constancja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Jak tak dalej pójdzie to utopię tę galerię:eviltong: To tak jak z dzieckiem kiedy dostanie nowa zabawkę:evil_lol: Tak chyba lepiej? Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 No wlazłam tu i sie rozkichałam to od tej wody pewnie...:razz: Quote
constancja Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Aluś, tylko się nie rozchoruj:roll: , bo wyrzuty sumienia mnie zjedzą. Znowu nie mam aparatu (TŻ go zarekwirował na potrzeby zawodowe):cool1: . Ale mam teraz czas na odrobinę inną tffurczość. Quote
constancja Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']Mnie sie bardzo podoba to "lanie"wody;) Bo widzisz Hugo, jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to tylko to mu pozostaje.:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Piękne karteczki i życzenia świąteczne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gogunia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='constancja'] Super galeria:loveu: :loveu: :loveu: Cudne robisz karteczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wpadam tu z życzeniami i podziękowaniami za piękną karteczkę którą umieściłam w Dogomaniackiej Galerii Życzeń Zdrowych i spokojnych Świąt oraz wszelkiej pomyślności liczę też ze w Nowym Roku uda nam sie spotkać ;)przy rogalikach Quote
eria Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :pwidziałam Cię na PwP ....wstąp na chilkę i tutaj:razz: Quote
constancja Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pwidziałam Cię na PwP ....wstąp na chilkę i tutaj:razz: Kukam co chwilkę na dogo pomiędzy mieszaniem barszczu i podlewaniem pieczeni w piekarniku. Myślę o Was cały czas... tylko jakoś nie mogę zabrać się za składanie życzeń. Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='constancja']Kukam co chwilkę na dogo pomiędzy mieszaniem barszczu i podlewaniem pieczeni w piekarniku. Myślę o Was cały czas... tylko jakoś nie mogę zabrać się za składanie życzeń.a ja mam piec sernik ale ....:angryy:woda nie leci:diabloti: Quote
constancja Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a ja mam pic sernik ale ....:angryy:woda nie leci:diabloti: hehehe:evil_lol: Kiedy mieszkałam jeszcze z rodzicami (2 epoki temu) też przeżyłam taką wigilię z przygodami i brakiem wody. Wszyscy sąsiedzi na klatkę powylegali i na schodach robaka zalewali z tej rozpaczy i bezsilności... I jak do tej pory była to moja jedyna wigilia na lekkim rauszu. Zapamiętam ją do końca życia:cool1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witam.... Weszłam tutaj i chyba nie wyjdę :diabloti:. Ale chcialam ci także złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego narodzenia :p. Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='constancja']hehehe:evil_lol: Kiedy mieszkałam jeszcze z rodzicami (2 epoki temu) też przeżyłam taką wigilię z przygodami i brakiem wody. Wszyscy sąsiedzi na klatkę powylegali i na schodach robaka zalewali z tej rozpaczy i bezsilności... I jak do tej pory była to moja jedyna wigilia na lekkim rauszu. Zapamiętam ją do końca życia:cool1: :razz:u mnie to standart ....ja mieszkam na 4 piętrze i każde święta tak wyglądają , dlatego staram się mieć porobion rzeczy wcześniej ale niestety nie zawsze dam rade.....no cóz uroki mieszkania w bloku i na dodatek na ostatnim piętrze;) Quote
Rauni Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 To nasza pierwsza Wigilia w nowym domu. I wiecie co? Dzisiaj od południa nie ma wody... ugotowałam uszka na mineralce... A piernik mi wyszedł z zakalcem. Ale pyszny i tak :loveu: Constancjo i Czekoladowe Panienki: wszystkiego wszystkiego dobrego, spokojnych, rodzinnych, pełnych miłości i ciepła Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam niczego nie braknie w tym dniu i przez cały następny rok. Quote
constancja Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='eria']http://images4.fotosik.pl/259/ae8526711c643c6emed.jpg [quote name='Kamcia_14']Witam.... Weszłam tutaj i chyba nie wyjdę :diabloti:. Ale chcialam ci także złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji świąt Bożego narodzenia :p. Ślicznie dziękuję za życzenia [quote name='Alicjarydzewska']:razz:u mnie to standart ....ja mieszkam na 4 piętrze i każde święta tak wyglądają , dlatego staram się mieć porobion rzeczy wcześniej ale niestety nie zawsze dam rade.....no cóz uroki mieszkania w bloku i na dodatek na ostatnim piętrze;) :diabloti: Ja tylko zastanawiam się co jest standartem? Brak wody czy wigilia na rauszu???:diabloti: [quote name='Marta_Ares'] Miło, że pamiętasz:multi: [quote name='Rauni']To nasza pierwsza Wigilia w nowym domu. I wiecie co? Dzisiaj od południa nie ma wody... ugotowałam uszka na mineralce... A piernik mi wyszedł z zakalcem. Ale pyszny i tak :loveu: Constancjo i Czekoladowe Panienki: wszystkiego wszystkiego dobrego, spokojnych, rodzinnych, pełnych miłości i ciepła Świąt Bożego Narodzenia. Niech Wam niczego nie braknie w tym dniu i przez cały następny rok. Rauni, dziękuję:loveu: Lady zrobiła dzisiaj rano TZ'owi prezent:diabloti: ...Zeżarła mu nową czapeczkę:evil_lol: , a wczoraj zwędziła ze stołu chleb i opłatek. Dobrze, że tylko to było dopiero na stole. Quote
constancja Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Święta, święta i po świętach:roll: . Pokażę Wam kilka chwil z wigilijnego wieczora. Moja choinka:lol: I jeszcze raz... tylko nie wiem czemu fotki robione w pomieszceniu bez lampy błyskowej wychodzą mi zawsze poruszone:cool1: Zniecierpliwiony i znudzony synuś:evil_lol: A Czekoladki mają wszystko w nosie i szarpią z pasją resztki kapcia:angryy: Quote
eria Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nareszcie się czekoladki pojawiły :multi: :loveu: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a choinka jaka śliczna :loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :razz:piękna choinka Dziwisz się ze synuś znudzony ..on pewnie na prezenciki czekał;) a czekoladki jak to pies najczęściej olewaja wszystko:evil_lol: Co porabiacie w ostatniej dobie starego roku:cool3:.....bo moje myśli krążą wokół tego aby kolejny był lepszy ....bo ten dał nam popalić ...a więc Do Siego Roku:multi: Quote
constancja Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Za kilka godzin przywitamy Nowy Rok... życzę wszystkim aby był lepsiejszy niż ten, który się kończy i aby każdy z Was, równo za 365 dni, mógł powiedzieć - TO BYŁ DOBRY ROK. Quote
Recommended Posts