małyskrzat Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no widzisz a ja w dalszym ciągu mam wątpliwości i też zadałam to pytanie wetowi. Bo skoro wszystko jest ok to po co? Quote
leemonca Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 małyskrzat napisał(a):no widzisz a ja w dalszym ciągu mam wątpliwości i też zadałam to pytanie wetowi. Bo skoro wszystko jest ok to po co? i co na to wet odpowiedział? Quote
małyskrzat Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ...że lepiej będzie ją wyciąć żeby później nie miała problemów zdrowotnych typu ropomacicze czy guzy Quote
haska_12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czesc constancja :) Nie jestem w temacie, wiec sie nie wtrącam :evil_lol: Quote
constancja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='haska_12']Czesc constancja :) Nie jestem w temacie, wiec sie nie wtrącam :evil_lol: Cześć Haska! To forum - wtrącać każdy się może:diabloti: Cioteczki padł mi komputer:placz: :placz: :placz: . Nie wiem jak długo to potrwa zanim ktoś się zlituje i go naprawi:angryy: . Będę wpadała tylko na chwilkę dzięki uprzejmości mojej córki:p . Quote
marzenna79 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No i trafiłam w końcu na Twój blog !!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wszystkiego dobrego życzę Tobie ! :) Niech spełni sie Twoje marzenie.:loveu: :loveu: :loveu: ;) ;) ;) Pozdrawiam. http://img84.imageshack.us/img84/6085/hpim0069tf9.jpg http://img228.imageshack.us/img228/5620/sukceshm4.png Constancjo-Ewciu !!! :) Założyłam Foto Blog: Sukces i Jego Przyjaciele, w związku z tym serdecznie zapraszam do odwiedzin. Mile widziane fotki Twojego pupila... ZAPRASZAM... Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mamy już 1 marca...a Ciebie wciąż nie ma na blogu :-( :placz: :-( ??????? :shake: Gdzie jesteś Consti ? :shake: Co z tym Twoim kompem ? :comp26: :siara::hand: P.S. Ja wiem, gdzie Ty jesteś. ;) :bigcool: ;) Wszystkiego dobrego życzę...:loveu: :bluepaw::dog::bluepaw::dog::bluepaw: :loveu: Pozdrawiam. :laola::Dog_run::buzi: :user: Zapraszamy do naszego fotobloga ! :oops: Quote
małyskrzat Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='marzenna79']No i trafiłam w końcu na Twój blog !!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wszystkiego dobrego życzę Tobie ! :) Niech spełni sie Twoje marzenie.:loveu: :loveu: :loveu: ;) ;) ;) Pozdrawiam. http://img84.imageshack.us/img84/6085/hpim0069tf9.jpg http://img228.imageshack.us/img228/5620/sukceshm4.png Constancjo-Ewciu !!! :) Założyłam Foto Blog: Sukces i Jego Przyjaciele, w związku z tym serdecznie zapraszam do odwiedzin. Mile widziane fotki Twojego pupila... ZAPRASZAM... podaj linka lub skieruj tam:cool3: Constancjo a gdzie masz bloga:roll: Quote
marzenna79 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='małyskrzat']podaj linka lub skieruj tam:cool3: Constancjo a gdzie masz bloga:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3812116#post3812116 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz wystarczy kliknąć na bannerek i traficie do bloga Sukcesa ! Zapraszam !!! :multi: Quote
constancja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 małyskrzat napisał(a):czekoladowy pamiętnik sie rozpłynął:( Skrzacie, nie rozpłynął się tylko czeka na lepsze czasy:diabloti: . Porobie fotki i cosik wrzucę...tylko i tak mało kto tu zaglada:roll: Quote
małyskrzat Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 constancja napisał(a):Skrzacie, nie rozpłynął się tylko czeka na lepsze czasy:diabloti: . Porobie fotki i cosik wrzucę...tylko i tak mało kto tu zaglada:roll: oj Ewcia nie gadaj niedługo setka będzie:lol: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 constancja napisał(a):Skrzacie, nie rozpłynął się tylko czeka na lepsze czasy:diabloti: . Porobie fotki i cosik wrzucę...tylko i tak mało kto tu zaglada:roll::mad:a na co zaglądać jak ciebie tu nie ma;) Quote
constancja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:a na co zaglądać jak ciebie tu nie ma;) Jestem :roll: cały czas:cool1: tylko tak cichutko siedzę, że wszyscy myślą, że mnie nie ma:eviltong: Quote
małyskrzat Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ha! to trzeba hałasu narobić i wszyscy się zlecą;) Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 constancja napisał(a):Jestem :roll: cały czas:cool1: tylko tak cichutko siedzę, że wszyscy myślą, że mnie nie ma:eviltong: Witaj,Ewciu ! :multi: Ładne rzeczy !!!!!!! :nono::nono::nono: A ja tu stale zaglądam...:shake: Quote
Alicja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 constancja napisał(a):Jestem :roll: cały czas:cool1: tylko tak cichutko siedzę, że wszyscy myślą, że mnie nie ma:eviltong:;)to wejdź czasem pohałasować nie zawadzi ...i się galeryjka rozrośnie Quote
constancja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Witaj Marzenko. Siedzę cicho i walczę z moim komputerem:comp26: . Mozolnie odzyskuję utracone dane:placz: . Wszystkie fotki poszły w las:angryy: . I szukam domu..... jak psiaki na dogo:placz: . Quote
constancja Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)to wejdź czasem pohałasować nie zawadzi ...i się galeryjka rozrośnie Obawiam się,że za jakiś czas mogę zniknąć na dłużej :cool1: . Pod mostem internetu niet :shake: . Quote
haska_12 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 constancja napisał(a):Będę wpadała tylko na chwilkę dzięki uprzejmości mojej córki:p . Córki? To ile ty masz lat? :cool1: ( sorry za pytania - ciekawość :p ) Quote
constancja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Haska_12, no lat to ja mam stanowczo zbyt dużo:cool1: Małyskrzat, szukam domu i niewiele czasu mi już zostało:placz: . Do czerwca muszę się wyprowadzić. Możesz mi założyć wątek na PwP:roll:. Później wrzucę kilka fotek. Mam fajny filmik z Desi w roli głównej ale nie wiem jak i gdzie go załadować :shake: Quote
małyskrzat Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='constancja']Haska_12, no lat to ja mam stanowczo zbyt dużo:cool1: oj Ewcia jak zwykle przesadzasz:lol: trzymam kciuki za "szczęśliwe zakończenie" (mało czasu zostało ale wierzę że będzie ok) Quote
constancja Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Obiecane fotki - trochę zimowych, wiosennych i domowych: Tu mnie nie znajdą:diabloti: Lekcje dobrych manier:evil_lol: A tak opanowała lekcję Desi Quote
eria Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ostatnia fota-rewelka!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts