kalina. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Piękne te Twoje hasiorki:loveu: .Ale kolor:loveu: . Quote
constancja Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 kalinaM napisał(a):Piękne te Twoje hasiorki:loveu: .Ale kolor:loveu: . Dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy znowu. Mam nadzieję, że się zmobilizuję i pstryknę coś nowego:oops: . Czekam na śnieg:cool1: . A kolorek śliczyny tylko mało fotgeniczny, a i ja fotografem jestem do kitu:p Alicjarydzewska napisał(a)::razz:jaki ty masz smaczkowity banerek;) A masz apetyt na nowy? Kurcze cuś mi się przyplątało:placz: i mam gorączkę i gnatołamanie:angryy: Quote
eria Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 1. nooo banerek masz mniaaaaamiiii :loveu: 2. zdjęć więcej sie by przydało 3. nie daj sie temu gnatołamaniu !!!!! Quote
kalina. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Kolor maja piękny. Czyli Desi i Lady nie sa siostrami...? Kiedy jakies nowe fotki:razz: ? Quote
constancja Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 eria napisał(a):1. nooo banerek masz mniaaaaamiiii :loveu: 2. zdjęć więcej sie by przydało 3. nie daj sie temu gnatołamaniu !!!!! Niestety Eriaczku:shake: gnatołamanie mnie pokonało. W nocy umierałam:placz: . To jakaś zmutowana grypa:cool1: kalinaM napisał(a):Kolor maja piękny. Czyli Desi i Lady nie sa siostrami...? Kiedy jakies nowe fotki:razz: ? Nie, to nie siostry. Znalazłam jeszcze 2 fotki: Quote
kalina. Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Piękne:loveu: . Teraz będe częstym gościem;) . Umaszczenie czekoladowe to moje ulubione,później szarobiałe a na miejscu 3, rude. Na wiosne/lato prawdopodobnie będziemy mieli drugiego hasiorka mam nadzieje że w miocie będa czekoladki tym bardziej że w rodzince mamuśki było sporo czekolad:cool3: . Quote
constancja Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 kalinaM napisał(a):Piękne:loveu: . Teraz będe częstym gościem;) . Umaszczenie czekoladowe to moje ulubione,później szarobiałe a na miejscu 3, rude. Na wiosne/lato prawdopodobnie będziemy mieli drugiego hasiorka mam nadzieje że w miocie będa czekoladki tym bardziej że w rodzince mamuśki było sporo czekolad:cool3: . Cieszymy się, że będziesz nas odwiedzać:lol: . I z niecierpliwością czekam wieści o nowym domowniku:loveu: . A żeby galeria nie padła wklejam kilka nowych, wiosennych:cool1: fotek. Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 ale cudne wiosenne :multi: foteczki tylko ta duża jest trochę za duża ;) co tam u Ciebie , jak zdrówko ? Quote
constancja Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 eria napisał(a):ale cudne wiosenne :multi: foteczki tylko ta duża jest trochę za duża ;) co tam u Ciebie , jak zdrówko ? Już zmieniłam:evil_lol: . Powiem Ci, że dopiero dzisiaj jestem w stanie usiąść na dłużej niż parę miunut:roll: . Nie pamiętam kiedy mnie tak położyło! Nie mogłam zbić temperatury przez kilka dni. Quote
eria Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 constancja napisał(a):Już zmieniłam:evil_lol: . Powiem Ci, że dopiero dzisiaj jestem w stanie usiąść na dłużej niż parę miunut:roll: . Nie pamiętam kiedy mnie tak położyło! Nie mogłam zbić temperatury przez kilka dni. oj to dobrze że już lepiej ! Quote
Alicja Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :razz:ufff to dobrze że już zdrówko wraca ... Czekoladki Wiosenne jak zawsze śliczne:p Quote
leemonca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a myślałam, że to tylko ja zaniedbuję ostatnio swoją galerię :razz: Quote
constancja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:czemu was nie ma ....... Aluś, jesteśmy....cały czas:lol: [quote name='leemonca']a myślałam, że to tylko ja zaniedbuję ostatnio swoją galerię :razz: Ty przynajmnie fotki wklejasz. A ja nawet nie mam ich jak zrobić, bo jak idę z obiema .....właściwie lecę jak szmata......to nie daję rady nic pstryknąć, a te robione w domu czy przed domem wszystkie takie same są. Ale jak spadnie śnieg..........:razz: Quote
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 daleko mi ze sniegiem !! :evil_lol: :evil_lol: choć ponoć ma spaść :shake: :-( :placz: Quote
constancja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='eria']daleko mi ze sniegiem !! :evil_lol: :evil_lol: choć ponoć ma spaść :shake: :-( :placz: Eriaczku, bliżej niż myślsz..... bo właśnie......"pada śnieg, pada śnieg....lalala la".:multi: Quote
leemonca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 u nas też pada, ale taki drobniutki, suchutki i wiatr go zwiewa. A jest na termometrze -5 stopni, br..., zimno... Quote
eria Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='constancja']Eriaczku, bliżej niż myślsz..... bo właśnie......"pada śnieg, pada śnieg....lalala la".:multi: :placz: :placz: :placz: u nas też pada....na spacerze nas dopadło i wróciliśmy jak trzy bałwany na 10 nóżkach.... Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='constancja']Aluś, jesteśmy....cały czas:lol: Ty przynajmnie fotki wklejasz. A ja nawet nie mam ich jak zrobić, bo jak idę z obiema .....właściwie lecę jak szmata......to nie daję rady nic pstryknąć, a te robione w domu czy przed domem wszystkie takie same są. Ale jak spadnie śnieg..........:razz: :multi:to cieszę że jesteś .... oj u nas pada pada:shake: [quote name='eria']:placz: :placz: :placz: u nas też pada....na spacerze nas dopadło i wróciliśmy jak trzy bałwany na 10 nóżkach....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już sobie was wyobraziłam Quote
constancja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='leemonca']u nas też pada, ale taki drobniutki, suchutki i wiatr go zwiewa. A jest na termometrze -5 stopni, br..., zimno... Zimno to było rok temu o tej porze:diabloti: ......dobijało do -30 A moje panienki o mało nie zwariowały jak na ten śnieg wypadły:evil_lol: Quote
constancja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 A Ty Alu też niezadowolona:shake: ??? Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='constancja']A Ty Alu też niezadowolona:shake: ???:cool3:troche zachorzała jestem:razz: Quote
constancja Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Tego Pana dawno tu nie było:cool1: : Wścieka się sromotnie bo Lady ma cieczkę:p A jak mi ktoś poodkurza galerię to może coś jeszcze wkleję:eviltong: . Quote
Recommended Posts