.;) Pozdrowienia dla rodzinki! Ewelina, powiedz mi co się z Tobą dzieje? Masz szlaban na kompika czy fizycznie gdzieś wybywasz? Odezwij się koniecznie:razz: . A gratulować nie ma mi czego:cool1: .....Wiesz dobrze jak to mnie bolało:roll: . Przemogłam strach i oswajamy się od nowa. Ja siedzę z Maxem na ogrodzie, a w domu sodoma i gomora:mad: Dowód poniżej: A jeśli chodzi o dom to dalej tkwię w martwym punkcie:placz: .... a czasu mam tak mało:placz: Znalezienie czegoś mając 3 niemałe psy graniczy z cudem. To teraz kilka czekoladowych fotek: Okazuje się, że najlepszym miejscem do szalonych igraszek jest oczywiście moje łóżko:mad: Ewentualnie łóżko Zuzi:diabloti: Quote
marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzień dobry Ewuniu !!!!!!! :multi::multi: :loveu: Hurra ! :multi: Śliczne fotki czekoladek !!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!: Ewcia trzymam kciuki za znalezienie mieszkanka.:thumbs: :thumbs: Nie martw się dziewczyno, życie nam samo układa scenariusze...Może życie samo przyniesie Ci rozwiązanie...:glaszcze: :calus: Życzę wszystkiego dobrego.:loveu: Cud, miód i orzeszki...:loveu: Cóż za spojrzenie...:huh::mdleje::iloveyou: Quote
kalina. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale foteczek:loveu: hihih Dwie głowy gratis. Quote
constancja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dziękuję dziewczynki za odwiedzinki:lol: Mało kto tu zagląda :roll: ale wkleję sobie kilka fotek: Quote
eveandAxel Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ewa super zdjęcia, przy ostatnim się uśmiałam.:lol: EEE tam, marudzisz , osób sporo, ale pewnie większość tak niewyspana jak ja.:shake: Odezwij się do mnie, bo nieumiem cię złapać.:mad: Quote
constancja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 eveandAxel napisał(a):Ewa super zdjęcia, przy ostatnim się uśmiałam.:lol: EEE tam, marudzisz , osób sporo, ale pewnie większość tak niewyspana jak ja.:shake: Odezwij się do mnie, bo nieumiem cię złapać.:mad: Już się odezwałam:evil_lol: . Odbierz priv. Quote
eria Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 czy ta dziewczynka z białą łatką na karku to Lady ? :cool3: Quote
constancja Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 eria napisał(a):czy ta dziewczynka z białą łatką na karku to Lady ? :cool3: I Ty pytasz??? :cool1: Quote
Recommended Posts