Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aluś,
tylko się nie rozchoruj:roll: , bo wyrzuty sumienia mnie zjedzą.

Znowu nie mam aparatu (TŻ go zarekwirował na potrzeby zawodowe):cool1: .

Ale mam teraz czas na odrobinę inną tffurczość.

• 2 weeks later...
Posted

Wpadam tu z życzeniami i podziękowaniami za piękną karteczkę którą umieściłam w Dogomaniackiej Galerii Życzeń
Zdrowych i spokojnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności

liczę też ze w Nowym Roku uda nam sie spotkać ;)przy rogalikach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pwidziałam Cię na PwP ....wstąp na chilkę i tutaj:razz:
Kukam co chwilkę na dogo pomiędzy mieszaniem barszczu i podlewaniem pieczeni w piekarniku.
Myślę o Was cały czas... tylko jakoś nie mogę zabrać się za składanie życzeń.

Posted

[quote name='constancja']Kukam co chwilkę na dogo pomiędzy mieszaniem barszczu i podlewaniem pieczeni w piekarniku.
Myślę o Was cały czas... tylko jakoś nie mogę zabrać się za składanie życzeń.a ja mam piec sernik ale ....:angryy:woda nie leci:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a ja mam pic sernik ale ....:angryy:woda nie leci:diabloti:

hehehe:evil_lol: Kiedy mieszkałam jeszcze z rodzicami (2 epoki temu) też przeżyłam taką wigilię z przygodami i brakiem wody. Wszyscy sąsiedzi na klatkę powylegali i na schodach robaka zalewali z tej rozpaczy i bezsilności... I jak do tej pory była to moja jedyna wigilia na lekkim rauszu. Zapamiętam ją do końca życia:cool1:

Guest Kamcia_14
Posted

Witam.... Weszłam tutaj i chyba nie wyjdę :diabloti:.
Ale chcialam ci także złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego narodzenia :p.

Posted

[quote name='constancja']hehehe:evil_lol: Kiedy mieszkałam jeszcze z rodzicami (2 epoki temu) też przeżyłam taką wigilię z przygodami i brakiem wody. Wszyscy sąsiedzi na klatkę powylegali i na schodach robaka zalewali z tej rozpaczy i bezsilności... I jak do tej pory była to moja jedyna wigilia na lekkim rauszu. Zapamiętam ją do końca życia:cool1: :razz:u mnie to standart ....ja mieszkam na 4 piętrze i każde święta tak wyglądają , dlatego staram się mieć porobion rzeczy wcześniej ale niestety nie zawsze dam rade.....no cóz uroki mieszkania w bloku i na dodatek na ostatnim piętrze;)

Posted

To nasza pierwsza Wigilia w nowym domu. I wiecie co? Dzisiaj od południa nie ma wody... ugotowałam uszka na mineralce...
A piernik mi wyszedł z zakalcem. Ale pyszny i tak :loveu:

Constancjo i Czekoladowe Panienki: wszystkiego wszystkiego dobrego, spokojnych, rodzinnych, pełnych miłości i ciepła Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam niczego nie braknie w tym dniu i przez cały następny rok.

Posted

[quote name='eria']http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg

[quote name='Kamcia_14']Witam.... Weszłam tutaj i chyba nie wyjdę :diabloti:.
Ale chcialam ci także złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego narodzenia :p.

Ślicznie dziękuję za życzenia

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:u mnie to standart ....ja mieszkam na 4 piętrze i każde święta tak wyglądają , dlatego staram się mieć porobion rzeczy wcześniej ale niestety nie zawsze dam rade.....no cóz uroki mieszkania w bloku i na dodatek na ostatnim piętrze;)

:diabloti: Ja tylko zastanawiam się co jest standartem? Brak wody czy wigilia na rauszu???:diabloti:

[quote name='Marta_Ares']

Miło, że pamiętasz:multi:

[quote name='Rauni']To nasza pierwsza Wigilia w nowym domu. I wiecie co? Dzisiaj od południa nie ma wody... ugotowałam uszka na mineralce...
A piernik mi wyszedł z zakalcem. Ale pyszny i tak :loveu:

Constancjo i Czekoladowe Panienki: wszystkiego wszystkiego dobrego, spokojnych, rodzinnych, pełnych miłości i ciepła Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam niczego nie braknie w tym dniu i przez cały następny rok.

Rauni, dziękuję:loveu:

Lady zrobiła dzisiaj rano TZ'owi prezent:diabloti: ...Zeżarła mu nową czapeczkę:evil_lol: , a wczoraj zwędziła ze stołu chleb i opłatek. Dobrze, że tylko to było dopiero na stole.

Posted

Święta, święta i po świętach:roll: .
Pokażę Wam kilka chwil z wigilijnego wieczora.

Moja choinka:lol:

I jeszcze raz... tylko nie wiem czemu fotki robione w pomieszceniu bez lampy błyskowej wychodzą mi zawsze poruszone:cool1:

Zniecierpliwiony i znudzony synuś:evil_lol:

A Czekoladki mają wszystko w nosie i szarpią z pasją resztki kapcia:angryy:

Posted

:razz:piękna choinka

Dziwisz się ze synuś znudzony ..on pewnie na prezenciki czekał;)
a czekoladki jak to pies najczęściej olewaja wszystko:evil_lol:

Co porabiacie w ostatniej dobie starego roku:cool3:.....bo moje myśli krążą wokół tego aby kolejny był lepszy ....bo ten dał nam popalić ...a więc Do Siego Roku:multi: